IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Спри да се излагаш! Къде в НК има наказуемо деяние изразяващо се в "незаконно строителство"...
    Ами ти САМ го цитира, бе - дивак !?!?!?

Апропо - проявата на ромовите традиции и етнокултурни особености продължава:

Непълнолетен ромов баща преби до смърт и изпонаръфа като пце 2-годишната си дъщеря !!!

Момиченцето е изпохапано от баща си, такова чудо не сме виждали!
    Last edited by mibova; 03.06.2015, 14:43.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пожелавам на всички защитници на братята роми да поживеят 1 година с 3 ромски семейства в съседство. И след това да обсъдим как са ги ИНТЕГРИРАЛИ и как са ги научили да спазват елементарни норми на поведение.

Как 5 бр роми канят 80 бр от същите в детската градинка пред блока им и се изважда озвучаване , с което можеш да озвучиш зала 1 на НДК и 3 дена се празнува именния ден на Асенчо. Без почивка! Как следващия петък това се повтаря - в МОИТЕ ПОЧИВНИ ДНИ , в които се предполага , че ще почина и ще съм ползотворен в работата си. Или аз да взема да напусна софия през тези дни , че мога да си го позволя финансово , за да не им преча на веселието , което те не могат да си позволят на местата за тази цел????

Как се научава ром който върви по улицата и на 10м преди кофа за боклук си изсипва буклуците (носни кърпи, стари чорапи и т.н.) на тротоара , който друг ром е измел преди час??

Как се обеснява на ром , че 23 часа не е време да си цепи шкафовете , които е домъкнал от незнайно сметище , въпреки че на него по това време не му се спи - той цял ден това е правил и сега кипи от енергия.

Как същите тези роми са настанени в общински жилища като соц.слаби и в същото време притежават следните МПС - джип Мерцедес , джип Волво , БМВ 325 кабрио, и още 3-4 по-евтини коли??

Как ние се събираме да чистим околоблоковото си пространство , а те се събират да го осерат??

И най-важният въпрос всъщност - КАК се прави забележка на ром , така че той да те разбере , да се съобрази с нея, да не викне още 3-ма за да те пребият, да не ти счупи прозорците на апартамента, да не нареже гумите на колата ти, и да не си хвърли запалените гащи през прозореца на мазето ти - та да стопли гнусната ми расистка душица с ромска братска любов.

П.С
      Набирам желаещи за безвъзмездно настаняване в южния парк. Мястото е изключително атрактивно, с добра комуникация , възможност за вашите деца да ползват екслузивно съоръженията на парк - тъй като ще ги окупираме след като се намират в двора ни. Желателно е да нямате имот на ваше име - така държавата ще е принудена да ви продаде парцел по ваше усмотрение на цена от 1,38кв.м . Както разбрахме това не е престъпление , така че не се притеснявайте да се присъедините.

И сигурно става нахално , но да питам - някой виждал ли е ром да дупчи билет в градския транспорт??? За контрола да ги проверява не ми се отваря дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
        Дано скоро да се спре с тези октровенно расистки залитания и народа да остави всичко в миналото.
        Ако се преустанови безумно наглото поведение на един определен етнос може и да се оправят нещата!

Масов търкал - десетима се млатиха с брадви, тояги и вили
        http://www.blitz.bg/news/article/340419

Цигани свиха 10 бона от бизнесмен, спипаха ги за часове
        http://www.blitz.bg/news/article/340423

Коментар

Спри да се излагаш! Къде в НК има наказуемо деяние изразяващо се в "незаконно строителство"...
          Точно го каза, строителството било то незаконно, не е обект на Наказателния Кодекс.
          Дано скоро да се спре с тези октровенно расистки залитания и народа да остави всичко в миналото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Смешкото тук си ти - с всеки свой пост доказваш на хората, че или си платен соросоид, или си шизофреник !!! Как точно деяние, наказуемо според НК със затвор, не е престъпление?

Коментар

Нищо не си цитирал. Говориш ми едно към гьотьоре, как незаконното строителство било престъпление, което аз ти доказах, цитирайки конкретни норми, че НЕ Е! Преподавал бил право... смешко!!!
              Смешкото тук си ти - с всеки свой пост доказваш на хората, че или си платен соросоид, или си шизофреник !!! Как точно деяние, наказуемо според НК със затвор, не е престъпление?

Коментар

• Етническата дискриминация в полза на циганите започва още от училище !!!

УЧЕНИЧКА ОТ ГЪРМЕН: НА РОМОВИТЕ ДЕЦА НЕ ИМ ПИШАТ ОТСЪСТВИЯ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/340357

...това е страшната истина в българските училища. За циганетата безплатни закуски, безплатен училищен транспорт, те ПАК не учат, но отсъствия не се пишат, а тройки по милост, за да минат в горен клас !!! Резултатите ги виждаме - цигани, водещи се ученици в осми клас, които не знаят дори азбуката, но са научени добре, че имат ЕТНИЧЕСКИ ПРИВИЛЕГИИ пред всички останали !!!

И крайно време е родителите на Българските деца да защитят правата им по съдебен ред, защото колкото и да е недопустима дискриминацията по принцип, дискриминацията срещу ДЕЦА е 38 пъти по-недопустима !!! Само заради това (например безплатният училищен транспорт за "ромчета") някои кметове - например нищожеството фъндъкова, трябва да влязат в затвора ДОЖИВОТ !!!

Коментар

Всъщност АЗ съм ги цитирал ного пъти ного преди тебе. това, което ти направи, е да извадиш куп абсурдни доводи, мъчейки са да обясниш как законите не трябва да важат за циганите.

Псевдококи - явно не проумяваш, че - както написах и по-долу - въпросът всъщност не е основно в това, че някъде някой е построил нещо незаконно. Да напомням ли как започна всичко в Гърмен? Първо ромовете, според своите "традиции" се препитаваха с бране на чужда собственост, а след това, събрани на орда тръгнаха да колят хората, на чийто гръб живеят !!!

"Емо Фасът" сигурно също е нарушил законите, строейки на заграбена земя... ама не съм чул да е ограбвал реколтата на хората наоколо и да ги е нападал с брадва.
                  Нищо не си цитирал. Говориш ми едно към гьотьоре, как незаконното строителство било престъпление, което аз ти доказах, цитирайки конкретни норми, че НЕ Е! Преподавал бил право... смешко!!!

Коментар

Всъщност цитирах ги аз, за да покажа, колко далеч си от истината...
                    Всъщност АЗ съм ги цитирал ного пъти ного преди тебе. това, което ти направи, е да извадиш куп абсурдни доводи, мъчейки са да обясниш как законите не трябва да важат за циганите.

Псевдококи - явно не проумяваш, че - както написах и по-долу - въпросът всъщност не е основно в това, че някъде някой е построил нещо незаконно. Да напомням ли как започна всичко в Гърмен? Първо ромовете, според своите "традиции" се препитаваха с бране на чужда собственост, а след това, събрани на орда тръгнаха да колят хората, на чийто гръб живеят !!!

"Емо Фасът" сигурно също е нарушил законите, строейки на заграбена земя... ама не съм чул да е ограбвал реколтата на хората наоколо и да ги е нападал с брадва.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Чрез Биволъ
                      11 часа
                      1. "Патриоти", байкъри и агитки настръхнаха, защото цигани вдигнали незаконни бараки в Гърмен.
                      2. Емо Фаса си построи незаконно басейн на заграбена държавна земя в Несебър. Вече три години мълчание. Няма агитки да идат да му се изходят в басейна. Няма ги пейтриътите да се бият в гърдите, че тази земя не е на Емо Фаса, а е на KLETA MAJKA BALGARIQ...

В циклона на грабежа: Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров строи басейн на заграбена държавна земя и я узаконява по схемата „Цецо и Кумецо https://bivol.bg/dunigate-emil-dimitrov.html
                      Това е староЕмо продаде хотела с басейна на един хасковлия(Тодю селянина) и басейна го засипаха

Коментар

• Чрез Биволъ
                        11 часа
                        1. "Патриоти", байкъри и агитки настръхнаха, защото цигани вдигнали незаконни бараки в Гърмен.
                        2. Емо Фаса си построи незаконно басейн на заграбена държавна земя в Несебър. Вече три години мълчание. Няма агитки да идат да му се изходят в басейна. Няма ги пейтриътите да се бият в гърдите, че тази земя не е на Емо Фаса, а е на KLETA MAJKA BALGARIQ...

