Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-прекият път България да се развие и как да спомогна за това?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение... и какво мога да направя аз и всеки друг обикновен гражданин по въпроса. Какви са вашите отговори на тези въпроси?
Именно гласуване, именно масово, но с бяла или невалидна бюлетина, на която си написал или нарисувал нещо за спомен на политюгите.
Аз така правех напоследък, но една лястовица пролет не докарва и се върнах към избора, предоставен ми от статуквото.
Съжалявам, че вкарвам политика, но при такъв въпрос тя е неизбежна.Last edited by П.Ф.Изеров; 28.05.2018, 07:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеПрекрасно !
Колко ресурс ще дадеш ?!Last edited by Tantum; 28.05.2018, 04:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЕмигрирай Това е естествен процес и ще доведе до повишаване на заплатите в БГ.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеЗдравейте. Възнамерявам да започна да отделям повече време и ресурси за каузи, които са в полза на обществото, и в момента обмислям по какъв начин да организирам усилията си, така че да дадат най-добрия възможен резултат.
Отправна точка са въпросите каква е разликата между България и най-развитите държави в света, как можем най-бързо да ги настигнем и какво мога да направя аз и всеки друг обикновен гражданин по въпроса. Какви са вашите отговори на тези въпроси?
https://www.youtube.com/watch?v=SLtbHbwGaP
https://www.youtube.com/watch?v=i91NjSs22A8Last edited by Dury; 28.05.2018, 02:19.
- 1 like
Коментар
-
Кой е най-прекият път България да се развие и как да спомогна за това?
Здравейте. Възнамерявам да започна да отделям повече време и ресурси за каузи, които са в полза на обществото, и в момента обмислям по какъв начин да организирам усилията си, така че да дадат най-добрия възможен резултат.
Отправна точка са въпросите каква е разликата между България и най-развитите държави в света, как можем най-бързо да ги настигнем и какво мога да направя аз и всеки друг обикновен гражданин по въпроса. Какви са вашите отговори на тези въпроси?Тагове: Отмаркиране на всички
- 5 Харесвания
Коментар