Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо европейската младеж е обсебена от левичарството?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМалко ги бъркаш нещата. И САЩ и Канада са държави създадени от европейци.
Нямаше негри, нямаше жълти, араби нямаше даже.
Ако се върнеш назад в историята, ще видиш че негрите са продавани като роби. Там не е имало държави и държавност такива каквито е имало в Европа по това време. Това са били диваци висящи по клоните, събирани с бляскащи стъкълца. Не знам къф требва да си, за да се впечатлиш от такова нещо. Както и да е.
Специално негрите след 60те са имали и имат, всички права като белите. Могат да работят. Могат да учат. Могат да ходят на кино, на театър.
Ха сега познай какво от горните примери правят
С другите нации е по-различно. При тях основна спирачка за развитието им е най-вече културата. И религията. Може да са достатъчно интелигентни, но в тази връзка ако си гледал Маугли, то ще знаеш че Маугли си остава Маугли.
Има една наука - евгеника се казва. Тя е официално забранена (само официално ).
Там можеш да видиш за какво става въпрос, и най-вече какви резултати вади.
Не ме разбирай грешно, но няма прокурор който да ме накара да живея с негри, освен ако не ме вкарат в пандиза.
едно време, бай тошово, направиха завод за полупроводници. Та там има една интересна история.
В началото всички образци били дефектни. Сто процента брак! КОКОМ още не действал съвсем - все пак продали им машини за ТТЛ електронни компоненти. Та поканили специалисти (не от северните) да им помогнат.
Удивлението им било огромно! Казали им, че това производство се прави в чисти стаи. Нашите отговорили че мангалката чистачка с цигара в уста мета тр пъти на ден
Ся, оказало се че има големи различия в понятията 'чисти' помещения'.
Горния пример показва също в какви условия може да се постигнат изключително високи резултати.
Примери да искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Без зла умисъл но, расите СА факт. Не ми пречат и се старая да не ми влияят но, те съществуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
Там е работата, че аз не искам в Африка, ама африканците искат тука! Пристигат в гемии и с хиляди на ден! Справка Италия. В София африканците са се увеличили 5-6 пъти за псоледните 10 години. Това е видно по улиците!
Няма смисъл да дължим тоя разговор! Темата е за левичарството!
Ще кажа само, че под никаква форма не вярвам рестрикциите и цензурата да са нещо добро, дори и под предтескт етикиран от привидно добри намерения! Политическата свобода трябва да е неизменна както и свободата на словото. Под никакъв преддтекст те не би следвало да бъдат бламирани!
Всеки би трябвало да може да се изказва свободно и всяка една политическа позиция да може да бъде подлагана на анализ и обсъждане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ами Европа и най- вече Америка ( САЩ и Канада по- точно) са точно модел на съвместно общество от всякакви раси. Виж Източна Европа не е. Затова и расизмът е все още силно изразен тук. Затова и за други неща, които ни донесе изолацията в сАвецкия блок сме толкова зле в сравнение с цитираните от теб.
Нямаше негри, нямаше жълти, араби нямаше даже.
Ако се върнеш назад в историята, ще видиш че негрите са продавани като роби. Там не е имало държави и държавност такива каквито е имало в Европа по това време. Това са били диваци висящи по клоните, събирани с бляскащи стъкълца. Не знам къф требва да си, за да се впечатлиш от такова нещо. Както и да е.
Специално негрите след 60те са имали и имат, всички права като белите. Могат да работят. Могат да учат. Могат да ходят на кино, на театър.
Ха сега познай какво от горните примери правят
С другите нации е по-различно. При тях основна спирачка за развитието им е най-вече културата. И религията. Може да са достатъчно интелигентни, но в тази връзка ако си гледал Маугли, то ще знаеш че Маугли си остава Маугли.
Има една наука - евгеника се казва. Тя е официално забранена (само официално ).
Там можеш да видиш за какво става въпрос, и най-вече какви резултати вади.
Не ме разбирай грешно, но няма прокурор който да ме накара да живея с негри, освен ако не ме вкарат в пандиза.
едно време, бай тошово, направиха завод за полупроводници. Та там има една интересна история.
