Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДнеска Бате Ердо е договорил в сочи С-400. От кого ли ша се пази? Освен това разплащанията между рф и турция ще бъдат в националните валути.... научил си е урока, на гърба на садам и кадафи
Първо ракети С400 , за да не му хрумне на някои да демократизира Турците от въздуха след като почнат да се разплащат в валута различна от долара.......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Той другаря е голям радетел за Русия, но си купи какво?... ЯПОНСКА КОЛА...
п.п.
Пък ако реша да си купувам ракета ша е Руска, шот американските не могат да летят ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Драгалевския джебчия съсипа и здравеопазването та откачалките вместо да са в Карлуково се праят на демократи
Коментар
-
И нас не ни интересува, че смяташ, че никой не е умирал по време на социализма, но какво да правим, виждаме ти думите...
Коментар
-
Всеки друг премиер по време на псевдопрехода е не по-малко зловреден от Костов. Намалете ги тия лосиони сутрин...
Коментар
-
Твърдя че управлението на демократичните крадливи сили начело с тартора на джебчиите от Драгалевци е геноцид над българският народ и над нашите майки бащи баби и дядовци.Няма по уродливо управление от това в 1300 г история на България по тези земи.Дори турското робство бледнее пред това.
Също мисля, че ИК е един от НАЙ-ВРЕДНИТЕ "управници" на клета България, ФОРЕВА ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Не съм на партийна сбирка на СДС и на душевноболните му сектанти.Та изобщо не ме интересува кво препоръчваш.Препоръките на друго мястоThe strongest stand last.
Коментар
-
Твърдя че управлението на демократичните крадливи сили начело с тартора на джебчиите от Драгалевци е геноцид над българският народ и над нашите майки бащи баби и дядовци.Няма по уродливо управление от това в 1300 г история на България по тези земи.Дори турското робство бледнее пред това.The strongest stand last.
Коментар
-
А????????? Е как да измрат по средата на живота си??? Не ти препоръчвам, да се занимаваш със сметки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеГОРНОТО СПОКОЙНО МОЖЕ, ДА СЕ БОРИ ЗА СОЦНОСТАЛГИЧНА ГЛУПОСТ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО!!!!!!
Да не би да твърдиш, че за 45 години социалистическа противна власт НИКОЙ НЕ Е УМИРАЛ В БЪЛГАРИЯ???
Коментар
Коментар