Надявам се, не сте се всички изпоуплашили от варианта да споделите и по нещо хубаво, защо не го кажете тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добра дума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯ се кандидатирай, за да си остане само с нагласата.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега се гласи за лидер на пчеларите
П.П. Веднъж да чуя добра дума и за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОще една добра дума - да не пропусна и тук - именно към един от лидерите на слънчасалото братство, г-н Росимир Матеев. Той знае защо, спаси ми живота.
П.П. Веднъж да чуя добра дума и за него.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеами, нормално е. аз го правя. има поощрителен характер.
според мен така правят и всички възпитани хора.
другата част смятат, че всички са длъжни да ги обслужват, защото, просто защото така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеТрябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?
Няма значение дали става въпрос за боклукчията, изхвърлил навреме кофите и шофьора спазил правилата до лекаря, който ни е излекувал, адвоката спечелил ни делото и банковия служител, който не е скрил информация и пробутал ни носещ му бонус продукт или пък съседа, който не прави купони всяка вечер
според мен така правят и всички възпитани хора.
другата част смятат, че всички са длъжни да ги обслужват, защото, просто защото така.препоръка е
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеТрябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?
Няма значение дали става въпрос за боклукчията, изхвърлил навреме кофите и шофьора спазил правилата до лекаря, който ни е излекувал, адвоката спечелил ни делото и банковия служител, който не е скрил информация и пробутал ни носещ му бонус продукт или пък съседа, който не прави купони всяка вечер
Пояснявам: Ако човек има пряко отношение към Ваш инвестиционен проект и сте доволни , за да знаем накъде да се насочим, ако някой търси съдействие, партньор и т.н. Да възнаградим свестните. За Оскарите не знам - и не желая да знам - но, който има кого, нека го похвали, стига да не е държавна тайна.
Коментар
-
Трябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?
Коментар
Коментар