Първоначално изпратено от mitkomik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от mitkomik Разгледай мнениеИ? Сега да бием комунистите , а циганите да не ги закачаме. Така ли да те разбираме??? Да издирим тия от 1958 и да ги съдим ли?? Какво предлагаш?
Сега можем да потърсим онези, които организираха криминалците, които се опитаха да запалят искрата в Гърмен вчера... а цялата им идеология, очевидно, може да се опише с лозунга им "Ушев педераС!"...Last edited by kandid; 03.06.2015, 19:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНяма какво да чуваш. Ясна ни е твоята порода - когато изчерпате абсурдните си доводи, остава ви само писъкът: "КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ".
Явно според тебе комунистите е трябвало да оставят циганите да кръстосват държавата на банди и орди. Впрочем по "онова" време циганите бяха доста по-интегрирани - най-малкото не смееха да прекаляват с безчинствата и престъпленията... защото комунистическата милиция биеше много лошо !!!
.
А фактите са прости. "Народната власт" създаде гетата и се погрижи популацията да нарастне 17 пъти (!!!!), а земи прочети документа по-долу!!!!
След като комунистическата шайка окупира страната ни преди 70 години и все още я владее, кой да е виновен, бе!!!!Last edited by X_Y; 03.06.2015, 18:35.
Коментар
-
Вижте къщите на джебчиите в Игнатиево
http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%...tml#ad-image-0
Какви къщи? Това са палати ...
Коментар
-
Няма какво да чуваш. Ясна ни е твоята порода - когато изчерпате абсурдните си доводи, остава ви само писъкът: "КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ".
Явно според тебе комунистите е трябвало да оставят циганите да кръстосват държавата на банди и орди. Впрочем по "онова" време циганите бяха доста по-интегрирани - най-малкото не смееха да прекаляват с безчинствата и престъпленията... защото комунистическата милиция биеше много лошо !!!
За разведряване - старият, изтъркан, но ного показателен виц:
Млада репортерка от окръжноградско вестниче спира , излизащ с олюляване и лилава мутра от сградата на милицията:
- Какво ви се е случило, другарю циганин?
- Ми кво, како - забравих, че не требва да краднем, аресах си едно кокошка - ама другарите милиционери ми напомниха, че не е убаво да краднем... те това ми се случи - на.
- Кажете честно, другарю циганин - днешната милиция бие ли?
- Ми не знам днешната ма, како - ма снощната милиция но-о-ого ма би...Last edited by X_Y; 03.06.2015, 18:34.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТвърдението, че на някой, самонастанил се на чужда земя и построил незаконен катун, трябва да се даде наготово или на символична цена жилище, защото "няма къде да живее", е също толкова абсурдно, колкото твърдението, че на някой, извършил десетина кражби, трябва да му се даде безвъзмездно 1 КБ от бюджета, защото очевидно има нужда от пари.
Как от малкото стадо от 40 000 отгледаха огромната 700-хилядна популация???
Как комунистите създадоха гетата???
И днес същите комунисти ще ми правят псевдонационалистически завери да борят циганския проблем с нечленоразделни крясъци "Ушев педераС!" ....Last edited by kandid; 03.06.2015, 17:27.
Коментар
-
Постановление 258 от 1958 г. или как комунистите сложиха началото на циганизацията на България
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ
ПОСТАНОВЛЕНИЕ№ 258
НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ
от............................ 17... декември .............1958 ГОД.
ЗА: уреждане на въпросите за циганското население в България
по дoклад№ 1216 от 8. X. 1958 г.
През годините на народната власт в живoта на нашата страна настъпиха дълбоки
промени.
След 9.IX.1944 година заедно с българския народ получиха свобода и пълна
възможност за всестранно развитие всички малцинства в страната. Такава свобода
получи и циганското население. В резултат на грижите, който положиха
Комунистическата партия и народната власт, за циганите се създадоха широки
възможности за труд и културно развитие. Голяма част от циганите се включиха на
работа в държавния и обществения сектор. Мнозина получиха награди за трудово
отличие в социалистическото строителство. Из средата на циганското население
израснаха добри кадри със средно и висше образование - учители, лекари,
инженери и др.
Но наред с това и сега все още известна част от циганското население изостава от
общото развитие на страната, не е заето с постоянен труд, не се задържа на едно
място, а води скитнически живот, занимава се с просия, гадаене, кражби и други
нарушения на обществения ред. В много случаи циганското население става
разпространител на болести и се явява носител на най-голяма изостаналост.
Следва да се отбележи, че народните съвети и обществените организации
недостатъчно се занимават с превъзпитанието на циганското население. Не се
дооценява обстоятелството, че ликвидирането на наследената от миналото
изостаналост на циганското население изисква по-настойчива ежедневна работа на
цялата наша общественост. Необходимо е оная част от това население, която все
още се занимава със скитничество, да се установи на едно място и да се създадат
условия за включването й в общественополезен труд.
2. Задължава Министерството на земеделието и горите до 1.I.1960 година да проучи
основно и установи нуждата от работна ръка в държавните земеделски стопанства и
да настани на работа в тях не по-малко от 1,000 цигански семейства. Членовете на
тези семейства да бъдат приети за жители на селищата, в чиито райони се намират
стопанствата.
Разрешава на Министерството на земеделието и горите да построй в най-близкото
селище от района на тези държавни земеделски стопанства евтини и хигиенични
жилища за настаняване на приетите на постоянна работа цигани на. обща стойност
4,000,000 лева.