В началото всички образци били дефектни. Сто процента брак! КОКОМ още не действал съвсем - все пак продали им машини за ТТЛ електронни компоненти. Та поканили специалисти (не от северните) да им помогнат.
Удивлението им било огромно! Казали им, че това производство се прави в чисти стаи. Нашите отговорили че мангалката чистачка с цигара в уста мета тр пъти на ден
Ся, оказало се че има големи различия в понятията 'чисти' помещения'.
Горния пример показва също в какви условия може да се постигнат изключително високи резултати.
Примери да искаш.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Поохлади страстите. Не може да се отрича реалността. Никой тук не иска да живее с негри, жълти, индийци, пакистанци... араби...Да продължавам ли?
Очевидно е че Европа и САЩ са по-успешни модели от горепосочените.
Да, може да кажете че всички са равни, и те са, но фактите са други.
Ако някой има факти да оспори твърденията ми, сега е момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Айде,айде....Черепи,мерепи....Моето лично мнение ,а и наблюдения са човека е като топка пластелин ,независимо от коя раса е...Вземи едно бебе от някое амазонско племе,дай го за отлеждане в едно средностатистичиско американско,или ако искаш българско семейство и ще получиш един средно статистически американец,или средностатистически Бай Ганя....Вземи едно бебе от едно средностатистическо американско семейство и го метни в амазонското племе и след двадесетина години ще имаш насреща си един средностатистически амазонски войн с копие в ръка,... да преследва някоя кръвожадна твар,дето си е и избрал да му бъде вечеря...В едната посока примери,колкото щеш ..,в другата посока,поради куп обективни и субективни причини,примери,май почти не се срещат....Преди години гледах фирм за две братчета циганчета - едното осиновено от финландско семейство,другото си останало тука.Първото - образование ,очила,колежи,цигулка,състезания по какво ли не...Второто - дрипи,нечленоразделна реч,кражби и т.н.....
Виж....- емигрантите,са съвсем друга бира...Това са хора с вече изградена ценностна ситема...Вземи например българите,-много бърза интеграция в западните общества...Но ние нямаме чак толкова различия в мисленето и представата за това,как да изглежда и как да се състои нашия средностатистически живот и битие....
Нооо....,има народи,общества и общности,които отиват, по една или друга причина на Запад,който е много по-различен от техния свят, капсулират се...и те все едно,че си живеят в родината,само дето са заобиколени от среда,която не могат да понасят,дори мразят...Труден проблем за решаване....
Според тебе всичко е до калъп, но според мен важен е и изходния материал! Може да имаш перфектен калъп за болт, но ако двигателя изисква стоманен, а ти направиш същия с калъпа, но от дърво, резултата ще е плачевен!
Хората са различни. Това е от природата или от Господ!
Уважение към отделните хора и различните раси, но трябва да си даваме сметка за реалностите!
Тази тема има пряко отношение към левичарството, защото те заедно с глобалистите водят до съвременния етнически и генетичен експериментален микс в страните! Чисто в икономически и социален план, ако на едно място съберем високоефективни хора с нискоефективни такива, конфликта е гарантиран, защото едните ще дърпат, а другите ще затъват! Това е просто математика!
Затова, когато обществата са формирани от еднотипни и близъки помежду си хора, се формира етнос и държава! Обществото е в синхрон!
Когато сблъскаш хора от различни етноси, религия и тип, историята е показала, че винаги имаме войни и кръвопролития, а тъй като това се е случвало най-вече в империите, икономическия и стопански упадък също е гарантиран в дългосрочен план, ако погледнем развитието им! Историята го е доказала чрез редица примери!Last edited by DELCHO SMOKA; 13.06.2017, 19:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнение
Разбира се, че са ФАКТ! На Земята има различни хуманоиди представители на отделни раси!
Кучето и котката са бозайници! И двете са на четири крака, с козина. Очи, уши... еднакъв строеж на вътрешните органи. Но не са едно!
Отделните раси имат различен строеж най-вече на черепите и мускулатурата! Като отделни видове са!
Освен по мускулатора и костен строеж се отличават и по интелект! Правени си изследвания на милиони рецепиенти с IQ тестове! Резултатите за връзката между раса и интелект са категорични.
