IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за излизане от ЕС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблемът е как ще вкараш "подходящите" в парламента, като там е запазено място за такива, които притежават медиите и по-голямата част от икономиката.
    Не дай си боже да призовеш, към нещо по-така, като "майдан".
    Смятай, че си станал фашист, бандеровец и пиндослуга веднага.
    Как смееш да "сваляш законно избрано правителство" и т.н.?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Модераторчето що ме триеш?Нима не ти харесват ценностите?Обяви на всеослушание че в този форум не може да се пише срещу ЕС НАТО САЩ и президенто и да се свършва.
      Кажете си го най награя за да спре мъката
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        еми отивай намирай друг, аз в тоя парламент не виждам ни един ама нито един калъфф който да може да прави нещо и да се застъпи за нашата Държава, всички се ебат за жълти стотинки .....
        Подходящите хора се търсят извън парламента, в парламента перфектно са събрани неспособните, за да бъдат избягвани.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          Ами можеше и да не е той.... таковата...
          еми отивай намирай друг, аз в тоя парламент не виждам ни един ама нито един калъфф който да може да прави нещо и да се застъпи за нашата Държава, всички се ебат за жълти стотинки .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12
            Ами и да ми я вадиш и да не ми я вадиш, твойте Евроатлантици са зад него и Сашш и Еврогейовете ееее како като го вадиш ??
            Ами можеше и да не е той.... таковата...
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• ало долнния трол я вземи едни евроатлантически ценности от кьош ..... аре наслука там с тъмно-зелените ....

Меркел: Бойко Борисов предложи България за гореща точка
              http://glasove.com/categories/novini...oreshta-tochka

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Модераторчето що ме триеш?Нима не ти харесват ценностите?Обяви на всеослушание че в този форум не може да се пише срещу ЕС НАТО САЩ и президенто и да се свършва.
                Ама ти мъчиш ли се!
                Я виж анкетите, не могат сто човека да се съберат да гласуват!

Инвестор са ни благодарни на 100% че им поддържаме страницата!
                Не се кахъри!

Коментар

• Модераторчето що ме триеш?Нима не ти харесват ценностите?Обяви на всеослушание че в този форум не може да се пише срещу ЕС НАТО САЩ и президенто и да се свършва.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Надделяли са само фондовете
                    Да, похапнал е човека, но не му пречи, да плюе в ръката, която го храни.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Не знам за целият лисабонски договор, но т.нар. "Харта за основните права" трябва да бъде анулирана, а може би дори подписалите я да бъдат съдени за престъпления против човечеството !!!

И колко още неща и нещица, подготвящи подмолно унищожението на Европа под прикритието на някакви "човешки права" !!!! Сравнете и преценете !!!
                      То няма и как да знаем цялото съдържание на Лисабонския договор, щото никой не го е виждал черно на бяло.

Само поправки и дотам.
                      Ла Руш правеше анализи и оттам малко ми се изясниха нещата!

Някой беше казал, че за да обезмислиш словото, дай му свобода!
                      И то така става!

Прокламираха под път и над магистрали, "свобода на словото, свобода на словото!" и какво!?
                      Обезмислиха ли словото!
                      Обезмислиха го!

Същото и с правата на хората!
                      Най-сигурният начин да лишиш хората от права, създай педерастки организацийки, и им дай волята да крещят за "правата" си!

Оттам , край с реалните права на хората!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                        Марков, ти ли си??
                        Чашата с Жерар Депардийо май е надделяла днес..
                        Надделяли са само фондовете
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                          Аз не смятам че БГ трябва да излиза от ЕС , но ЕС трябва да си преосмисли политиката в субсидирането, в безгръбначието , в тоталната васалност на САЩ.

ЕС има ресурса и опита да бъде световен хегемон , стига да се отърси от безгръбначието си.

Виж за излизане от НАТО съм на 100 % за , ЕС трябва да има собствена независима то САЩ отбранителна политика.
                          Марков, ти ли си??
                          Чашата с Жерар Депардийо май е надделяла днес..
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                            Ако някой си прави сметка да излезем от мюсюлманския ЕС и да се присъединим към християнския и православния Евразиски съюз нека да има предвид това

Най-голямата джамия в Европа се открива в Москва (видео)
                            http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...?ref=yellow_fp
                            Не забравяй, че волжките българи са мюсюлмани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                              Всички български патриоти искат България да бъде в Европейския съюз. Аз съм български патриот и съм щастлив, че България е в Европейския съюз.
                              И къде тук е патриотизмЪт да искаш да си в съюз, който те лишава от всякакъв суверинитет и бъдеще?

Коментар

• Императорът

Трудови лагери ! Пак ти казвам че четеш някакви глупости и им вярваш.Не желаят да работят ! Това работодатели които не искат да плащат ли ти го казаха.Защото изобилието от такива работодатели е по голямо отколкото от цигани които не желаят да работят, но това теб не те притеснява.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X