IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за VIP подаръци?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А нещо ръчно направено? Зависи за кого е - ако за скъп човек най-добре го направи уникално
    големи намаления

Коментар

• Някой ако ми подари за три нощи йога уроци при тази учителка ще бъде най-големия подарък за мен http://uzoranet.livejournal.com/692244.html
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Наскоро на един от нашите мениджъри му подарихме триизмерна холограма на лицето му която беше изработена от научен състав от БАН.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Май забравихте каква е темата....

По темата - според мен добър вип подарък е преживяване - или екстремно и някаква услуга-глезене.

Редки издания на книги, плочи
          Персонализирани продукти - гравирани примерно
          Леко изчанчени чаши за уиски примерно - има много добри модели
          Хубава пура
          Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от jevemi Разгледай мнение
            хахах забавен форум
            Благодаря, тук пишем не само забавни хора, но и едни от най-светлите умове и интелектуалци на 21 век., които е познавала Европа. Та ако си падаш по нестандартни и освобождаващи преживявания, тук може да намериш прекрасни светли братя които ще ти помагат по пътя и най-вече да осъзнаеш (как стоят нещата).
            Д-р Черкезов
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ...

хахах забавен форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Искам да ти кажа че аз не съм...
                Да,да,да , ти си чисто и просто клоунът на форума
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

от любимите ти ВИП 23г. хахаха
                  Искам да ти кажа че аз не съм стар и изнемощял както си мислиш, както повечето тук с шкебета от бира залежали пред компютрите очакващи софикса да избуши.
                  Така че по смело бейби
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Хм., чудно,
                    Да си разменим фейсбуците? Не се знае какво може да се случи!!

Коментар

• ..

Коментар

всеки според вкуса си
                        А ти мила на колко години си?

Коментар

• ....

всеки според вкуса си

Коментар

• Аз бих се зарадвал на някое ВИП 23г. девойче

Коментар

• ЕТО НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК....

http://prodavalnik.com/podark-za-vse...ovod-i11610467
                              ТОВА Е ЕДНОТО МИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

http://prodavalnik.com/52-sedmitsi-romantika-i11610403
                              ТОВА Е ДРУГОТО МИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
                              ПОКАЖЕТЕ НА ПОЛОВИНКАТА СИ КОЛКО Я ОБИЧАТЕ КАТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 100 ДНИ И КАЗВАТЕ ПО ЕДНА ПРИЧИНА ЗАЩО Я ОБИЧАТЕ ИЛИ ПЪК НАПРАВЕТЕ ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЕЗАБРАВИМА ЗА ВАС С 52 СЕДМИЦИ РОМАНТИКА.КЪМ ВСЯКА КУТИЯ ПОЛУЧАВАТЕ И ПОДАРЪК КАРТИЧКА ВЪВ ФОРМАТА НА СЪРЦЕ, КЪДЕТО ВИЕ САМИ ДА НАПИШЕТЕ СВОЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ПОЛОВИНКАТА СИ.

Коментар

• Audi Q7
                                С пазарлък от 20 к почват
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X