В случая клипче за направени тестове на така модерните на последък мигранти в Европа от 2 и 3то поколение и тяхното взаимодействие със средата!
Виж....- емигрантите,са съвсем друга бира...Това са хора с вече изградена ценностна ситема...Вземи например българите,-много бърза интеграция в западните общества...Но ние нямаме чак толкова различия в мисленето и представата за това,как да изглежда и как да се състои нашия средностатистически живот и битие....
Нооо....,има народи,общества и общности,които отиват, по една или друга причина на Запад,който е много по-различен от техния свят, капсулират се...и те все едно,че си живеят в родината,само дето са заобиколени от среда,която не могат да понасят,дори мразят...Труден проблем за решаване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеУауууу! "кучето и котката"!!!
Ти наистина си изпращял май!
Да си виждал куче да живее и да има потомство от котка или обратно?
А сега кажи, виждал ли си кучета от различни породи да имат потомство?
Баси, тук наистина почва да става за прокурор...или поне сериозен лекар!
Очевидно е че Европа и САЩ са по-успешни модели от горепосочените.
Да, може да кажете че всички са равни, и те са, но фактите са други.
Ако някой има факти да оспори твърденията ми, сега е момента.
Last edited by Имхотеп; 13.06.2017, 18:59.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Без зла умисъл но, расите СА факт. Не ми пречат и се старая да не ми влияят но, те съществуват.
Кучето и котката са бозайници! И двете са на четири крака, с козина. Очи, уши... еднакъв строеж на вътрешните органи. Но не са едно!
Отделните раси имат различен строеж най-вече на черепите и мускулатурата! Като отделни видове са!
Освен по мускулатора и костен строеж се отличават и по интелект! Правени си изследвания на милиони рецепиенти с IQ тестове! Резултатите за връзката между раса и интелект са категорични.
В случая клипче за направени тестове на така модерните на последък мигранти в Европа от 2 и 3то поколение и тяхното взаимодействие със средата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ аз това казвам. Имаш лично право. Стига да не вредиш на другите с него. А расите не са факт. Факт са расовите характеристики, особености, различия, но расите си остават изкуствена конструкция. А и произходът на различията не е изяснен. Има хипотези.
Можеш дакажеш, че не искаш да си сред негро, но това зависи от обстоятелствата. Също и от другите, дето били ада. Глупаво в Нигерия да казваш, че не щеш да живееш с негри. У нас по-може. Но едва ли при соца в Осми блок в Стедентски град щяха ти разрешат да викаш с пълни гърди и да си късаш с ръце Т-шърката.
Коментар
-
Не само африканците.
И селяните в София са се увеличили многократно повече, отколкото по хубавото байтошово време, когато им бе забранено да се заселват тук.
Освен това и пенсионерите почнаха много да нарастват, като брой на глава от населението напоследък.
За майките с деца в кварталната градинка да не говорим.
Нашествие ти казвам.
А за това, дали африканци, сирийци, афганистанци и други искали тук си има точни данни, показващи, че не може да ги задържим, дори насила...бегаааат през глава от тоя посткомуно рай.....също, както и поданиците на самият "рай".
И все в една посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИ аз това казвам. Имаш лично право. Стига да не вредиш на другите с него. А расите не са факт. Факт са расовите характеристики, особености, различия, но расите си остават изкуствена конструкция. А и произходът на различията не е изяснен. Има хипотези.
Можеш дакажеш, че не искаш да си сред негро, но това зависи от обстоятелствата. Също и от другите, дето били ада. Глупаво в Нигерия да казваш, че не щеш да живееш с негри. У нас по-може. Но едва ли при соца в Осми блок в Стедентски град щяха ти разрешат да викаш с пълни гърди и да си късаш с ръце Т-шърката.
Няма смисъл да дължим тоя разговор! Темата е за левичарството!
Ще кажа само, че под никаква форма не вярвам рестрикциите и цензурата да са нещо добро, дори и под предтескт етикиран от привидно добри намерения! Политическата свобода трябва да е неизменна както и свободата на словото. Под никакъв преддтекст те не би следвало да бъдат бламирани!
Всеки би трябвало да може да се изказва свободно и всяка една политическа позиция да може да бъде подлагана на анализ и обсъждане!
Коментар
Коментар