IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitkomik Разгледай мнение
    Този ми въпрос е конкретно към вас :

Имате ли близки роднини , приятели , познати , които са пострадали от братята роми?
    Дядо ви да е наръган с нож 7 пъти за 23лв и 18ст. Баба ви да е със счупен таз за 12лв. Майка ви да е пребита за златно синджирче 1гр. Приятелка да е изнасилена от 3 роми. Имате ли??
    Работили ли сте 1 година за някаква цел и аз после да дойда да си я "набера" щото нямам. Това не е престъпление нали???

Радвайте се , че не мога да си позволя да си финансирам една група за разбирателство между етносите Да видите след 1 година как ще се чудите каде изчезна престъпността

Ще се радвам да получа отговори , въпреки че знам какъв ще е
    Да си платим на гръцката полиция, нашата е абдикирала.

Коментар

• Перун

Перуне искаш ли да те запозная?

Даже съм сигурен , че срещу някой лев ще може да те вкараме и в групата на пострадалите лично. Да усетиш НЕРЕАЛНОСТТА

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        "...финансирам една група за разбирателство между етносите..."
        Ами то това май е единственото решение.

Сам ще се озориш Разхода голям - бензин, превоз, амуниции :Р Иначе трудът ми е безвъзмезден за каузата - все пак трябва да се сплотим с братята роми

Коментар

• Че с какво държавата нарушава "правото на всеки да има подслон"
          С това, че е бутнала НЕЗАКОННИЯ му подслон ли?
          Ами да си вдигнем тогава всички подслони, където ни падне...щом имаме право!
          Освен "право" на подслон имаш и ЗАДЪЛЖЕНИЕ да си го вдигнеш СПОРЕД ЗАКОНА!
          Анадъммо трътко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
            Ето това е решението, въпросът е защо се бавим толкова. Трябва да се осигурят имотуи на нуждаещите се, а не да се пъдят на улицата.

Общината да осигури жилища на хората с незаконни къщи!
            Експерт: Постройките в Гърмен трябваше да се премахнат през 2014 г.

Общинската администрация да осигури алтернативни жилища на собствениците на незаконните къщи, заяви в ефира на телевизия България Он Ер бившият директор на ДНСК арх. Николай Христов.
            Незаконните постройки в Гърмен трябваше да бъдат премахнати още през 2014 г., но местната администрация нямаше възможност да предостави алтернативни жилища на хората и затова разрушаването им беше отложено, коментира арх. Николай Христов.
            Според законодателството на ЕС всеки гражданин има право на подслон и държавата ни вече веднъж е глобявана за принудително отнемане на това право, поясни Христов. По думите му е започнала процедура по нов устройствен план, който предвижда на ромите да се предоставят нови имоти на по-ниски цени, където да си построят нови жилища.
            Перуне и аз искам общината да ми осигури имот, а не хазяина да ме пъди на улицата. Живея във Варна говори с твоите хора...........

Коментар

• Ето това е решението, въпросът е защо се бавим толкова. Трябва да се осигурят имотуи на нуждаещите се, а не да се пъдят на улицата.

Общината да осигури жилища на хората с незаконни къщи!
              Експерт: Постройките в Гърмен трябваше да се премахнат през 2014 г.

Общинската администрация да осигури алтернативни жилища на собствениците на незаконните къщи, заяви в ефира на телевизия България Он Ер бившият директор на ДНСК арх. Николай Христов.
              Незаконните постройки в Гърмен трябваше да бъдат премахнати още през 2014 г., но местната администрация нямаше възможност да предостави алтернативни жилища на хората и затова разрушаването им беше отложено, коментира арх. Николай Христов.
              Според законодателството на ЕС всеки гражданин има право на подслон и държавата ни вече веднъж е глобявана за принудително отнемане на това право, поясни Христов. По думите му е започнала процедура по нов устройствен план, който предвижда на ромите да се предоставят нови имоти на по-ниски цени, където да си построят нови жилища.

Коментар

ако малцинствата се оттеглят от изборите, имаш ли си на идея колко ще спадне избирателната активност?
                Ако и от държавата се оттеглите ще е прекрасно!!!
                Изнасилванията, убийствата и грабежите били "митове и фолклор"? Колко ти плащат на мнение?

