IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОГО защитава т.нар. "съд" в Страсбург ???

МАСОВ УБИЕЦ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ОСЪЖДА ДЪРЖАВАТА В СТРАСБУРГ, ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ ЗА БЕЗУМНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ НА ИЗВЕРГЪТ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/353788

Задушно му било в килията, стените не му харесвали, културна програма нямал и скучаел - иска да контактува и с популярни хора, дай Роналдиню, Владимир Путин и Стивън Кинг да му заведем в килията - скоро ще поиска всеки ден да му се осигурява чер хайвер, шампанско и фльорца от висок клас, защото си има нужди !!! Сега и против доживотната присъда се жалва, щото нямало надежда - все едно убитите от него хора има надежда да възкръснат...

Затова аз казвам - СМЪРТ - незабавно референдум за връщане на смъртното наказание и екзекуция за такива - дето хем нямат нищо човешко в себе си, хем смятат, че хората са длъжни да им търпят капризите - пък майната му на Страсбург и всякакви възможни толерасти-п.д.расти !!! Референдум - пък да видим как ще гласуват хората и дали измекярите от т.нар. "съд" ще ни обявят война и ще ни бомбардират.

Или - ако на изродът му е толкова мил животът - 20 години каторга в някоя уранова мина - да копа уранчец по 12 часа на ден, пък след 20 години ако е жив - да си ходи !!!

Но основната ми мисъл друга е - някой някога да е чул т.нар. "съд" да защити нормални хора, които са ЖЕРТВИ, а не престъпници - тогава, когато за тях просто няма правосъдие? Например - от Страсбург да са защитили ПОТЪРПЕВШИТЕ на всевъзможните ромови безчинства и привилегии, а не ромовите престъпници? - Няма, няма и да чуете, защото тоя "съд" е институция, създадена от враговете не само на Българския народ но и на европейската цивилизация и законността като цяло !!! Щастлив народ е руският, чиито лидери наскоро обявиха, че повече няма да се съобразяват с решенията на тая престъпна институция в случаите, когато решенията и противоречат на руските закони... апропо - в САЩ има ли аналог на т.нар. "съд"?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Храни краставо псе, да те лае !!!

НАСТАНЯВАТ РОМОВЕ В ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА В ТЪРНОВО, ТЕ ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА КРАДАТ И ТОРМОЗЯТ СЪСЕДИТЕ СИ - БЪЛГАРИ И ТУРЦИ СЪБИРАТ ПОДПИСКА СРЕЩУ НАГЛЕЦИТЕ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/354183

Защо въобще се дават общински жилища на паразити и престъпници, които нито работят, нито плащат данъци, камо ли да спазват законите на държавата ??? На нормалните хора, които нямат дом някой нещо дава ли им? И какво чудно, че варненци скочиха срещу плановете да правят в квартала им общински блокове специално за цигани? Длъжен ли е някой да търпи тая крадлива сган?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        [COLOR="Red"][B][SIZE="5"]

[B]СТАР ......
        Алоо, Импе...
        Човека е бил само на 54 г бре.......Що да е стар.....

Коментар

• БАНДИТСКАТА РОМОВА СГАН УДАРНО СЕ ВЪОРЪЖАВА, ВЛАСТИТЕ БЕЗДЕЙСТВАТ !!!

СТАР ЦИГАНИН БРУТАЛНО РАЗСТРЕЛЯН И ЗАКЛАН ОТ УДАРНА ГРУПА НА ВРАЖЕСКО ПЛЕМЕ, СИНЪТ МУ ОЦЕЛЯВА ПО ЧУДО С ТЕЖКИ РАНИ В ЧИРПАН !!!

http://www.blitz.bg/news/article/353778

Крайно време е жандармерията, при нужда подкрепена от армейски подразделения, да започне да удря подред всички цигански свърталища и да предприема повсеместни обиски и арести !!! Укриващи се престъпници, незаконно притежавано оръжие, дрога - всичко може да бъде намерено там. Престъпниците - арест, съд по бързата процедура, максимални присъди, после свърталището, ако е незаконно, се унищожава - после следващото и така, докато България се разчисти... но за целта трябва решителни хора на власт - например Арлин Антонов министър на вътрешните работи, а не тая жалка, нещастна пачавра - бъчварова, която и с 18 първокласника не може да се оправи, камо ли с циганският бандитизъм !!!

