Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвикам да не бързаме да пием за тях, че днес ми се струва, че ще сме на зелено
чувство някакво
не е препоръка
за непиене
не си много прав да знайш
крият се
и ПК и ФМ и т.н.
пари им още
че изпуснаха ралито
иди гони лихвите сегаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от wannarockвикам да не бързаме да пием за тях, че днес ми се струва, че ще сме на зелено
чувство някакво
не е препоръка
за непиене
не си много прав да знайш
крият се
и ПК и ФМ и т.н.
пари им още
че изпуснаха ралито
иди гони лихвите сегаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от joda...ади отваряй, бре!
беше се свил да съседната варата на черджето на комшиите...
добре че те завих... че така щеш ти настине кръста...
Другия път си остани на сепарето... твърдо е, ама е завет...
:P
БИРА ВСИЧКИМ !!!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от joda...ади отваряй, бре!
беше се свил да съседната варата на черджето на комшиите...
добре че те завих... че така щеш ти настине кръста...
Другия път си остани на сепарето... твърдо е, ама е завет...
:P
БИРА ВСИЧКИМ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamЙоде е още пиян и тропаше на съседната врата като си мислеше че е затворена Кръчмата.Айде Колчо сиспи по бира щото днеска май ще е зле.
Аз искам едно Мохито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от ХайърсъзовПървоначално изпратено от wannarockот такива, които не пият човек може да очаква всичко
заради трезвеници ли се е крахнал?
Коментар
Коментар