IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инициатива "Предпочитам българските стоки"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Много точно и ясно.Докато хотелиерите ни са толкова нагли, прости и алчни нека си обслужват британските туристи.

Едно подобно мнение по въпроса :

http://btvnovinite.bg/article/koment...lagodarja.html
    Нагласта ни е такава - щом е бълграско - плюй го, щом е чуждо - кланял му се.

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
      "Голямото бягство на българина от Черно море едва започва"
      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4691957
      Много точно и ясно.Докато хотелиерите ни са толкова нагли, прости и алчни нека си обслужват британските туристи.

Едно подобно мнение по въпроса :

http://btvnovinite.bg/article/koment...lagodarja.html

Коментар

• "Голямото бягство на българина от Черно море едва започва"
        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4691957

Коментар

• Бих подкрепил нещо такова, защото съм производител на български продукт.

Но няма да го направя!!!
          Всеки трябва да отстоява мястото си под слънцето в конкурентна среда.

Наслушал съм се на митове за българските курорти, зеленчуци, плодове, цигари, произведено в Бългаия, изберете българското..... дрън, дрън.....

Не на мен тези!!!!

Коментар

• И най-вече да ходите по нашите ски и морски КУРРРРорти че мутрите ке фалират

Дедо ви Мито ще подкрепи с 10К таз година бедни и западнали икономики като Австрия и Хърватска

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
              Отделния потребител, действа на принципа: най-добро съотношение между цена/качество, което често е в полза на чуждите стоки и е крайна мярка да пазарува на някакъв псевдо-патриотичен принцип.
              Именно, защо аз като потребител да избирам българското, а не просто най-доброто за мен?
              Сега ще ми кажете че трябва да слушам само българска музика, да гледам български филми и българския биг брадър за да стимулирам икономиката... ай няма нужда

Коментар

• Подкрепата за българските производители, трябва да я търсите, най-вече от Народното събрание/депутатите и Правителството. Те са тези, които с законодателна инициатива и административни улеснения, защита и т.н., могат да съдействат българския производител да не се чувства смачкан и в ъгъла.
                Другата насока за действие е собствениците на чисто български/каквото и да значи това?/ производства, да работят на пазарен принцип и да не се държажт като нещо средно между чорбаджии от 19 век и партиен секретар от държавен монопол. Да се научат, че клиентът не им е длъжен и те трябва да се нагаждат според неговите навици и желания.
                Отделния потребител, действа на принципа: най-добро съотношение между цена/качество, което често е в полза на чуждите стоки и е крайна мярка да пазарува на някакъв псевдо-патриотичен принцип.
                Ако ще се избира българското, аз лично предпочитам да си давам парите директно на дребни производители, за да влезнат те на 100" в касата му , а не маржа му да остане колкото да оцелее заради нагли прекупвачи.

Коментар

• Инициатива "Предпочитам българските стоки"

Здравейте, читатели на Инвестор.бг! Стартираме инициатива в подкрепа на българския производител и търговец! За целта ще се радваме да обсъдим всякакви въпроси свързани с подкрепата и налагането на български продукти на родния пазар.
                  Last edited by vlg; 30.11.2015, 16:33.
                Working...
                X