Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политическа викторина
Collapse
Заключена.
X
X
-
Въпреки малкото гласували, резултатите от анкетата са показателни. Повече от 58% от отговорилите са посочили наши политици - Цветанов и Станишев. Всъщност преди да пусна анкетата бях пуснал жокер в темата за Доналд Тръмп. Предполагам, че част от правилно отговорилите са го прочели. Сигурен съм, че без този жокер, правилните отговори щяха да клонят към нула.
И какво излиза? Изключителаната простотия и арогантност се оказват атрибут на Демократическата партия в крепостта на демокрацията - САЩ. Това, което на повечето от Вас ви изглежда като творение на наш Цвъцко, се оказва, че е на мастит американски демократ. Толкова по въпроса за американската демокрация.
Не мога да не отбележа и два дребни извода за нашите политици:
1. Наш Цвъцко все пак води с едни гърди пред Станишко в очакванията за неговата арогантност и простотия.
2. За Ахмед Доган, авторът на прословутата фраза за "обръчите от фирми", никой не е гласувал. Това показва, че хората го смятат за достатъчно обигран и умен играч, който не е способен да сътвори такъв чутовен гаф, за разлика от Цвъцко и Станишко.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Политическа викторина
Моля модераторите да оставят тази тема около 24 часа и после да я заключат. Не знам как да прикача анкета към съществуваща тема (в случая - "Политика") и затова правя нова. Съжалявам, че нарушавам правилото да има само една политическа тема. Не че се спазва, де .....
Ето го имейла от въпроса за викторината
"Последно повикване за места в управителните съвети и комисиите. Ако имате някого, пратете ни пълното име, града, имейла и телефона. Изпращайте толкова имена колкото желаете, просто не знам колко хора ще се уредят."16Цветан Цветанов, ГЕРБ, България18.75%3Ахмед Доган, ДПС, България0.00%0Джордан Каплан, Демократическа партия, САЩ37.50%6Сергей Станишев, БСП, България43.75%7The poll is expired.
Last edited by netware5; 25.07.2016, 23:49.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар