Един ТВ гуру, с когото лично се запознах, прокламира създаване икономика с висока принадена стойност. Да, ама не, сам бяга от това, като дявол от тамян...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Борба с последиците от санкциите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМного хора тука не могат да излязат от двуполюсния модел. За тях съществува само ляво и дясно. Само комунисти и капиталисти. Русия и САЩ....Ако не сме с едните трябва да сме с другите......изключително вредно мислене заради което толкова години България тъпче на едно място.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Какво се оплакваш? То така май целят народ като теб а като трябва да се вдигнем на бунт си седите вкъщи страхливо да не ви бие полицията. Ми да вдигаме революцията и да оправим всичко. Аман от лаладжии и борци
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Karo Разгледай мнениеВажното е, че санкциите действат. Днес нефта е над $100 и си расте, значи има резултат.
Тъй като цензурата и пропагандата вървят с пълна сила за да не се разбере какви ги вършат САЩ и Русия зад гърба на Европа,
прикачвам като снимки
САЩ разрешават банковите транзакции
САЩ разрешават търговията с руски енергоресурси
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПирамида пуска тази тема за да може някой да му обърне внимание на тръбичката. Целта му е да си рекламира като гениален продукт за спестяване на средства глупавата му и неефективна тръба дето за нищо не става
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
За АЕЦи - ми прави фирма, давай гаранции, взимай кредити и строй! Що държавата(АЗ) да рискува?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Търговия, туризъм, енергетика, инженеринг, транспорт...едва ли е всичко но, е нещо. Да го заменим? ОК. С КАКВО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Абе ти и още няколко човека тука да нямате някакъв психичен проблем? Комплекс или някаква фобия срещу Русия? Все руснаците са ви виновни, и все Путин ви се привижда на всеки ъгъл.
Какво лошо виждате в това България да се управлява от патриотично правителство което да защитава българските интереси?
Какво лошо има в това България да построи още 2 СОБСТВЕНИ атомни централи и да стане енергийно независима?
Някъде да съм казал че трябва задължително да работим с руснаците? Аз също не съм им голям фен, но и не искам Русия да бъде враг на България. Изобщо не искам България да има врагове. Трябва да работим със всички. А там където е невъзможно нека поне да си замълчим и да не се бутаме между шамарите. България не е в позиция да налага санкции и да обявява война на който и да било.
А когато става въпрос за бизнес, ами нека да дойде който иска. Да дойдат американци. да дойдат, французи, да дойдат китайци...... Който предложи най доброто съотношение между цена и технологии нека той да строи АЕЦ и каквото има да се строи.. Но да е НАШ проекта! НАШ! Ние да си изплатим разходите и съоръжението да бъде наша собственост. На Българската държава! А не някой друг да ни продава нашия ток.
Същото се отнася и по другите въпроси!
Нормално ли е България да продавата златните си залежи срещу 1.5% концесионна такса? Няко тук ще кажат, да ама те плащат заплати и дават работа на хората......Аз ще ви кажа че е пълнапародия това! Дават заплати за няколко десетки милиона а изнасят злато за милиарди!
Нямам против да добиват. Нека да добива който иска. НО ЩЕ СИ ПЛАЩА! 30% 40%.... както е редно. А не да ни правят на маймуни.
Коментар
-
Какъв Копейкин мечтаят някои да оглави България? Една подлога която ще продаде и майка си за някоя друга копейка. Това не е БЪЛГАРИН а национален предател дето използва тъпите бедните маси от народа да му крепят рейтинга. Копейкин да бъде разследван откъде има пари за палати!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
викаш да сложим Копейкин за лидер до живот и да го наредим до Лукашенко... това не е патриотизъм, а руски слугинаж
Аз заедна газ и ток слуга на руснаците НЯМА да СТАНА... така мислят над 60% от българските граждани!
Какво лошо виждате в това България да се управлява от патриотично правителство което да защитава българските интереси?
Какво лошо има в това България да построи още 2 СОБСТВЕНИ атомни централи и да стане енергийно независима?
Някъде да съм казал че трябва задължително да работим с руснаците? Аз също не съм им голям фен, но и не искам Русия да бъде враг на България. Изобщо не искам България да има врагове. Трябва да работим със всички. А там където е невъзможно нека поне да си замълчим и да не се бутаме между шамарите. България не е в позиция да налага санкции и да обявява война на който и да било.
А когато става въпрос за бизнес, ами нека да дойде който иска. Да дойдат американци. да дойдат, французи, да дойдат китайци...... Който предложи най доброто съотношение между цена и технологии нека той да строи АЕЦ и каквото има да се строи.. Но да е НАШ проекта! НАШ! Ние да си изплатим разходите и съоръжението да бъде наша собственост. На Българската държава! А не някой друг да ни продава нашия ток.
Същото се отнася и по другите въпроси!
Нормално ли е България да продавата златните си залежи срещу 1.5% концесионна такса? Някой тук ще кажат, да ама те плащат заплати и дават работа на хората......Аз ще ви кажа че е пълнапародия това! Дават заплати за няколко десетки милиона а изнасят злато за милиарди!
Нямам против да добиват. Нека да добива който иска. НО ЩЕ СИ ПЛАЩА! 30% 40%.... както е редно. А не да ни правят на маймуни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
На тоя му плащат в рупли, той работел по въпроса отдавна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
В какво се изразяват приходите и печалбите ни от взаимодействието с Русия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
В какво се изразяват приходите и печалбите ни от взаимодействието с Русия?
Коментар
Коментар