IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петък, петък, петък - крещеше черния ми дроб

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Таз кръчма що не бачка още? Барманът да не е снощен!?
      Вратата е широко отворена
      аз съм на кафе още....в подготовка за бодра стъпка вечерта

http://www.youtube.com/watch?v=ta8uXmY_Qfs

Коментар

• Таз кръчма що не бачка още? Барманът да не е снощен!?
        Last edited by tnm; 04.10.2012, 11:51.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Отлично, отлично .... много добре даже
          Life won't wait for you.

Коментар

• Led Zeppelin - Stairway to Heaven - http://www.youtube.com/watch?v=lKg4g...eature=related

Iron Maiden - Fear of the Dark - http://www.youtube.com/watch?v=Nba3T...eature=related

Eagles - Hotel California - http://www.youtube.com/watch?v=kYf4k...eature=related

Adios
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Dream On - Aerosmith - http://www.youtube.com/watch?v=txlXc...eature=related

преди отпуската...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                ... червено винце! Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Тц, не знам кво е спържа. Като го пуснах на гуглето ми излизат аспержи.

Трева не ям
                  Аз не съм правил, все са ми го правили тъщи, баби, и т.н., може да не съм точен в рецептата, но това ми е казвано - запържва се в тиган (това е етимологията на думата, произлиза от пържа) свинско шкембе, чревца, дроб, бел и черен, май има и от онези неща, не съм сигурен дали и дребни месца не се слагат, червено, черно пиперче, май некакви други мерудии, ако някой знае да ме поправи, но общо взето приятен вкус. Утепало се е за червено винце! Наздраве!
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Беснееш, пишеш, триеш, мажеш /все нещо не ти Аресва.../, отмахваш нежните къдриците от напрегнатото чело - и отново повтаряш всичко...
                    мхм

Sob o Sol - Marcus Viana - http://www.youtube.com/watch?v=7bG6p...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      мнмнмм Наздраве! Като те чета и огладнявам и бесовете ми намаляват

Беснееш, пишеш, триеш, мажеш /все нещо не ти Аресва.../, отмахваш нежните къдриците от напрегнатото чело - и отново повтаряш всичко...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Снощи, по едно време - ми се прииска някакво по-завързано мезе към биричката, но от моите, импровизираните... Много е различно - да ядеш една суФа шуМка и разни там продукти - останало това-онова.../та ми идва наум, че днес е наложително да пазарувам, защото занулих някои продукти, които винаги се намират при мен.../

И кВо напраих: голяма глава лук запържих - ситно нарязана, разбира се - в зехтина... После добавих да се задушат: една останала ми тиквичка, червена чушка и морков - голям, всичко това - нарязано на малки парченца, после добавих и шуМката..., поставих риган, чер пипер, малко червен пипер и ливнах отгоре 5 разбити Ейца..., поръсих смело с копърррррррррррр... УФаааа - убиец стана с биричката, начело!

Ха наздраве!
                        мнмнмм Наздраве! Като те чета и огладнявам и бесовете ми намаляват

п.п. обаче аспержите малко безвкусни ми идат, може би си има "тайна" рецепта
                        Last edited by artemida_sofyanska; 03.10.2012, 13:02.

Коментар

Направо предпочитам твоите, като лекинко манеш компира и туриш от мезенлъка още малко! Наздраве на всички, да живее 3 октомври!

Снощи, по едно време - ми се прииска някакво по-завързано мезе към биричката, но от моите, импровизираните... Много е различно - да ядеш една суФа шуМка и разни там продукти - останало това-онова.../та ми идва наум, че днес е наложително да пазарувам, защото занулих някои продукти, които винаги се намират при мен.../

И кВо напраих: голяма глава лук запържих - ситно нарязана, разбира се - в зехтина... После добавих да се задушат: една останала ми тиквичка, червена чушка и морков - голям, всичко това - нарязано на малки парченца, после добавих и шуМката..., поставих риган, чер пипер, малко червен пипер и ливнах отгоре 5 разбити Ейца..., поръсих смело с копърррррррррррр... УФаааа - убиец стана с биричката, начело!

Ха наздраве!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

макар че спържа си хапвам доволно!
                            Тц, не знам кво е спържа. Като го пуснах на гуглето ми излизат аспержи.

Трева не ям

Коментар

• There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Нещо си се овълчил
                                Направо вием вече в 11.50 часа!
                                Но шкембе не ям, не знам защо, но още от малко дете не ми понася шкембе чорба, макар че спържа си хапвам доволно!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X