If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Асоциацията на брокерите на ценни книжа организираме партито в "Карамба". Веско още е председател.
Коментар
Dinozavar
ПОКАНА ЗА КОЛЕДНО СПЕКУЛАНТ ПАРТИ
А ако не съм потвърдил, ще ме върнете ли ?
Коментар
корект
Някой знае ли какво стана с асоциацията на брокерите? Веско Тодичков още ли се води шеф?
Или асоциацията на Стою Недин е по-представителна?
Коментар
Bat Gojko
Ami napravete nesto blagotvoritelno, primerno subirajte 5 lv. na vhoda i gi dajte za blagotvoritelni zeli posle ili nesto takova, zvuchi po-dobre. Taka de ste se subere elitana BG spekulata, neka ima i malko blagotvoritelnost inache ostavame zatvoreno obstestvo, ne e dobre za PR-a mi ...
Идеята е да направим парти подобно на това, което прави Ройтерс...е нямаме тяхните приходи и за това ще бъде скромно... има доста записвания, но не смятаме за разумно да публикуваме имена .
Коментар
ded Moroz
Ami napravete zapisvaneto publichno, da vidim koj ste e tam i da prezenim dali si struva da se dojte!
Neka horata se zapisvat on-line i tova da moje da se vijda.
Коментар
salmon
Za sega ima li zapisali se u4astnici?
Коментар
Investor.bg
Каним ви на коледно Спекулант парти на 22 декември, понеделник след 19 ч., в клуб MBridge на бул. “Цар Борис III” – 54 (на гърба на бившето Black cat). От нас бирата и виното, от вас – коледно-купонджийско настроение.
Спекуланти, за да потвърдите присъствието си на купона, изпратете мейл на info@investor.bg до 17 декември.
Коментар