IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОКАНА ЗА КОЛЕДНО СПЕКУЛАНТ ПАРТИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОКАНА ЗА КОЛЕДНО СПЕКУЛАНТ ПАРТИ

barabar petko s mazete ........pisete me i mene

Коментар

Продалжава ли приемането на заявки?

Коментар

Асоциацията на брокерите на ценни книжа организираме партито в "Карамба". Веско още е председател.

Коментар

А ако не съм потвърдил, ще ме върнете ли ?

Коментар

Някой знае ли какво стана с асоциацията на брокерите? Веско Тодичков още ли се води шеф?
            Или асоциацията на Стою Недин е по-представителна?

Коментар

Ami napravete nesto blagotvoritelno, primerno subirajte 5 lv. na vhoda i gi dajte za blagotvoritelni zeli posle ili nesto takova, zvuchi po-dobre. Taka de ste se subere elitana BG spekulata, neka ima i malko blagotvoritelnost inache ostavame zatvoreno obstestvo, ne e dobre za PR-a mi ...

Коментар

Нарекохме го Спекулант парти, защото идеята за събиране се роди първо в forex форума...а там са баш спекулантите !!!

Ще приемаме тези с коледно настроение (дори и инвеситори!), но потвърдили на info@investor.bg, за идването си )

Коментар

Само спекуланти ли приемате, или може и по-пасивни дългосрочни инвеститори?
                  Ще се иска ли на входа да се показва депозитарна разписка?

Коментар

10x Investore ))

Коментар

Идеята е да направим парти подобно на това, което прави Ройтерс...е нямаме тяхните приходи и за това ще бъде скромно... има доста записвания, но не смятаме за разумно да публикуваме имена .

Коментар

Ami napravete zapisvaneto publichno, da vidim koj ste e tam i da prezenim dali si struva da se dojte!
                        Neka horata se zapisvat on-line i tova da moje da se vijda.

Коментар

Za sega ima li zapisali se u4astnici?

Коментар

Каним ви на коледно Спекулант парти на 22 декември, понеделник след 19 ч., в клуб MBridge на бул. “Цар Борис III” – 54 (на гърба на бившето Black cat). От нас бирата и виното, от вас – коледно-купонджийско настроение.

Спекуланти, за да потвърдите присъствието си на купона, изпратете мейл на info@investor.bg до 17 декември.
                          Working...
                          X