IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инструмент за търсене на опционни комбинации

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чрез инструмента, който ще предложим може да се направи бързо анализ на всяка една американска компания.
    Например да вземем Hilton Worldwide (HLT). Като цяло не е лоша, имаме ръст практически на всички основни показатели.
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      цената на месец ли е
      че има и по-бюджетни решения
      thinkorswim или
      https://www.dough.com/
      Цената мислим на месец да е, въпреки че не сме решили още. Тинкорсвим е платформа и аз лично я ползвам, но тук говорим за функционалност много по-голяма от тази на тинкорсвима. За сайта който си дал е аналогично - нашата платформа ще има по голяма функционалност.
      аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• цената на месец ли е
        че има и по-бюджетни решения
        thinkorswim или
        https://www.dough.com/
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Инструмент за търсене на опционни комбинации

Много скоро ще предложим на пазара инструмент за търсене на опционни комбинации и стратегии, даващи на инвеститорите възможност за търсене на недооценени и надценени опции и опционни комбинации върху всяка акция или фючърс. Въпросът ми към вас колеги е: Какви данни искате да получите от използването на този инструмент?
          1.Да имате възможност да избирате срок на инвестицията (сортировка на данните по % печалба за конкретен срок ( седмица, две седмици, половин година, година, две години)), където данните ще бъдат сортирани според математическото очакване (получавате преимущество пред пазара)
          2.Системата сама сканира и анализира всички опционни експирации и страйкове и ви дава най-добрия вариант.
          3. Предпочитате да получите печалба от 200-300% на вложените пари с вероятност 30%, или ви интересуват стратегии с възможна печалба 5000 - 10000% (черни лебеди) но с много малка вероятност?
          4. Може би се интересувате само от покупка на опциони и спредове с ограничен риск?
          5. Може би ви интересува продажбата на голи надценени опции с изчислен коефициент печалба/риск и положително математическо очакване?
          6. Искате да продавате опционни вертикални спредове ( кол и пут спред) с ограничен риск и положително математическо очакване?
          7. Искате да имате възможност да ограничавате сами загубите или да избирате само такива сделки, където загубите са първоначално ограничени (например покупка на опции)? Например ще има 2 полета : "искам да вложа ..$" и "максимална загуба...$"
          8. Имате възможност да избирате условие, например: Искам с 10$ да получа 500$ с вероятност 0,03, или съм готов да вложа 200$ и да спечеля 450$ с вероятност 30%.
          9. Имате възможност да избирате ниво на сложност: Новак, напреднал и експерт. На всяко ниво системата ще ви дава опционни комбинации с различно ниво на сложност
          10. Възможност да получавате сигнали за възникнали пазарни възможности и сами да вземате решение.
          11. Ваш вариант.
          Пишете вашите предложения. Какви функции още бихте искали да видите? Много е важно да разберем какво точно искате да получите от анализа на опционните комбинации?
          Разбираме, че всички разполагат с различен ресурс и решават различни задачи - трейдъри, собственици на бизнес, инвестиционни мениджъри...Споделете каква сума бихте платили вие за използване на този инструмент? Бихте ли го ползвали постоянно?
          6
          5$-15$
          50.00%
          3
          15$-30$
          0.00%
          0
          30$-50$
          16.67%
          1
          50$-80$
          33.33%