IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мезето аз с цигани терористи крадци изнасилвачи педофили гейове зоофили и педофили не искам да живея.В моята ценностна система педерастията и инцеста както и зоофилията не са на почит.Не ми харесват такива ценности като бомбардиране на градове и сваляне на законни правителства..Не ми харесва помията срещу Русия.Запада десетилетия промиваше мозъци колко хубаво е при тях какви големи заплати вземат как не са корумпирани.Милиарди наливаха и наливат в пропаганда колко е хубаво при тях и колко лошо на Изток.Ние сме корумпираните те честните ние сме бедните те богатите ние сме грозните те красивите ние лошите и те добрите.Каквото са си надробили да си го сърбат ние място там нямаме.Нашият път е с Русия Румъния Сърбия.Нашият път е с православните страни.Ние нито сме имали колонии нито сме държали роби нито сме сваляли законни правителства нито сме цоцали от богатсвата на другите народи.Господ раздаде правосъдие ама на западняците не им харесва.Аз очаквам вълна емигранти от Западна Европа към България.Може и смешно да ти звучи към момента но това ще се случи.Запомни хубаво какво съм ти казал.Бог е с нас и победата ще е наша.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
      Тази тема я пускам без грам ирония! Сегашната криза показа на яве много дълбоката ценностна разлика между Източна и Западна Европа.

Западна Европа последните няколко поколения се превърна в едно мултикултурно общество, което е отворено към други култури и религии и няма проблем да приеме дори милиони имигранти. Източна Европа в същия момент се е капсулирала и реагира остро към всякакви групи различни от мнозинството, независимо дали са те имигранти от чужбина или местни гейове, роми и т.н.

Има ли смисъл при толкова дълбока разлика в ценностна система изобщо да бъдем в един съюз със Западна Европа? Толкова ли са важни подаянията, които получаваме като евросубсидии, че заради тях да си продадем приципите си? За какво ни е свободата за работа в Европа след като ще трябва да работим сред, мюсюлмами, негри, араби и това ще ни прави нещастни?

Не е ли по добре Източна Европа да се развива по свой собствен път, който отговаря на ценностната система на мнозинството от населението?

Пак повтарям, въпросът ми е съвсем сериозен и без грам ирония! При резултат на референдума да излезем от ЕС, аз лично ще емигрирам в Западна Европа, но няма да има проблем с това след като решението за илизане от ЕС е взето по демократичен начин и отговаря на ценностната система на мнозинството!
      Брой ме ЗА!

Коментар

• Референдум за излизане от ЕС

Тази тема я пускам без грам ирония! Сегашната криза показа на яве много дълбоката ценностна разлика между Източна и Западна Европа.

Западна Европа последните няколко поколения се превърна в едно мултикултурно общество, което е отворено към други култури и религии и няма проблем да приеме дори милиони имигранти. Източна Европа в същия момент се е капсулирала и реагира остро към всякакви групи различни от мнозинството, независимо дали са те имигранти от чужбина или местни гейове, роми и т.н.

Има ли смисъл при толкова дълбока разлика в ценностна система изобщо да бъдем в един съюз със Западна Европа? Толкова ли са важни подаянията, които получаваме като евросубсидии, че заради тях да си продадем приципите си? За какво ни е свободата за работа в Европа след като ще трябва да работим сред, мюсюлмами, негри, араби и това ще ни прави нещастни?

Не е ли по добре Източна Европа да се развива по свой собствен път, който отговаря на ценностната система на мнозинството от населението?

Пак повтарям, въпросът ми е съвсем сериозен и без грам ирония! При резултат на референдума да излезем от ЕС, аз лично ще емигрирам в Западна Европа, но няма да имам проблем с това след като решението за илизане от ЕС е взето по демократичен начин и отговаря на ценностната система на мнозинството!
        1
        Да, ценностната ми система не съвпада на тази в ЕС.
        47.58%
        59
        Не, нужни са ни евросубсидиите и свободния пазар на ЕС..
        20.97%
        26
        Не, твърдо стоя зад евроатлантическите ценности.
        30.65%
        38
        Нямам мнение.
        0.81%
        1
        Last edited by MZ/X; 17.09.2015, 11:42.
      Working...
      X