Защото ако не се предприемат крути мерки - и то в най-скоро време - междуетническата гражданска война е просто неизбежна - или държавата ще върне реда и справедливостта, или хората ще го направят на своя отговорност - и то не със закон, но с бруталство и агресия.

Коментар

• Малко "ромска" справедливост

Убитият Алекси захвърлен чисто гол в Караджалово

Според адвокатите затриването му било за назидание

Убитият от двамата братя Димитър и Ангел Димитрови 57-годишен Алекси Ангелов е бил захвърлен чисто гол в махалата на село Караджалово. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на двамата в Пловдивския окръжен съд. На въпрос на БЛИЦ дали има следи от изнасилване, адвокатите отрекоха. Но казаха, че става въпрос за убийство за назидание. Запитани дали убиват всекиго, който смятат, че им е откраднал нещо, двамата братя замълчаха.

Съдът реши двамата да останата в ареста.

Както БЛИЦ съобщи, на 5 август 2015 г. е получено съобщение на тел. 112 за човек в безпомощно състояние – с подутини по лицето и кървящи рани по тялото.

Алекси Ангелов е открит полужив в центъра на селото, в локви кръв. Преди зверския побой двамата братя го срещнали на полето, били го набедили, че преди време е задигнал животно от тях. Там го атакували с колове и пръти, после го замъкнали в Караджалово и го изоставили.

Както БЛИЦ съобщи, Ангелов е починал в болницата. Аутопсията ще даде яснота за точната причина за смъртта, но се предполага, че човекът е починал от черепно-мозъчна травма. БЛИЦ разбра от медици, че черепът му е бил натрошен.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Коментар

• Неслучайно съм писал много пъти че ВСИЧКИ министри на вътрешните работи поне за последните 10 години трябва да бъдат РАЗСТРЕЛЯНИ - без да им се дават никакви обяснения, те си знаят защо !!! Абсолютно недопустимо е цяла държава, при това с огромен по своята численост полицейски апарат, да отказва да озапти някакви изроди и бандити, но да ги оставя да тероризират безнаказано мирните хора !!!

Накрая на тоя народ ще му кипне и ще стане много страшно - тогава вече ще е късно да се вземат мерки !!

Коментар

• ЕТО БЕ, ЖИВ ПРИМЕР ЗА ИНТЕГРИРАНИ "РОМИ"

Страх в Радомир: 30 роми опитаха да убият момче за пет лева
                Илиан държи ножове и брадва в стаята си от страх циганите да не го намерят

Преди дни група от 30-40 роми нападат три момчета в Радомир. Това променя съдбата на единия от тях. Пред petel.bg момчето,представило се като Илиан, разказа страховити подробности как е оцеляло след обикновена разходка с приятели, превърнала се в кошмар : „На 26-ти юли вечерта с мои приятели се разхождахме в Радомир, когато бяхме нападнати от 30-40 цигани.Те започнаха да ни бият с камъни, с бухалки, с дървета. В един момент даже вече не виждах с какво ме удрят. Когато успях да се изправя се затичахме с единия ми приятел. В този момент ситуацията ескалира, бяха много агресивни. Чух как единия каза: „Ей сега ще го убия тоя“ и се качи в колата.
                Двамата с моя приятел тръгнахме да бягаме към тротоара, зад мен чувах само звуци от бърза газ и търкащи се гуми. В този момент вече си мислех, че е края. Чух колата зад мен и след секунди огромен сблъсък. Обърнах се да погледна и видях, че автомобилът се беше натресъл в стълба на сантиметри до мен. Цяло чудо бе, да извадим такъв късмет. В този момент видях лицето на шофьора, и съм убеден, че никога няма да го забравя“, твърди 24-годишният Илиан.

