Колчо, сипи една бира от мен на Ванна, че му обещах...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма"
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamСпаске аз искам бира.
нема Спаска туканка... яз съм самичок..
Бирица получааш на минуцията...
Таз на Пешката ли?
ще има айрян до зориНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Пухче
днес аз черпя
Коментар
-
Пухче
Днес е Спасовден
Според поверието на този ден се прибират душите на всички покойници, които са на свобода от Велики четвъртък
Спасовден се отбелязва винаги в четвъртък, четиридесет дни след Великден. Според християнските вярвания след възкресението си Исус Христос останал на Земята, за да проповядва своето учение и да беседва с учениците си, като се движел между тях като богочовек.
На 40-ия ден в подножието на Елеонската планина до Ерусалим се въздигнал в небесата. С Христовото възнесение завършва и актът на човешкото спасение и затова денят се нарича Спасовден.
В народния календар седемте четвъртъци след Великден се почитат против градушка, а последният от тях - Спасовден, е свързан с култа към мъртвите. Според поверието на този ден се прибират душите на всички покойници, които са на свобода от Велики четвъртък.
Според българските народни вярвания на 40-ия ден от Великден идват и самодиви. Те берат и се кичат с цъфналия през нощта росен. С него могат да се лекуват болните.
Ето защо в навечерието на празника всички болни и недъгави хора отиват да преспят на росеновите ливади. Народните вярвания гласят още, че, ако на Спасовден вали дъжд, годината ще е богата, а реколтата - обилна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от wannarockче кой ти пречи да си псуваш
най-много да те "цензурират"
и какво от това??
тоя барман да не ни изневерява с някоя друга кръчма?!?!?!1
бъркаш ситуацията с ...
рекох че си забегнал в друга форумна кръчмаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockче кой ти пречи да си псуваш
най-много да те "цензурират"
и какво от това??
тоя барман да не ни изневерява с някоя друга кръчма?!?!?!1
бъркаш ситуацията с ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар