Първоначално изпратено от Ricognito
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Чета че Ердоган и Путин ще строят Турски поток и АЕЦ.Турски поток слага край на транзита на газ през България а АЕЦ в Турция слага край на износът на ток.Така че всички които обичат ЕС и САЩ могат да са доволни..И Белене няма да строим Путин ще протака все пак това са пет милиона лихва на месец...Ама Боци е ларж само как спря корумпираните руснаци.А днес научавам че Путин много финно се е избазикал с Рошко Кримски Буци и нашенските тапири радетели за ЕС и НАТО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеГледам изтрили ме та, да си река отново: който твърди за мое членство в столетницата, да вземе да докаже. Инак срам, срам, срам...
...За нормалните-срам. За троците - живителна глътка резил, без която не могат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениете китайците и индийцие не знаят, ама ти знаеш
Ама нищо де - продължавайте да си фантазирате, ама не прекалявайте много със сомогона.
- Написано е "НЕ ЗНАМ". Какво и как си "видял", остава тайна.Виж, Истината, била някъде там
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеБроят на пенсионерите в Русия за щастие се увеличава:
1)
- в края на 2009г. бяха 41,144 ХИЛЯДИ души или 36.5% от населението на Русия на възраст над 19 години
2)
- в края на 2014г. бяха 43,797 ХИЛЯДИ души или 38.1% от населението на Русия на възраст над 19 години
3)
- в края на 2015г. бяха 45,182 ХИЛЯДИ души или вече 39.3% от населението на Русия на възраст над 19 години
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Съветска история
един латвийски документален филм, който продажните казионни медии няма да ви покажат!
The Sofviet storyDon't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТомсън не е разговарял с фар.
https://www.youtube.com/watch?v=KvRYd8U7qGY
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТомсън не е разговарял с фар.
Живеят в измислян свят.Last edited by Jimmy; 08.08.2016, 12:06.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз не знам докога ще е изгодно на Китай
Ама нищо де - продължавайте да си фантазирате, ама не прекалявайте много със сомогона.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение+100
Значи, колегата не вижда разликата между учение /сега/ и вероятността Изтокът да се опомни.
Лека справка: Този, дето уж е хубаво да си партнирали с него, постоянно им гази икономическите интереси, заплашва, шантажира, вкл и военно, и т.н. Аз не знам докога ще е изгодно на Китай да прощава и да се прави на вечно недоразбрал но, все ми се чини, че няма да е завинаги. Защото, УСА го доказаха: За да станеш световен хегемон и да превърнеш света в монополярен, не е нужно да си най-добър. Достатъчно е да заглавичкаш всички останали да се юркат със "собствени" проблеми, върху създаването и поддържането на спорове около които, е ... абе ... да речем, така: "Естествена Твоята Ръководна Намеса". "Разделяй и владей" не е от вчера, китайците и те не са...
И другите от Изтока имат доста общо с тях като религии, идеологии, психика, ако щеш, дори и расова принадлежност. Накратко, Изтокът е този, дето може да кротне чичата Сам. А Он нека си рипа. Хеле пък, ако към този Изток - което също е естествено, поради излаза на пасифика и способността да затворят Беринговия пролив - ако към Изтока се присъедини /само на "проектно" основание/ и Рашата.
Далеч не е космически фантастичен сценарият, да видим дали и кога хамериканските корупционери ще изпуснат юздите. От този момент насетне, Полюсът ще се казва Китай и Фашингтон ще се посере да дири подкрепа в Москва.
- И не виждам основания да му я дадат, като се сещам колко е правил зулуми досега.
А Европа...ами, ако и каквото оцелее от нея, може да поиска да се гушне в евразийските батковци.
За кое УСА говориш? За това, в което пребивава синчето на партийната ти лидерка ли?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе че нещо де, ама не беше ли тази която беше накарала войниците си да си обуят обувки на високи токчета. Имаше снимки в нета
Много хубава снимка, може ли да добавиш и разговора на нора томсън с испанския фарThe strongest stand last.
Коментар
-
Броят на пенсионерите в Русия за щастие се увеличава:
1)
- в края на 2009г. бяха 41,144 ХИЛЯДИ души или 36.5% от населението на Русия на възраст над 19 години
2)
- в края на 2014г. бяха 43,797 ХИЛЯДИ души или 38.1% от населението на Русия на възраст над 19 години
3)
- в края на 2015г. бяха 45,182 ХИЛЯДИ души или вече 39.3% от населението на Русия на възраст над 19 години
http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/ro...on/demography/
http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/ro...on/generation/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе че нещо де, ама не беше ли тази която беше накарала войниците си да си обуят обувки на високи токчета. Имаше снимки в нета
Много хубава снимка, може ли да добавиш и разговора на нора томсън с испанския фар
Значи, колегата не вижда разликата между учение /сега/ и вероятността Изтокът да се опомни.
Лека справка: Този, дето уж е хубаво да си партнирали с него, постоянно им гази икономическите интереси, заплашва, шантажира, вкл и военно, и т.н. Аз не знам докога ще е изгодно на Китай да прощава и да се прави на вечно недоразбрал но, все ми се чини, че няма да е завинаги. Защото, УСА го доказаха: За да станеш световен хегемон и да превърнеш света в монополярен, не е нужно да си най-добър. Достатъчно е да заглавичкаш всички останали да се юркат със "собствени" проблеми, върху създаването и поддържането на спорове около които, е ... абе ... да речем, така: "Естествена Твоята Ръководна Намеса". "Разделяй и владей" не е от вчера, китайците и те не са...
И другите от Изтока имат доста общо с тях като религии, идеологии, психика, ако щеш, дори и расова принадлежност. Накратко, Изтокът е този, дето може да кротне чичата Сам. А Он нека си рипа. Хеле пък, ако към този Изток - което също е естествено, поради излаза на пасифика и способността да затворят Беринговия пролив - ако към Изтока се присъедини /само на "проектно" основание/ и Рашата.
Далеч не е космически фантастичен сценарият, да видим дали и кога хамериканските корупционери ще изпуснат юздите. От този момент насетне, Полюсът ще се казва Китай и Фашингтон ще се посере да дири подкрепа в Москва.
- И не виждам основания да му я дадат, като се сещам колко е правил зулуми досега.
А Европа...ами, ако и каквото оцелее от нея, може да поиска да се гушне в евразийските батковци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеhttp://youtu.be/gcDl7lIpOow
Учението се проведе от 30.06 до 04.08 около Хавайските острови и Южна Калифорния под командването на вицеадмирал Нора Тайсън, командир на Трети американски флот.
От Пърл Харбър потеглят кораби за учението RIMPAC-2016
http://youtu.be/J74lhyMCsZw
Много хубава снимка, може ли да добавиш и разговора на нора томсън с испанския фар
Коментар
Коментар