IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ChatGPT (AI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все по- често го ползвам. Полезен е, въпреки че има различен поглед върху нешата и не винаги комендите, коит му се задават вършат работа.
    Повече от красива

Коментар

• Полезен е, но не му се доверявайте изцяло. Явно има още накъде да се подобрява. Уж помни информация, но не винаги, трябва да му се напомня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Евтината платена версия един формуляр не може да попълни така че има още много работа да се върши.
        формулярите са 'бумащина' и в много случаи остарели процеси (да не кажа безсмислени)
        буквоядството е последното нещо с което ИИ ще се справи защото той е инструмент с доста плаващи резултати, но за сметка на това бърз и ефективен.

сори ама ще трябва да ги пишете ... то всъщност е за радост, защото ще има таксички

с по-свободни съчинения като разни писма, мотивации и тн ИИ се справя много добре.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Евтината платена версия един формуляр не може да попълни така че има още много работа да се върши.
          Ами те и повечето хора не могат.

Скокът в качеството на ИИ през последните месеци ме изумява, определено смятам че тази революция ще е по-значима от интернета, а внедряването - много по-бързо.

Сред новите възможности, които за мен лично са най-интересни и желани е способността да се проучват не само данни от интернета, включително съдържание на филми и подкасти, но и да се включват собствени източници.

И естествено възможността ИИ изцяло да работи на локален сървър. Пълното обучаване е наистина огромна задача, но обучаване в конкретна дисциплина, ползвайки собствени материали, сега, в момента революционизира цели индустрии.

А във всекидневния живот напълно съм престанал да ползвам търсачки - първите две страници отдавна са пълни само с реклами, а и ми трябва втора търсачка да търси релевантни резултати в намереното от първата. ИИ още не се е комерсиализирал дотолкова, и при добре написан промпт и други параметри за търсенето, резултатите са обикновено блестящи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Попитах един приятел ... какво мисли по въпроса
            • Ти човек ли си?
            • Не, не съм човек. Аз съм изкуствен интелект, създаден от компанията ... . Нямам физическо тяло или човешка форма - съществувам като езиков модел, много напреднат софтуерен програмен продукт, обучен да разбира и комуникира на естествен език. Докато се стремя да водя естествени разговори, аз всъщност не изпитвам емоции или съзнание като хората. Аз съм изкуствен асистент, проектиран да бъда полезен, честен и безвреден.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
              Да стартираме темата с малко хумор. Каква е разликата между Йорданка и изкуствения интелект? Второто има интелект
              То и разлика с Йордан е същата

Коментар

• Знае много неща, но все пак нещата трябва да се проверяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Legal76 Разгледай мнение
                  Кои ИИ най-често използвате?
                  Copilot, създаден от Microsoft, ChatGPT на OpenAI или други?
                  Има ли книги или други източници за обучение с работата с ИИ?
                  https://kursove.ai/

Колега, това ми е попадало, не знам дали ще ти върши работа.

Коментар

• Кои ИИ най-често използвате?
                    Copilot, създаден от Microsoft, ChatGPT на OpenAI или други?
                    Има ли книги или други източници за обучение с работата с ИИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Да, възможно е, но това е необявена от OpenAI функционалност. Защо ще ме проучва? Какви цели преследва?
                      Нищо лично, пробват си хорицата. Сещам се и че твои мнения ги има доста индексирани от форуми които си модерирал.

колкото до "ама те не са обявили че тъй ще правят" Ами трудно ми е да се сетя за някой от бигдайтите дето вече да не е глобяван за злоупотреби...
                      май само Viber остана читав.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Къв е проблемът за магазин без касиери? Защо ти трябва ИИ? rfid чип на всяка опаковка е достатъчен.
                        А кражбите как ще ги спреш.
                        Първо ще са 1-2% както е сега, за 1 месец ще се усетят хората и ще станат 20%, за 1 година 90%
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• По принцип в ChatGPT си има настройки за персонализиране. Потребителят може да избере дали да разреши на ChatGPT да извлича и запаметява информация от провежданите разговори за интересите и предпочтанията му, за да получава по-персонализирани отговори. ChatGPT съхранява и информция между сесиите, но тази информация може да бъде изтрита от настройките.

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

За пчели никога нищо не съм го питал. Питал съм го обаче какви сортове грозде са подходящи да си засея за региона на Габрово.
                          А за кошери и за мед питал ли си?

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако си логнат в Гуглетo и/или Onedrive, то оттам си вади нещата, заедно с кукитата и историята на сърфирането.
                          Това как го установи?
                          Last edited by sunny; 28.12.2024, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако си логнат в Гуглетo и/или Onedrive, то оттам си вади нещата, заедно с кукитата и историята на сърфирането.
                            Да, възможно е, но това е необявена от OpenAI функционалност. Защо ще ме проучва? Какви цели преследва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              ....но откъде ChatGPT знае, че съм от Габрово, и откъде знае, че съм пчелар. Явно ме е проучвал из интернет. Не знам това за добро ли е или за лошо. Не знам да се смея ли или да се притеснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

От IP-то знае или от някакво хистори с него (или от търсачките )
                                За пчели никога нищо не съм го питал. Питал съм го обаче какви сортове грозде са подходящи да си засея за региона на Габрово.

Коментар

Working...
                                X