IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия забрани вноса на месо и млечни продукти от пет български предприятия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Интересни съждения, но доста плитки. Аз съм, и винаги съм бил с десни възгледи. Не е нужно да си комунист, за да покрепяш даден икономически проект (Белене). Колкото до предложението децата и внуците на комунистите да чукат камъни... ...е, като репресираш някой на база произход, какво тогава те различава от комунистите? Сменяме "син на кулак" с "внук на партизанин"... Верно си кокосов орех! Ей точно такива като тебе съсипаха дясното, и затова сега в България няма дясна партия с шанс за влизане в следващия парламент...
    А аз съм дядо Мраз, приятно ми е!! Защо комунистите обичате да се маскирате като десни???? Що за извратена приумица е тък това сега?? То верно е срамно да си комунист, ама имайте поне малко доблест Д О Б Л Е С Т.... ОК, провери в речника какво ... , та имайте малко доблест и не се крийте по форумите като демократи, ако Путя разбере, ще ви съдере д**тата. Излагате вожда ей!!
    podpis

Коментар

Ей, прост и неграмотен народ. Между другото, при предното правителство ( на Станишев), данъците бяха по- ниски. Факт!

Попрекалил си с амфетамините по празниците!!
      podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
        Ми айде, нали си много грамотен, вади 15 млрд и ги дай на руснаците, аз няма да платя и стотинка!

Още нещо, откакто тази "полуграмотна мутра" е на власт, "хора" като теб се возят в метро, пътуват по модерни пътища, плащат 10% данъци, докато ж други страни плащат по 40%, абе вообще мъка голяма, ама както е казал Мишока, предводителн на столетницата - "защото съм социалист, пардон комунист" .... Абе защо не си ходите всички комунисти в Русия бее???? Там е толкова хубаво, айде майка ви стара, вървете си бе!
        Ей, прост и неграмотен народ. Между другото, при предното правителство ( на Станишев), данъците бяха по- ниски. Факт!

Коментар

Комуниста с факти и сметки не можеш го убеди, той е бетонена, раъбирай тъпа глава - той мрази собствения си народ, своите братя и сестри и е готов да ги набута с милярди само и само Путя да си вземе комисионната и руснаците да намажат!! Комуниста е крадец по душа, той гледа какво и как да открадне, а не да съгради и не дай си Боже да остави нщо след себе си! Той е готов да продаде Родината си - справка Димитров, който предлага на руснаците да ни напраят 16 република и у нас му прават за това мавзолей!!! Сега един син или внук на същите тези безбожници и национални предадели пише по форумите и смее да ни дава акъл, вместо да чука камъни по кариерите!!!
          Интересни съждения, но доста плитки. Аз съм, и винаги съм бил с десни възгледи. Не е нужно да си комунист, за да покрепяш даден икономически проект (Белене). Колкото до предложението децата и внуците на комунистите да чукат камъни... ...е, като репресираш някой на база произход, какво тогава те различава от комунистите? Сменяме "син на кулак" с "внук на партизанин"... Верно си кокосов орех! Ей точно такива като тебе съсипаха дясното, и затова сега в България няма дясна партия с шанс за влизане в следващия парламент...
          Last edited by SEBULBA; 30.12.2012, 19:12.

Коментар

Те забранили вноса на наше месо, ние ще забраним вноса на техен АЕЦ, никакъв проблем!!!
            +++
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Че откога мнението на една полуграмотна мутра значи нещо, та да ме интересува какво е казал ?
              Ми айде, нали си много грамотен, вади 15 млрд и ги дай на руснаците, аз няма да платя и стотинка!

Още нещо, откакто тази "полуграмотна мутра" е на власт, "хора" като теб се возят в метро, пътуват по модерни пътища, плащат 10% данъци, докато ж други страни плащат по 40%, абе вообще мъка голяма, ама както е казал Мишока, предводителн на столетницата - "защото съм социалист, пардон комунист" .... Абе защо не си ходите всички комунисти в Русия бее???? Там е толкова хубаво, айде майка ви стара, вървете си бе!
              podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                Аз какво съм написал че не разбирам какво те заблудих??

