IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамници и измамни схеми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изтърсаците на прехода: Емил Кошлуков: https://www.segabg.com/hot/category-...za-smyanata-si
    Сашо Йовков не позволи делото във ВАС да тръгне, след като 2 дни преди старта оттегли пълномощното на адвоката си. В деня преди процеса пък се контузил. Важна подробност в целия казус е, че през 2022 г. Кошлуков назначи Йовков за външен консултант на БНТ 3. Благодарение на всичко това Кошлуков продължава да управлява обществената телевизия близо 3 г. след изтичането на 3-годишния си мандат, който трябваше да приключи през юли 2022 г. тоест още един цял мандат бонус.
    Кошлуков е от изтърваните - СДС му помогнали да избяга в Калифорния след палежа на партийния дом.
    Last edited by Кисимов; 16.05.2025, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evropat Разгледай мнение
      Измамиха ме като дете, че ако много уча, ще сполуча и ще стана милионер. Сега знам много факти, но получавам 2500 лв заплата. Това е.
      То не е само да учиш и да научиш нещо. Кой каквото ще да казва но, Късметът съществува и, изключвайки го от уравненията, НЕ СЕ приближава до Истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Хахахахаха, и аз се бях замислил да си купувам една
        ...а аз, чак сега обърнах внимание на фамилията на италианеца и името Россимирово...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...А "вечната лампа със студен ядрен синтез" на инж.Росси? Поне някакво бледо копие доставиха ли?
          Хахахахаха, и аз се бях замислил да си купувам една

Коментар

• Измамиха ме като дете, че ако много уча, ще сполуча и ще стана милионер. Сега знам много факти, но получавам 2500 лв заплата. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Във Facebook ежедневно ми се появяват обяви-измама. Явно са хиляди, след като се сблъсквам с тях толкова често. Дори се вързах на една такава - хубава машина за печене на филийки с компютърен екран отпред с много програми - въобще чудо на чудесата съгласно рекламния клип. Струваше стотина лева. Купих една, платих с кредитна карта и дотам - досега нищо не съм получил. След около 3 дена обявата им изчезна, сайта им изчезна и въобще заметоха си следите. На другия ден обаче се появи същата обява, само че от друга фирма и с друг сайт. И така на всеки 2-3 дена - нова фирма, нов сайт, а лапнишараните като мене плащат с кредитна карта и нищо не получават.

Друг тип измама - страхотен клип със страхотна реклама на някакъв страхотен продукт. Заявяваш си го, а получаваш някакво евтино копие или некачествен просукт. Например клип с дрон за 5000 лв., а плащаш само 150 лв. и естествено получаваш куча марка дрон-детска играчка. за 150 лв. Или пък някакъв супер прожектор с голям интензитет светещ на километри. Тука пак се вързах, купих го и получих някакво пикливо фенерче, което едвам едвам свети.
              Ти си бил голям абдал матейко, не е ли по лесно да мяташ парите в реката, все ще стигнат до някого и ще те споменава с добро

Ама то си е така, немъчени пари лесно се харчат. Я върви прекопай 20 декара царевица да те питам дали така ще мяташ пачки

Коментар

• ...А "вечната лампа със студен ядрен синтез" на инж.Росси? Поне някакво бледо копие доставиха ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                  Сега във фб се върти една схема за магазини дето уж фалират след дълги години и разпродават дрехи...
                  Във Facebook ежедневно ми се появяват обяви-измама. Явно са хиляди, след като се сблъсквам с тях толкова често. Дори се вързах на една такава - хубава машина за печене на филийки с компютърен екран отпред с много програми - въобще чудо на чудесата съгласно рекламния клип. Струваше стотина лева. Купих една, платих с кредитна карта и дотам - досега нищо не съм получил. След около 3 дена обявата им изчезна, сайта им изчезна и въобще заметоха си следите. На другия ден обаче се появи същата обява, само че от друга фирма и с друг сайт. И така на всеки 2-3 дена - нова фирма, нов сайт, а лапнишараните като мене плащат с кредитна карта и нищо не получават.