От този момент животът му се променя. От страх, заедно с майка му те се местят в Сандански. Предстояло му е тепърва да започне работа, но след кошмара, който е изживял единственото нещо, което е искал, е да се махне. Неговите приятели, двамата, от които също по националност са роми също вече не са в Радомир.
                „В момента на боя не знаех какво се случва, не знаех даже защо ни нападат. В последствие разбрах, че имали пререкания с приятелите ми за някакви 5 лв. Но това не беше обикновен бой, аз бой съм ял и друг път. Това беше ожесточен опит да ни убият“, още се стряска младежа.

Той и близките му са докладвали случая в полицията. Има изкарано медицинско, но за тяхно нещастие никой не им е съдействал.
                „Уж се води разследване, но и полицията ги е страх. Те знаят колата- бял „Мерцедес“, смачкана отпред, аз мога да разпозная шофьора, какво не могат да задържат виновника ли?, пита отчаяно момчето.
                Още по-притеснена е майката на момчето. Освен целия стрес, заради случващото се, тя не знае как да се справи с детето си без намесата на психолог.
                „Много зле му се отрази. В момента е на лекарства, не общува с никой. Стои в една стая и не излиза никъде. Тези дни ще го водя на психолог, дано да успее да му помогне. Единия ден ми се наложи да изляза, когато се върнах, видях брадва, на всеки ъгъл по един нож. Искал е да си купи кафе и е отишъл до магазина с нож от страх. Сринаха психиката му“, вижда се в чудо притеснената майка.

Тя разказва, че в Радомир ромите представляват 70% от живеещите. Години наред, те крадат и си плащат за това на полицаите. По нейни думи с тях се свързал местен политически лидер от управляваща партия да им каже, че същият циганин е нападнал неговата 17-годишна дъщеря посред бял ден и полицията не му е съдействала. Така, че да не очакват помощ от тях. „Не искам да стоя в тази държава повече. Единственото решение, което виждам е да замина в друга държава“, бе последното, което ни каза Илиан. „Как да успокоя детето си, като не виждам помощ от никъде? Към кого да се обърна? Няма полиция, няма държава. Тя ги храни, те ни колят и ни бият. Днес е моето семейство, но утре ще е друго“, възмущава се майка му.

/БЛИЦ

Коментар

• От ракът има спасение, от ромовият звяр - НЕ !!!

ЗЛОЧЕСТАТА АНГЛИЧАНКА ДЖАНЕТ БЕНЕТ ПРЕБОРИ НАЙ-СТРАШНАТА БОЛЕСТ, НО БОЛЕСТТА, УБИВАЩА БЪЛГАРИЯ Я ПОГУБИ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/353573

Страшно и символично - кой е по-гибелният злокачествен тумор ???

Коментар

• И докато лапате мухите ..чрез Биволъ
                    ·
                    Червените манипулатори известни като "Кънчовците", безсрамни крадци на търговската марка Галъп, са се засилили да строят нов голф комплекс в Балчик. http://www.balchik.bg/bg/infopage/20...80%D0%B5%D0%B4 .
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      И като не гласуваш какво точно правиш?"Наказваш" политиците ли?

Просто не желая чрез гласът си да легитимирам политиците от котилото на дс

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Прощавайте - в случай, че съм ви объркал с някой политик-миризливец
                        Не си, ама едва ли е политик. Като гледам е просто обикновен трол.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Също съм го заявявала ,че не гласувам в тема ''Политика''.
                          Да бе, като ви слуша човек ще си каже, че и с политика не се занимавате, нито с агитация...
                          Само където внушавате с последните си постове да не се гласува - за да няма промяна на статуквото...
                          Един конкретен въпрос - сега работят ли ви устройствата за гласуване или просто си почивате и чатите ?
                          Прощавайте - в случай, че съм ви объркал с някой политик-миризливец
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

И като не гласуваш какво точно правиш?"Наказваш" политиците ли?
                            Ти си chast ot materiala, bre ...

Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                            Ми туй казвам панталоните са биле падналЕ...
                            Мани това, язък за дървото!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                              Аз не гласувам отдавна ...надявам се тайно и ти.

Коментар

а управниците са огледален образ на гласоподавателите ..Материала е MNOGOZLE.
                                Аз не гласувам отдавна ...надявам се тайно и ти.

Коментар

Working...
                                X