IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лакомията като причина за ТСВ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам какво Господ мисли за лакомията но, ако той е писал законите на развитието, все някоя алинея ще да е драснал и за това. Друго ме чуди: Добре де, този бизнес, уж съставляващ националното богатство, ако не носи солидарно отговорността за благосъстоянието на гражданите си, приватизиращ позитивите и национализиращ негативите, реално, си предава страната. Военните аспекти на това предателство стряскат. А ФЕД, след като стои зад подобни ходове / не аз управлявам там, нали?/ ... Интересното този път е кого първи ще шамаросат /горещо/, ако и Ким вече може да им изтрие някой и друг щат? Хаити? Тринидад и Тобаго? Ми там, само злодеи...
    Last edited by Pyramid; 08.01.2018, 08:16.

Коментар

• Казвал съм много пъти че Светът се управлява от закони.В Природата навсякъде има баланс и хармония.Ня може повече да бъдат търпяни хора които крадат убиват рекетират грабят свалят законно избрани Правителства на суверенни държави подпалват войни по целият свят.Наближава моментът в който целият свят ще се обърне срещу тях и ще ги линчува.А това дето сами се затриват ше е от голяма помощ.Със краварника и западните педерастки ценности е свършено.Бог няма да ги търпи.Първо до 2022 фалита е сигурен после ги почва Бог земетресения наводнения.Ние ше гледаме гневът Божи.

Коментар

• Лакомията като причина за ТСВ

България е твърде малка, за да повлияе така драматично на света но, други - като Щатите - са напълно в състояние. И ето, тази седмица, спусъкът вече бе дръпнат. Третата Световна Война започна с данъчната реформа в САЩ, движена от Лакомията на определени кръгове. Да, Тръмп не издаде /досега/ заповед за атака на Северна Корея /баба Хилари би го сторила вече/ но... Подцених го. Той заби ножа по-дълбоко и по-ефикасно, мисля. С облекчените данъци, без съществено разширяване данъчната основа, американската икономика навлиза във все по-дълбоки дисбаланси, които ще поиска, неминуемо, да изравни някой ден. И, понеже резервите на вътрешното й потребление /кого най-малко облекчи Тръмп?/ се свиват, изострянето на външните конфликти е неминуемо...Та, чудя се, дали Йелоустоун не би бил по-малкото бедствие?
        Last edited by Pyramid; 21.12.2017, 08:42.
      Working...
      X