А бе има ли някой в щатите, какво става там, бомбичка в манхатън, 29 ранени
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Даже и DW взе да обръща лека полека палачинката.
http://www.dw.com/bg/%D0%B8-%D0%BA%D...%BB/a-19522832
Госпожа Меркел много добре знае, че миналата година в света имаше 58 милиона бежанци. През тази година, по данни на ООН, броят им е нараснал до 65,3 милиона души. Голяма част от тези хора идват от Африка и Близкия изток и всички те се стремят към Европа. Това е огромен проблем. Можем да приемем един, два, три милиона, но не е възможно да приютим 65 милиона души.
През март и април бях в Кайро, като професор в Американския университет. Повярвайте ми, дори просяците по улиците на града знаеха, че в Германия ти дават жилище, че държавата отпуска месечни помощи и т.н. Германия предлага толкова много! Можеш да влезеш в страната без валидни документи за самоличност и да подадеш молба за убежище. А ако тя бъде отхвърлена, пак имаш право да останеш за известно време и да получаваш помощи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Навсякъде в интернет пише, че в Европа дават нови къщи, апартаменти и пари, два и три пъти повече от преди войната, затова тръгнахме от лагера Урфа*, жена ми роди там. Имам три деца вече, искаме в Германия, там е хубаво, може да имаме още деца и да получаваме с жена ми общо 1800 евро.
Това казва Фатих Мустафа Хамид, който е бил мобилизиран от армията на Башар Асад. Той допълва, че във всички информационни сайтове в Сирия, Ирак, Йордания, ОАЕ, Саудитска Арабия, Ливан и Египет има снимки и видео, колко добре са се уредили техни роднини и сънародници в Германия, Австрия, Холандия, Швеция, Дания и Норвегия."..
Коментар
-
"Навсякъде в интернет пише, че в Европа дават нови къщи, апартаменти и пари, два и три пъти повече от преди войната, затова тръгнахме от лагера Урфа*, жена ми роди там. Имам три деца вече, искаме в Германия, там е хубаво, може да имаме още деца и да получаваме с жена ми общо 1800 евро.
Това казва Фатих Мустафа Хамид, който е бил мобилизиран от армията на Башар Асад. Той допълва, че във всички информационни сайтове в Сирия, Ирак, Йордания, ОАЕ, Саудитска Арабия, Ливан и Египет има снимки и видео, колко добре са се уредили техни роднини и сънародници в Германия, Австрия, Холандия, Швеция, Дания и Норвегия."..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПрав си, че не внимавам. Но ако е рекъл Аллах, защо да не заселят някои други пустини (вкл. извънземни), ми ще превръщат зеления ни континент в пустиня,
...Ама до какво да доведе неколкократното, всеки ден, блъскане с кратун в под?The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеНе внимаваш: "Ще се вихри основно там". Те насам вече пътуват но, нито са, нито могат да се вдигнат всички и тези, които остават - предвид това, че са основно примитивни промити религиозно мозъци и бедни съзнания - ще продължат и отсега нататък, както са карали досега, множейки се като зайци. Е, природата има ред физически ограничения, скоро ще ги достигне, и каквото е писано, ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗащо смяташ, че ще си остане "там". Я какво сосно парче за опоскване е Европата.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеТ.е... и Турция застарява. Нормално състояние след бейби-бум. Ти да видиш какво чудо ще е в целия близък и среден Изток с неразвитите, единствено от петрола зависими "икономики". Пренаселването вече е факт но, презастаряването, при слабото соц.осигуряване и продухването на ресурса между пръстите: Адът на земята. Идва и ще се вихри основно там. И канибализмът, когато ще изядат родителите си, тепърва идва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеПенсионерите в Турция:
1)
-в края на 2002г. бяха 6,551,282 души
2)
-в края на юни 2016г. бяха 11,572,225 души
Тоест за по-малко от 15 години броят на пенсионерите в Турция (те са и основните поддръжници на СТАЛИНИСТА Другаря ердоган) се увеличи със 77%.
В Турция броят на социалноосигурените заети:
1)
-в края на 2002г. беше 12,257,296 души
Тоест тогава имаше повече от 187 осигурени заети за всеки 100 пенсионери.
2)
-в края на юни 2016г. беше 20,904,987 души
Тоест тогава имаше по-малко от 181 осигурени заети за всеки 100 пенсионери.
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk...-page/mainpageThe Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Пенсионерите в Турция:
1)
-в края на 2002г. бяха 6,551,282 души
2)
-в края на юни 2016г. бяха 11,572,225 души
Тоест за по-малко от 15 години броят на пенсионерите в Турция (те са и основните поддръжници на СТАЛИНИСТА Другаря ердоган) се увеличи със 77%.
В Турция броят на социалноосигурените заети:
1)
-в края на 2002г. беше 12,257,296 души
Тоест тогава имаше повече от 187 осигурени заети за всеки 100 пенсионери.
2)
-в края на юни 2016г. беше 20,904,987 души
Тоест тогава имаше по-малко от 181 осигурени заети за всеки 100 пенсионери.
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk...-page/mainpageLast edited by Inform; 06.09.2016, 10:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПляскащите Русия се изпокриха като ги нашамариха....И БГ Императора и той се репчеше как ша бие корумпираните манголци дет имат държава от 300 г и ша ги свие до Масковското княжество.....Няма ги корифеите и газ няма .......нямааааааааааа
И тук може да има някой милиард кубици из шистите, ама нашите серсеми по минно-геоложките нАуки, те нали "знаят" всичко...сигарно сега шушнат на Боко на ушенце кое как е. Скоро, значи, се очаква да ни ощастливят да станем свидетели на поредни изцепки на мъдрото държавно ръководство.
И все тая, че цар/премиерът е гол и бос налэ, чел е Винету, значи, всичко е наред.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе ми се вярва!!!
Коментар
Коментар