и така нататък, и така нататък...
http://nkf.blog.bg/politika/2012/04/...ha-nach.946510
Коментар
-
Твърдението, че на някой, самонастанил се на чужда земя и построил незаконен катун, трябва да се даде наготово или на символична цена жилище, защото "няма къде да живее", е също толкова абсурдно, колкото твърдението, че на някой, извършил десетина кражби, трябва да му се даде безвъзмездно 1 КБ от бюджета, защото очевидно има нужда от пари.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЧе с какво държавата нарушава "правото на всеки да има подслон"
С това, че е бутнала НЕЗАКОННИЯ му подслон ли?
Ами да си вдигнем тогава всички подслони, където ни падне...щом имаме право!
Освен "право" на подслон имаш и ЗАДЪЛЖЕНИЕ да си го вдигнеш СПОРЕД ЗАКОНА!
Анадъммо трътко?
Питам например - всички тия десетки хиляди семейства, изгубили домовете си, защото не могат да погасяват своите кредити и останали на улицата, могат ли да си построят по едно къще където им харесва, а после - като пъкнат булдозерите - да претендират за по едно жилище даром (т.е. за сметка на данъкоплатците? А хората, дето се свиват под наем, могат ли да сторят същото, щом и те нямат дом? А аз или пък някой хърбатин или словак, можем ли да идем в Страсбург, да си харесаме градския парк (сигурно има такъв) и да се настаним там? Или това специфично право го имат само циганите и то само в България?
Българската държава трябва не само да унищожи свърталищата, но и да атакува тоя прецедент и да иска персонални наказания за престъпниците, които са го създали - и това в името на законността в цяла Европа - защото приемането на прецедентът означава тотален хаос и беззаконие !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕ чакай сега, нали ти беше цитирал нещо си... Ааааа, аз го цитирах и доказах, че наказателна отговорност може да се носи само, когато в противоречие на правилата (ЗУТ) се построи сграда или се позволи да се построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя и/или пасище, щото с наказателна санкция законът цели ОПАЗВАНЕ на обработваемите и земеделските земи и пасищата... съответно презумираната (от закона) цел на дееца е именно отнемане на обработваема или земеделска земя, или пасище от съответния поземлен фонд, което я прави негодна за ползването й по предназначение...
Доколкото проследих събитията в Гърмен, там се говори за КВАРТАЛ Кремиковци, което означава урбанизирана територия, което означава няма как да има обработваема земя, земеделска земя и/или пасище.
Което не прави постройките законни (но не ги прави и резултат на ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ) и неподлежащи на премахване, доколкото не са спазени изискванията на ЗУТ по отношение на строежите и/или сградите...
Иначе няма какво да ми слагаш големи червени заглавия, наясно съм с ромската престъпност, обаче тя се бори с органи на МВР, прокуратура и съд, а не с организирани тълпи лумпени, който скандират "Ушев педераС!"....
Ти сам видя къде е селото и къде е "кварталът" - да си чул и видял на няколкостотин метра от края на някое село да има неземеделска земя?
Не че нещо - сам си решавай, но аз на твое място отдавна щях да се скрия, за да не ставам за посмешище. Далеч си от кретенията на Перунов, но упорито се бориш да го достигнеш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Искам да ви разкажа за Франция. Опит от първо лице. Там обичат демокрацията. Затова преди години решиха , че е редно хора от бивши френски колонии да получават гражданство без проблеми. Това доведе тълпи от алжирци и всякакви други от тоя сорт. С две думи техните си роми. Това им докара неподозирани проблеми както за социалната им система , така и за сигурността на гражданите. Нарастнаха престъпленията от всякакъв характер и хората решиха да ги "интегрират" . Успехът беше главозамайващ - 3 на всеки 20000 се интегрираОстаналите си помислиха, че им нарушават правата. Не знам колко от вас помнят размириците там преди време, когато френските власти затвориха квартала за журналисти и външни лица и влезе жандармерията да ги "интегрира" . Повече това не се повтори. Сега , когато се разхождам из центъра на Лион и групичка тиин арабески си помисли , че площада е техен и могат да крещят и събарят кошчета - нещо детинско на пръв поглед - се изсипва от нищото 2 камиона с 40 полицаи и ги пребиват като кучета. Пред погледа на всички! И никой, ама НИКОЙ не казва , че са му нарушени правата. И затова там има ред! И там има гета с наши и румънски братя и сестри. И им намират жилищата - качват ги на самолет и ни ги връщат - не защото не ги искат - свършила им безплатната земя и общински жилища
Та бих помолил - не бъркайте демокрацията с анархиятаНе се самозалъгвайте, че утре като от 1мил. станете 3 ще ни превземете. Интелекта винаги е побеждавал в природата. Ром танк не може да кара - няма юзди
Факт е , че напрежението го има и рано или късно ще избие - вчера Катуница, днес Гърмен, утре ще е другаде. И в един прекрасен момент просто няма да има накъде.
Няма да има кой да слуша , че всичко това е един битов инцидент. И колкото и нередно да е ще ви прегазим много болезнено въпреки Европа, Харти , Закони и прочие правила , които важат само за нас! Защото ако бяхте учили история щяхте да знаете , че българите са търпеливи до безобразие, но и те имат граници. А после дупе да ви е яко!
Коментар
Коментар