Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измамници и измамни схеми
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Коефициентите в българските сайтове са НАЙ-ВИСОКИТЕ в света.Или хайде да кажа в Ефбет и Уинбет,в другите са по-ниски. За ограничаване не знам,мен не са ме ограничавали,въпреки че често печеля.
Професионално залагане няма как да има,щото голяма роля играе късмета.Примерно Роналдо изпусна дузпа в 90-а минута, Динамо Загреб пада като домакин от слабаци ,съдията прецаква мача и така нататък.. Затова повечето професионални играчи играят по сайтове като пинакъл( не ограничава залози) и борсите за залози от сорта на Бетфеър ексчендж и т.н. Много е дълго за писане, ако му се занимава на Матев да ти обясни за значението на коефициентите спрямо процентите вероятност за да е шанса на твоя страна дългосрочно. Ако искаш да играеш сериозно трябва да имаш регистрации в поне 5-6 букмейкъра и да избираш най- високия коефициент спрямо залога който си решил. Аз имах в над 10. И избягвай руските- там въобще не е сигурно че ще си вземеш парите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Разбира се че имат- всичко е процент на вероятност- дългосрочно печелиш, ако вероятността спрямо коефициента да се случи някое събитие е на твоя страна( тоест когато букито не си е сметнал правилно коефициента). Пак ти казвам 15+ години стаж със залози от 100 до 15 000лв. на залог .Накрая като почнах да играя на професионално ниво ми ограничиха залозите на 3 евро на залог в повечето букита и ми обезсмислиха занимавката с хазарта
Професионално залагане няма как да има,щото голяма роля играе късмета.Примерно Роналдо изпусна дузпа в 90-а минута, Динамо Загреб пада като домакин от слабаци ,съдията прецаква мача и така нататък.Докато съществуваше Еврофутбол някакъв беше спечелил 1 милион лв.И имаше интервю с него.Каза,че 4 мача са му излезли в продължението.Луд късмет е това.Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 19:46.
- 1 like
Коментар
-
Ами ето 1 е на същият коефициент.Х и 2 нямат никакво значение.
В Бет 365 е 1.44.В bwin 1.43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
1.48 5.11 7.50
В Бет 365 е 1.44.В bwin 1.43.
Кажи в кой сайт са твоите коефициенти.Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 19:22.
- 1 like
Коментар
-
1.48 5.11 7.50
Коментар
-
Ювентус Парма от днес 1,48 5 6,8 на Ефбет.Като в случая е важна единицата,щото е най-вероятно да излезе. Х и 2 нямат голямо значение, щото само някой, който залага минимална сума и търси изненада би ги играл.99 процента от играчите ще сложат 1.Ако има 1 по-висока от 1.48 ще призная,че греша.
- 1 like
Коментар
-
Дай на някой мач примерно наскоро играха Реал и Барселона коефициентите за 1x2 в българския букмейкър в който играеш и ще ти пусна е големите букмейкъри коефициентите да видиш разликатаLast edited by Vergil1975; 30.10.2024, 19:13.
- 1 like
Коментар
-
Няма как да знаеш по-добре от мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
- Я, още един замесен с хазарт.
Коментар
-
Няма как да знаеш по-добре от мен.
Коментар
-
Слушай ме какво ти говоря- бивш комарджия съм с над 15 години стаж( само футболни залози) никога българските букмейкъри не са предлагали по- добри коефициенти от азиатските, американските и британските букмейкъри. Въпреки че от 5-6 години не играя и сега съм сигурен че ако сравним коефициентите ще е по същия начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение+1
И аз не вярвам в хазартните игри.
Гледал ли си в "Бригада нов дом" много бедни семейства, окъсани и дори миризливи, обаче с по няколко деца. И след ремонта започват един хубав живот на чисто,
Коментар
Коментар