Заключвам темата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се закрият ли Езиковите гимназии ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Mи москвича на баща ми отиде за претопяване 2001 ако се не лъжа.После си купих един немски курник който бързо разкарах германец и кола тва е некакво недоразумение...Предпочитам японеца Субару Мазда Тойота....
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми ше си караш Москвича , пък аз Жигулата !
Коментар
-
Mи тва не ме интересува
Коментар
-
Проблемът е какво ще кажат комшиите !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ мерцедеса и реното вършат една и съща работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Езиците СА базова подготовка, без която си заникъде. Най-много да станеш безработен военен пенсионер. Oh wait..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Езиците СА базова подготовка, без която си заникъде. Най-много да станеш безработен военен пенсионер. Oh wait..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Рядко чета напоследък толкова откровени нелепици. Езиците, чувате ли...абе ти сериозно ли вярваш че, ако си неподготвен вът всичко останало, някой ще ти дири тук за език само? Без базова подготовка, ти НЕ СИ ГОТОВ и, следователно, никому не си нужен. Тъжен факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеEзиковите гимназии не трябва да се закриват, това е абсурд. Най-важното нещо в днешно време е владеенето на езици, всичко друго е бош лаф. Даже трябва да им се дръпне нивото и точно на тях да се наблегне за сметка на произвеждащи ненужни специалисти друг тип училища
Коментар
-
И собственик на почистваща фирма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеEзиковите гимназии не трябва да се закриват, това е абсурд. Най-важното нещо в днешно време е владеенето на езици, всичко друго е бош лаф. Даже трябва да им се дръпне нивото и точно на тях да се наблегне за сметка на произвеждащи ненужни специалисти друг тип училища
Значи, аз съм съгласен с теб ПО ПРИНЦИП, ако...
Предполагам, съвсем сам си сменяш филтъра, че и маслото на Кайенчето... Сигурен съм, че навреме си доливаш и спирачна течност, охлаждащата /антифризчето/ - също..., вероятно също сам се справяш и с автоматичната си предавателна кутия, но много внимаваш с нивото /и вида!/ на маслото за трансмисията..., това вероятно правиш и с главното предаване - масълцето..., ми-кво друго? - сигурен съм, че сам сменяш зимните с летни гуми, а компресорчетата дори вършат всичко без теб - с налягането на гумите... спирачните дискове и накладки - кой друг - пак ти!... ремонтите /ако се наложи/ - ти! Ама какво говоря и аз? Нали си завършил езикова? За кВо ти е да сменяш спирачни накладки и другите дреболии??? Купуваш си новото Кайенче и такаааа......
Ми то, същото май важи и за строителството и геодезията: правиш си сондажите, изливаш си подложният бетон и почваш да си вдигаш стените, покрива, обзавеждането - сам, разбира се - всичко си дялкаш с брадвата пред входа и накрая - само включваш в контакта - откъдето блика електриката, която САМ си си произвел...
Гладен и жаден - почваш да си колиш животните, които сам си отгледал в двора отзад и които пак сам си хранил - не с въздух, а със зоб и зърно, за да недреят, грабваш ножа, ти си знаеш къде са котлетите - другото го изхвърляш..., да де, ама къде? Носиш си го на екарисажа..., там смилаш всичко /а - и екарисаж си имаш, защото всичко САМ си правиш/..., с пиеньето също - правиш си бира и вино, гледаш хмел, грозде....., ферментации, чудо и приказ! Хляба! Една нива си засях с пшеница, комбайни, сеялки, плугове, торене... ОРАН! Бия си САМ градоносните облаци с моите /си/ ракети... Доволен си от себе си - С ТИЯ ЕЗИЦИ всичко ти иде отръки!
Жената е най-доволна и все те хвали: моят, с тия езици - всичко му върви.
Та, приятел, имаш подкрепата ми: да закрием професионалните гимназии. Не са ни необходими!
п.п. дали всички мацки-филолози могат сами да си сменят маслото?..., или пък другите /"излишни"/ неща да си правят КАТО ТЕБ? ))
- 1 like
Коментар
-
Браво , не "мияч на чинии " , ами "оператор на съдомиялна машина" ...къде къде по европейско е ...
Коментар
Коментар