IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политическа викторина

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Ми ти сега издаде кой е, и с това компрометира анкетата.
    Що бързаш?
    А ти се направи, че не си прочел и гласувай "по съвест", какво ти пречи?

Коментар

• Ми ти сега издаде кой е, и с това компрометира анкетата.
      Що бързаш?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Въпреки малкото гласували, резултатите от анкетата са показателни. Повече от 58% от отговорилите са посочили наши политици - Цветанов и Станишев. Всъщност преди да пусна анкетата бях пуснал жокер в темата за Доналд Тръмп. Предполагам, че част от правилно отговорилите са го прочели. Сигурен съм, че без този жокер, правилните отговори щяха да клонят към нула.

И какво излиза? Изключителаната простотия и арогантност се оказват атрибут на Демократическата партия в крепостта на демокрацията - САЩ. Това, което на повечето от Вас ви изглежда като творение на наш Цвъцко, се оказва, че е на мастит американски демократ. Толкова по въпроса за американската демокрация.

Не мога да не отбележа и два дребни извода за нашите политици:

1. Наш Цвъцко все пак води с едни гърди пред Станишко в очакванията за неговата арогантност и простотия.
        2. За Ахмед Доган, авторът на прословутата фраза за "обръчите от фирми", никой не е гласувал. Това показва, че хората го смятат за достатъчно обигран и умен играч, който не е способен да сътвори такъв чутовен гаф, за разлика от Цвъцко и Станишко.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Какво нещо е актуалността: Значи, гледам аз надписа на темата "Политическа викторина", а съзнанието ми чете "Политическа ЕРОТИКА".
          Ха сега, де !

Коментар

• Политическа викторина

Моля модераторите да оставят тази тема около 24 часа и после да я заключат. Не знам как да прикача анкета към съществуваща тема (в случая - "Политика") и затова правя нова. Съжалявам, че нарушавам правилото да има само една политическа тема. Не че се спазва, де .....

Ето го имейла от въпроса за викторината

"Последно повикване за места в управителните съвети и комисиите. Ако имате някого, пратете ни пълното име, града, имейла и телефона. Изпращайте толкова имена колкото желаете, просто не знам колко хора ще се уредят."
            16
            Цветан Цветанов, ГЕРБ, България
            18.75%
            3
            Ахмед Доган, ДПС, България
            0.00%
            0
            Джордан Каплан, Демократическа партия, САЩ
            37.50%
            6
            Сергей Станишев, БСП, България
            43.75%
            7

The poll is expired.

Last edited by netware5; 25.07.2016, 23:49.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
          Working...
          X