IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Киселинен дъжд над София - днес?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ама днес валяло ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Сигурно дрехите ти са от чиста вълна? Киселината разяждаше памучните дрехи, а основата - вълнените... Или беше обратно?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
        Хм, интересно! Значи ако си с 50 на 50 вълна/памук ще си предпазен от киселинен и от основен дъжд.
        Тогава ще си PH неутрален и ще те прецакват и киселинен и основен дъжд

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Сигурно дрехите ти са от чиста вълна? Киселината разяждаше памучните дрехи, а основата - вълнените... Или беше обратно?!
          Хм, интересно! Значи ако си с 50 на 50 вълна/памук ще си предпазен от киселинен и от основен дъжд.

Коментар

• не, поне в района на Младост не съм забелязала нищо притеснително

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
              Днес не ви ли се стори, че имаше киселинен дъжд над София. Всичко беше бяло и на мехурчета, като се чуваше около локвите леко свистене... Някой да е обърнал внимание??
              Струва ми се че беше и радиоактивен.Много главонемощен народ живее у столицата.И те такава мизерия нема дори у село в циганската махала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Не съм забелязал. по кое време това? на няколко пъти ме валя, нямам дупки по дрехите...все още
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Днес не ви ли се стори, че имаше киселинен дъжд над София. Всичко беше бяло и на мехурчета, като се чуваше около локвите леко свистене... Някой да е обърнал внимание??
                  Наръси със сода

Коментар

Не съм забелязал. по кое време това? на няколко пъти ме валя, нямам дупки по дрехите...все още

Коментар

Днес не ви ли се стори, че имаше киселинен дъжд над София. Всичко беше бяло и на мехурчетата, като се чуваше около локвите леко свистене... Някой да е обърнал внимание??
                      А в паркинга на МОЛ-а имаше газ зарин Не мое ми се отмирише колата

Коментар

• Киселинен дъжд над София - днес?

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
                      Working...
                      X