IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявам се, не сте се всички изпоуплашили от варианта да споделите и по нещо хубаво, защо не го кажете тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Я се кандидатирай, за да си остане само с нагласата.....
      Мързи ме.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Сега се гласи за лидер на пчеларите

П.П. Веднъж да чуя добра дума и за него.
        Я се кандидатирай, за да си остане само с нагласата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Още една добра дума - да не пропусна и тук - именно към един от лидерите на слънчасалото братство, г-н Росимир Матеев. Той знае защо, спаси ми живота.
          Сега се гласи за лидер на пчеларите

П.П. Веднъж да чуя добра дума и за него.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Още една добра дума - да не пропусна и тук - именно към един от лидерите на слънчасалото братство, г-н Росимир Матеев. Той знае защо, спаси ми живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              ами, нормално е. аз го правя. има поощрителен характер.
              според мен така правят и всички възпитани хора.
              другата част смятат, че всички са длъжни да ги обслужват, защото, просто защото така.
              Когато се бунтуваме срещу постоянния негативизъм, а не правим нищо да популяризираме доброто, все една, сме от слънчасалото братство и протестираме пред парламента срещу понижаване изкупните цени на ВЕИ-тоците. Хубаво, шумно...и без реален шанс да променим нещо. ТОВА ли искаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от kony Разгледай мнение
                Трябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?
                Няма значение дали става въпрос за боклукчията, изхвърлил навреме кофите и шофьора спазил правилата до лекаря, който ни е излекувал, адвоката спечелил ни делото и банковия служител, който не е скрил информация и пробутал ни носещ му бонус продукт или пък съседа, който не прави купони всяка вечер
                ами, нормално е. аз го правя. има поощрителен характер.
                според мен така правят и всички възпитани хора.
                другата част смятат, че всички са длъжни да ги обслужват, защото, просто защото така.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  не те разбрах
                  препоръка е

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Y3sYvE_gSiA
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от kony Разгледай мнение
                      Трябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?
                      Няма значение дали става въпрос за боклукчията, изхвърлил навреме кофите и шофьора спазил правилата до лекаря, който ни е излекувал, адвоката спечелил ни делото и банковия служител, който не е скрил информация и пробутал ни носещ му бонус продукт или пък съседа, който не прави купони всяка вечер
                      Трябва.
                      Пояснявам: Ако човек има пряко отношение към Ваш инвестиционен проект и сте доволни , за да знаем накъде да се насочим, ако някой търси съдействие, партньор и т.н. Да възнаградим свестните. За Оскарите не знам - и не желая да знам - но, който има кого, нека го похвали, стига да не е държавна тайна.
                      Last edited by Pyramid; 18.05.2016, 16:12. Причина: По молба от приятел

Коментар

• Трябва ли да благодарим, ако някой си е свършил работата професионално и не ни е подвел,навредил или излъгал?

Коментар

• Благодаря на мама и тати, че ме направиха честен и работлив...
                          Благодаря на жената, че ме направи амбициозен и паметлив..

Благодаря на Гилдията за тази статуетка....

ААА, пардон не съм бил на Оскарите......

Коментар

• Добра дума

Нека тук да похвалим, поощрим, да благодарим на срещнати по пътя на собствена инвестиция или проект.
                            Last edited by Pyramid; 18.05.2016, 16:09. Причина: По молба от приятел
                          Working...
                          X