Абе тук всичките ли ви мързи да мислите или... ама веднага обиждате:

- да ти обясня по-простичко - в Турция същата руска компания която ни прави реакторите за АЕЦ БЕЛЕНЕ ще изгражда 4 реактора по 1200мегавата за 25млрд. долара... а тук ще изграждат 2 реактора по 1000мегавата за 22млрд. лв или 15 млрд. долара. Или още по-просто:

в Турция 4,8ГВт за $25 млрд. ($5.2млрд/ГВт)
                в България 2ГВт за $15 млрд. ($7.5млрд/ГВт)

Дадох и източник. Кое не е ясно още?

- Хората за яйца на пазара като купуват се пазарят , а тук цената с 50% нагоре и всички са Хепи
                Комуниста с факти и сметки не можеш го убеди, той е бетонена, раъбирай тъпа глава - той мрази собствения си народ, своите братя и сестри и е готов да ги набута с милярди само и само Путя да си вземе комисионната и руснаците да намажат!! Комуниста е крадец по душа, той гледа какво и как да открадне, а не да съгради и не дай си Боже да остави нщо след себе си! Той е готов да продаде Родината си - справка Димитров, който предлага на руснаците да ни напраят 16 република и у нас му прават за това мавзолей!!! Сега един син или внук на същите тези безбожници и национални предадели пише по форумите и смее да ни дава акъл, вместо да чука камъни по кариерите!!!
                podpis

Коментар

• не размивайте темата
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Абе човек размърдай гънките бе!!!

Аз не казвам КОЛКО ИЗЛИЗА !!! АЗ КАЗВАМ КОЛКО ЩЕ БЪДЕ - каза го ББ !!!!!!!!!

Казвам КОЛКО ЩЕ ПЛАТИМ !!!

П.С. А иначе и ти си яко промит, защото не излиза 10 както си мислиш ти а под $6млрд - ама това е друга тема!
                    Че откога мнението на една полуграмотна мутра значи нещо, та да ме интересува какво е казал ?

Коментар

В България централата излиза 10 млрд. долара, а не 15, там ти е грешката
                      Абе човек размърдай гънките бе!!!

Аз не казвам КОЛКО ИЗЛИЗА !!! АЗ КАЗВАМ КОЛКО ЩЕ БЪДЕ - каза го ББ !!!!!!!!!

Казвам КОЛКО ЩЕ ПЛАТИМ !!!

П.С. А иначе и ти си яко промит, защото не излиза 10 както си мислиш ти а под $6млрд - ама това е друга тема!
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

- да ти обясня по-простичко - в Турция същата руска компания която ни прави реакторите за АЕЦ БЕЛЕНЕ ще изгражда 4 реактора по 1200мегавата за 25млрд. долара... а тук ще изграждат 2 реактора по 1000мегавата за 22млрд. лв или 15 млрд. долара. Или още по-просто:

- Хората за яйца на пазара като купуват се пазарят , а тук цената с 50% нагоре и всички са Хепи
                        В България централата излиза 10 млрд. долара, а не 15, там ти е грешката

Коментар

Глупости! В България си излиза около 10 млрд. ДОЛАРА. Стига сте заблуждавали!

Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 15:34.

Коментар

Абе не е проблема в това да се прави ли АЕЦ... а, В ЦЕНАТА !!!

Вижте същата компания Росатом на какви цени строи по света:

ЦЪК

Като гледам за == пари в Туция 4 реактора х1200MW вместо 2 х1000MW... и т.н.
                            Глупости! В България си излиза около 10 млрд. ДОЛАРА. Стига сте заблуждавали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
                              Браво! Какъв брилянтен начин на мислене, каква природна мъдрост извира от изказването на този човек! Докато ги има такива хора, за България е гарантирано първото място във всяка негативна и последното във всяка позитивна класация по света!
                              Абе не е проблема в това да се прави ли АЕЦ... а, В ЦЕНАТА !!!

Вижте същата компания Росатом на какви цени строи по света:

ЦЪК

Като гледам за == пари в Туция 4 реактора х1200MW вместо 2 х1000MW... и т.н.
                              Last edited by iivanoff; 29.12.2012, 12:43.

Коментар

Те забранили вноса на наше месо, ние ще забраним вноса на техен АЕЦ, никакъв проблем!!!
                                Браво! Какъв брилянтен начин на мислене, каква природна мъдрост извира от изказването на този човек! Докато ги има такива хора, за България е гарантирано първото място във всяка негативна и последното във всяка позитивна класация по света!

Коментар

Working...
                                X