Не знам какво Господ мисли за лакомията но, ако той е писал законите на развитието, все някоя алинея ще да е драснал и за това. Друго ме чуди: Добре де, този бизнес, уж съставляващ националното богатство, ако не носи солидарно отговорността за благосъстоянието на гражданите си, приватизиращ позитивите и национализиращ негативите, реално, си предава страната. Военните аспекти на това предателство стряскат. А ФЕД, след като стои зад подобни ходове / не аз управлявам там, нали?/ ... Интересното този път е кого първи ще шамаросат /горещо/, ако и Ким вече може да им изтрие някой и друг щат? Хаити? Тринидад и Тобаго? Ми там, само злодеи...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лакомията като причина за ТСВ
Collapse
X
-
Казвал съм много пъти че Светът се управлява от закони.В Природата навсякъде има баланс и хармония.Ня може повече да бъдат търпяни хора които крадат убиват рекетират грабят свалят законно избрани Правителства на суверенни държави подпалват войни по целият свят.Наближава моментът в който целият свят ще се обърне срещу тях и ще ги линчува.А това дето сами се затриват ше е от голяма помощ.Със краварника и западните педерастки ценности е свършено.Бог няма да ги търпи.Първо до 2022 фалита е сигурен после ги почва Бог земетресения наводнения.Ние ше гледаме гневът Божи.
- 1 like
Коментар
-
Лакомията като причина за ТСВ
България е твърде малка, за да повлияе така драматично на света но, други - като Щатите - са напълно в състояние. И ето, тази седмица, спусъкът вече бе дръпнат. Третата Световна Война започна с данъчната реформа в САЩ, движена от Лакомията на определени кръгове. Да, Тръмп не издаде /досега/ заповед за атака на Северна Корея /баба Хилари би го сторила вече/ но... Подцених го. Той заби ножа по-дълбоко и по-ефикасно, мисля. С облекчените данъци, без съществено разширяване данъчната основа, американската икономика навлиза във все по-дълбоки дисбаланси, които ще поиска, неминуемо, да изравни някой ден. И, понеже резервите на вътрешното й потребление /кого най-малко облекчи Тръмп?/ се свиват, изострянето на външните конфликти е неминуемо...Та, чудя се, дали Йелоустоун не би бил по-малкото бедствие?Last edited by Pyramid; 21.12.2017, 08:42.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар