Първоначално изпратено от mitkomik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение"...финансирам една група за разбирателство между етносите..."
Ами то това май е единственото решение.
Сам ще се озоришРазхода голям - бензин, превоз, амуниции :Р Иначе трудът ми е безвъзмезден за каузата - все пак трябва да се сплотим с братята роми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеЕто това е решението, въпросът е защо се бавим толкова. Трябва да се осигурят имотуи на нуждаещите се, а не да се пъдят на улицата.
Общината да осигури жилища на хората с незаконни къщи!
Експерт: Постройките в Гърмен трябваше да се премахнат през 2014 г.
Общинската администрация да осигури алтернативни жилища на собствениците на незаконните къщи, заяви в ефира на телевизия България Он Ер бившият директор на ДНСК арх. Николай Христов.
Незаконните постройки в Гърмен трябваше да бъдат премахнати още през 2014 г., но местната администрация нямаше възможност да предостави алтернативни жилища на хората и затова разрушаването им беше отложено, коментира арх. Николай Христов.
Според законодателството на ЕС всеки гражданин има право на подслон и държавата ни вече веднъж е глобявана за принудително отнемане на това право, поясни Христов. По думите му е започнала процедура по нов устройствен план, който предвижда на ромите да се предоставят нови имоти на по-ниски цени, където да си построят нови жилища.
Коментар
-
Ето това е решението, въпросът е защо се бавим толкова. Трябва да се осигурят имотуи на нуждаещите се, а не да се пъдят на улицата.
Общината да осигури жилища на хората с незаконни къщи!
Експерт: Постройките в Гърмен трябваше да се премахнат през 2014 г.
Общинската администрация да осигури алтернативни жилища на собствениците на незаконните къщи, заяви в ефира на телевизия България Он Ер бившият директор на ДНСК арх. Николай Христов.
Незаконните постройки в Гърмен трябваше да бъдат премахнати още през 2014 г., но местната администрация нямаше възможност да предостави алтернативни жилища на хората и затова разрушаването им беше отложено, коментира арх. Николай Христов.
Според законодателството на ЕС всеки гражданин има право на подслон и държавата ни вече веднъж е глобявана за принудително отнемане на това право, поясни Христов. По думите му е започнала процедура по нов устройствен план, който предвижда на ромите да се предоставят нови имоти на по-ниски цени, където да си построят нови жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеако малцинствата се оттеглят от изборите, имаш ли си на идея колко ще спадне избирателната активност?
Изнасилванията, убийствата и грабежите били "митове и фолклор"? Колко ти плащат на мнение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеНе обръщай плочата, малцинствата не гласуват само за ДПС и БСП, на последните избори голяма част ви подкрепиха и вас от ГЕРБ. Отделно, ако малцинствата се оттеглят от изборите, имаш ли си на идея колко ще спадне избирателната активност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеФолклор друг път! Ама нали са ти електорат, как ше видиш...
Спокойно, виждам адекватни действия на МВР по актуалните случаи, да се надяваме, че ще се превърне от кампания в трайна практика. Няма да се плашиш, когато електората отиде в кауша, престава да е електорат за срока на присъдата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеОтговарям, нямам подобни близки, нито съм виждал подобни случаи. Това си е народен фолклор, защотто само се говори че имало било подобно нещо, но реално такова нещо обикновено няма и не го виждаме да го има дори в новините.
Спокойно, виждам адекватни действия на МВР по актуалните случаи, да се надяваме, че ще се превърне от кампания в трайна практика. Няма да се плашиш, когато електората отиде в кауша, престава да е електорат за срока на присъдата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitkomik Разгледай мнениеТози ми въпрос е конкретно към вас :
Имате ли близки роднини , приятели , познати , които са пострадали от братята роми?
Дядо ви да е наръган с нож 7 пъти за 23лв и 18ст. Баба ви да е със счупен таз за 12лв. Майка ви да е пребита за златно синджирче 1гр. Приятелка да е изнасилена от 3 роми. Имате ли??
Работили ли сте 1 година за някаква цел и аз после да дойда да си я "набера" щото нямам. Това не е престъпление нали???
Радвайте се , че не мога да си позволя да си финансирам една група за разбирателство между етноситеДа видите след 1 година как ще се чудите каде изчезна престъпността
Ще се радвам да получа отговори , въпреки че знам какъв ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми ти САМ го цитира, бе - дивак !?!?!?
Доколкото проследих събитията в Гърмен, там се говори за КВАРТАЛ Кремиковци, което означава урбанизирана територия, което означава няма как да има обработваема земя, земеделска земя и/или пасище.
Което не прави постройките законни (но не ги прави и резултат на ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ) и неподлежащи на премахване, доколкото не са спазени изискванията на ЗУТ по отношение на строежите и/или сградите...
Иначе няма какво да ми слагаш големи червени заглавия, наясно съм с ромската престъпност, обаче тя се бори с органи на МВР, прокуратура и съд, а не с организирани тълпи лумпени, който скандират "Ушев педераС!"....Last edited by kandid; 03.06.2015, 14:59.
Коментар
-
ДО Коки, Перун и Кандит
Този ми въпрос е конкретно към вас :
Имате ли близки роднини , приятели , познати , които са пострадали от братята роми?
Дядо ви да е наръган с нож 7 пъти за 23лв и 18ст. Баба ви да е със счупен таз за 12лв. Майка ви да е пребита за златно синджирче 1гр. Приятелка да е изнасилена от 3 роми. Имате ли??
Работили ли сте 1 година за някаква цел и аз после да дойда да си я "набера" щото нямам. Това не е престъпление нали???
Радвайте се , че не мога да си позволя да си финансирам една група за разбирателство между етноситеДа видите след 1 година как ще се чудите каде изчезна престъпността
Ще се радвам да получа отговори , въпреки че знам какъв ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНепълнолетен ромов баща преби до смърт и изпонаръфа като пце 2-годишната си дъщеря !!!
Момиченцето е изпохапано от баща си, такова чудо не сме виждали!Last edited by andy2000; 03.06.2015, 14:45.
Коментар
Коментар