Коментар

Не обръщай плочата, малцинствата не гласуват само за ДПС и БСП, на последните избори голяма част ви подкрепиха и вас от ГЕРБ. Отделно, ако малцинствата се оттеглят от изборите, имаш ли си на идея колко ще спадне избирателната активност?
                  Де такъв късмет!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Фолклор друг път! Ама нали са ти електорат, как ше видиш...

Спокойно, виждам адекватни действия на МВР по актуалните случаи, да се надяваме, че ще се превърне от кампания в трайна практика. Няма да се плашиш, когато електората отиде в кауша, престава да е електорат за срока на присъдата...
                    Не обръщай плочата, малцинствата не гласуват само за ДПС и БСП, на последните избори голяма част ви подкрепиха и вас от ГЕРБ. Отделно, ако малцинствата се оттеглят от изборите, имаш ли си на идея колко ще спадне избирателната активност?

Коментар

Отговарям, нямам подобни близки, нито съм виждал подобни случаи. Това си е народен фолклор, защотто само се говори че имало било подобно нещо, но реално такова нещо обикновено няма и не го виждаме да го има дори в новините.
                      Фолклор друг път! Ама нали са ти електорат, как ше видиш...

Спокойно, виждам адекватни действия на МВР по актуалните случаи, да се надяваме, че ще се превърне от кампания в трайна практика. Няма да се плашиш, когато електората отиде в кауша, престава да е електорат за срока на присъдата...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitkomik Разгледай мнение

Имате ли близки роднини , приятели , познати , които са пострадали от братята роми?
                        Дядо ви да е наръган с нож 7 пъти за 23лв и 18ст. Баба ви да е със счупен таз за 12лв. Майка ви да е пребита за златно синджирче 1гр. Приятелка да е изнасилена от 3 роми. Имате ли??
                        Работили ли сте 1 година за някаква цел и аз после да дойда да си я "набера" щото нямам. Това не е престъпление нали???

Радвайте се , че не мога да си позволя да си финансирам една група за разбирателство между етносите Да видите след 1 година как ще се чудите каде изчезна престъпността

Отговарям, нямам подобни близки, нито съм виждал подобни случаи. Това си е народен фолклор, защотто само се говори че имало било подобно нещо, но реално такова нещо обикновено няма и не го виждаме да го има дори в новините.

Коментар

• "...финансирам една група за разбирателство между етносите..."
                          Ами то това май е единственото решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ами ти САМ го цитира, бе - дивак !?!?!?
                            Е чакай сега, нали ти беше цитирал нещо си... Ааааа, аз го цитирах и доказах, че наказателна отговорност може да се носи само, когато в противоречие на правилата (ЗУТ) се построи сграда или се позволи да се построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя и/или пасище, щото с наказателна санкция законът цели ОПАЗВАНЕ на обработваемите и земеделските земи и пасищата... съответно презумираната (от закона) цел на дееца е именно отнемане на обработваема или земеделска земя, или пасище от съответния поземлен фонд, което я прави негодна за ползването й по предназначение...

Доколкото проследих събитията в Гърмен, там се говори за КВАРТАЛ Кремиковци, което означава урбанизирана територия, което означава няма как да има обработваема земя, земеделска земя и/или пасище.

Което не прави постройките законни (но не ги прави и резултат на ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ) и неподлежащи на премахване, доколкото не са спазени изискванията на ЗУТ по отношение на строежите и/или сградите...

Иначе няма какво да ми слагаш големи червени заглавия, наясно съм с ромската престъпност, обаче тя се бори с органи на МВР, прокуратура и съд, а не с организирани тълпи лумпени, който скандират "Ушев педераС!"....
                            Last edited by kandid; 03.06.2015, 14:59.

Коментар

• ДО Коки, Перун и Кандит

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Непълнолетен ромов баща преби до смърт и изпонаръфа като пце 2-годишната си дъщеря !!!

Момиченцето е изпохапано от баща си, такова чудо не сме виждали!
                                Абе, това и животните не го правят ...
                                Last edited by andy2000; 03.06.2015, 14:45.

Коментар

Working...
                                X