В циклона на грабежа: Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров строи басейн на заграбена държавна земя и я узаконява по схемата „Цецо и Кумецо https://bivol.bg/dunigate-emil-dimitrov.html
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Да спориш с русофил и зомбирано атакисче е все едно да се бориш с кална свиня - в един момент ще се изцапаш и ще стигнеш до локвата и.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Страхотен довод.

АЗ цитирам конкретни правни текстове, ТИ ми говориш за... свободни съчинения ?!?!?!?

Коментар

Пак свободни съчинения... докога, бе човек... вкарай малко глава в писането... не става само с ръце...
                              Страхотен довод.

АЗ цитирам конкретни правни текстове, ТИ ми говориш за... свободни съчинения ?!?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Виж за сметка на някой орица тук ,не се подадох на облъчване.Факт е ,че циганите гепят на дребно ,а политиците на едро
                                Псевдо-коки, ти тия с банкоматите видя ли ги с очите си, та да твърдиш, че са Българи? Защото и най-гнъсният хъхряк, който почти не може да говори членоразделно и тека постоянно врещи, че е "ром" и непрекъснато нещо иска, като го гепят в чужбина, почва да твърди, че е българин.

А ромовото "гепене на дребно" ни струва 7-8 МБ и то ВСЯКА ГОДИНА, а вие си дрънкате тука за КТБ. Политиците и с ръце, и с крака, че и с анусите си да гепят, не могат да откраднат и половината от тия пари.
                                А и въпросът не е само до гепене - но и до човешки жертви и страдания. Аз още не съм видял орда политици с мотики, ножове и брадви да нападат хората и да ги колят. Престъплението на политиците е, че толерират ромовият бандитизъм, но това по никакъв начин не извинява ромовете.

И друго - проблемът не е в самото незаконно строителство, а в това, че развъдниците отключват масова престъпност и бандитизъм, те са генератори на престъпност. Всички негативни аспекти на хъхризацията - паразитизъм, неплащане на нищо, тотална неграмотност и деградация, бандитски нападения, гнус, педофилство, се дължат на тези битуващи извън закона свърталища. Механизмът е ясен - първо самонастаняване, а поради липсата на реакция нещата ескалират - кражба на ток и вода (маскирани като "права"), нарастващо чувство за безнаказаност и анклавизация... и всичко останало по реда си. самият факт, че тия свърталища волно или неволно са наричани от някои "територии" вече е ужасяващ - все едно това са автономни територии, които не са част от държавата ни... неслучайно ромовете арогантно отказват да допуснат хора в тия свърталища !!! Това разбира се не им пречи самите те да напускат своите анклави, за да извършват било събираческа дейност, било бандитски нападения, нито им пречи да ползват всички благинки на държавата, за което разбира се плащаме ние. В тези анклави данъци не се плащат, нито сметки - поне не на държавата, в замяна на осигуряваните от нея блага. Плаща се на местния баш-хъхряк - лидер, "цар", тартор или какъвто е там.

От тая гледна точка старият лозунг на пишманфюрер Сидеров "Да си върнем България" е точно на място. Доколкото знам по Конституция е недопустимо на територията на страната да има автономии и анклави?

Само че тоя проблем никога няма да бъде решен, но ще ескалира все повече, докато не стане кървава каша - освен ако не бъде признат и осъзнат като проблем... което няма как да стане, докато подобни анклави биват наричани "махали", дори "квартали", а не незаконни бандитски свърталища, които трябва да се унищожат.

Няма как ромовете да бъдат интегрирани в Българската държава, докато битуват де факто извън нея - недосегаеми за закона в незаконните си свърталища. Докато това не бъде проумяно, ще слушаме само празни дрънканици - и в един момент, както казах, ще стане страшно.

Коментар

Working...
                                X