Друг тип измама - страхотен клип със страхотна реклама на някакъв страхотен продукт. Заявяваш си го, а получаваш някакво евтино копие или некачествен просукт. Например клип с дрон за 5000 лв., а плащаш само 150 лв. и естествено получаваш куча марка дрон-детска играчка. за 150 лв. Или пък някакъв супер прожектор с голям интензитет светещ на километри. Тука пак се вързах, купих го и получих някакво пикливо фенерче, което едвам едвам свети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                    Бях чувал за тази измама, но преди ден опитаха и при мен.
                    Приближава се на улицата един мургав сънародник и ме пита: "Наборе какво пише на тази монета?"
                    Поглеждам не разбирам какво пише но разпознавам латински. Това му и казвам. "А от другата страна?"
                    Там вече на английски - един долар и годината. Мисля беше 18ХХ. "Дали струва нещо?" Пратих го да пита в някое златарско ателие и го оставих въпреки очевидното му желание да продължи разговора.
                    Преди година братовчед ми който се интересува любителски от монети /стари и съвременни/ ми разказа за тази схема в която ти показват китайско копие на стара монета която оргинална струва стотици или хиляди. Копието можеш да си го поръчаш за под 10 лв.
                    Не само това. В алито официално се продават позлатени монети. Красивички с пластмасови кутийки всяка една, в голяма обща кутия и дори сертификат. Единствената уговорка е, че това са позлатени, а не златни монети. Струват по 10-20 лева колекция от 5-6 монети с безупречен външен вид, и ако някой ром си купи такава, може да се опита да ти я продаде като монети от чисто злато. Визуално наистина изглеждат като таква.

Коментар

• Сега във фб се върти една схема за магазини дето уж фалират след дълги години и разпродават дрехи...

Коментар

• Бях чувал за тази измама, но преди ден опитаха и при мен.
                        Приближава се на улицата един мургав сънародник и ме пита: "Наборе какво пише на тази монета?"
                        Поглеждам не разбирам какво пише но разпознавам латински. Това му и казвам. "А от другата страна?"
                        Там вече на английски - един долар и годината. Мисля беше 18ХХ. "Дали струва нещо?" Пратих го да пита в някое златарско ателие и го оставих въпреки очевидното му желание да продължи разговора.
                        Преди година братовчед ми който се интересува любителски от монети /стари и съвременни/ ми разказа за тази схема в която ти показват китайско копие на стара монета която оргинална струва стотици или хиляди. Копието можеш да си го поръчаш за под 10 лв.
                        Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                          США не намерены возвращать Германии её золотой запас

Германия обладает вторым по величине золотым запасом в мире после США — 3375 тонн стоимостью около 280 млрд евро. 37% слитков хранится в Федеральном резервном банке США в Нью-Йорке, — констатировал германский политолог, ранее советник правительства ФРГ Александр Рар. Америка уже не в первый раз отказывает Германии даже в проведении аудита объёмов хранящегося золота.
                          [ATTACH=CONFIG]n4260530[/ATTACH]
                          Защото ние нашето ще си го приберем ли?!

Коментар

• США не намерены возвращать Германии её золотой запас

Германия обладает вторым по величине золотым запасом в мире после США — 3375 тонн стоимостью около 280 млрд евро. 37% слитков хранится в Федеральном резервном банке США в Нью-Йорке, — констатировал германский политолог, ранее советник правительства ФРГ Александр Рар. Америка уже не в первый раз отказывает Германии даже в проведении аудита объёмов хранящегося золота.
                            Click image for larger version

Name:	d272c018e76acf735d2283793d958caa09cda6fa.jpg
Views:	1
Size:	92.2 КБ
ID:	4260530

Германия планирует изъять 1,2 тыс. тонн золота из хранилища в Нью-Йорке в ответ на торговые пошлины Трампа, утверждает The Telegraph. Примерная стоимость запасов — €113 млрд.
                            Last edited by Кисимов; 05.04.2025, 14:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                              Това за мен е на границата на измамата.
                              Получавам бухвално днес SMS:
                              "A1. Gamespace ти подарява 32" LG TV! Искаш ли го? Отговори с ДА (0.00 лв) на този SMS, играй на нашата SMS бесеница и можеш да го спечелиш!"
                              Как така ми го подаряват, а после може да го спечеля? Значи може и да не го спечеляш. Тогава какво ми подаряват?

После ти обясняват първата седмица безплатно после по 2.78 на седмица.
                              Безплатно на този свят е само сиренцето в капана за мишки ...

Коментар

• Това за мен е на границата на измамата.
                                Получавам бухвално днес SMS:
                                "A1. Gamespace ти подарява 32" LG TV! Искаш ли го? Отговори с ДА (0.00 лв) на този SMS, играй на нашата SMS бесеница и можеш да го спечелиш!"
                                Как така ми го подаряват, а после може да го спечеля? Значи може и да не го спечеляш. Тогава какво ми подаряват?

После ти обясняват първата седмица безплатно после по 2.78 на седмица.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X