IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чат-пат следя темата и съм 100% за прекратяване на циганските беззакония. За съжаление за техните беззакония е виновна НАШАТА държава. Такава каквато сме я направили напоследък. Тук етносът не е виновен.

За пример. Вчера наех 5 циганина да ми пренесат от улицата и да разстелят в градината една камара пръст, чернозем. Около 45 кубика. Започнаха работа в 6.15 сутринта. Копаят с мотики и лопати и пренасят пръстта в двора, заравняват. Здрава работа.
    На обяд ядоха и почиваха около 40-45 минути, след пак това здрава работа докато свършиха в пет без десет. И това при жега около 35 градуса.
    Извинявайте, ама това няма да го направи никой от високоинтелигентните и високомъдри колеги от форума.
    Тъй де, да не сме тъпи цигани.
    Та не е в етноса работата.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Промени си вижданията само за една нощ?

Хайде да не правя цинически предположения как !!!!

Пфу - срам, позор и отврат.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        По себе си ли съдиш?Сори, но не съм материалистка така ,че тия заучени фрази на някой друг ги казвай .Пред мен не вървят .
        ..........................
        Към Импето ,аз съм си коки.Промених си вижданията и спрях да критикувам циганите защото смятам ,че да е на този хал страната ми , вината е изцяло на политиците !Същите пък са огледален образ на гласоподавателите си, които пък са със сбъркан чип.И докато не се промени манталитета , ценностната система и най-вече самосъзнанието ,никога няма да станем бяла държава..
        Ако такива като тебе управляват , най накрая преди да те тикнат в панделата , ше се наложи да правим военна диктатура щот нещата ще са като при тумора , режеш до здраво !

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Всичко на тоя шибан свят се купува и продава , Импе !
          По себе си ли съдиш?Сори, но не съм материалистка така ,че тия заучени фрази на някой друг ги казвай .Пред мен не вървят .
          ..........................
          Към Импето ,аз съм си коки.Промених си вижданията и спрях да критикувам циганите защото смятам ,че да е на този хал страната ми , вината е изцяло на политиците !Същите пък са огледален образ на гласоподавателите си, които пък са със сбъркан чип.И докато не се промени манталитета , ценностната система и най-вече самосъзнанието ,никога няма да станем бяла държава..
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ако е някой друг, къде е истинското коки? Как търпи това опозоряване?
            Всичко на тоя шибан свят се купува и продава , Импе !

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              За съжаление - факт. Предполагам някой друг пише от същия ник и то все глупости.
              Ако е някой друг, къде е истинското коки? Как търпи това опозоряване?

Коментар

Страшното е, че това същество: коки бе само допреди няколко седмици твърдо анти* настроено, но това се промени на 180 градуса само за една нощ !!!
                За съжаление - факт. Предполагам някой друг пише от същия ник и то все глупости.

Коментар

• [QUOTE=ing5rov;1059850031]
                  Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Чрез [B]Рафаил-Росен Стефанов:
                  ''А у нас всякакви националистически, "патриотични" комунистически, путинистки, фашизоидни, нацистки, расистки и пр. отвратителни групички и гадната им символика, се ширят и вихрят безнаказано, под благосклонния поглед и закрилата на "държавата" и Главния прокурор. Полицаи/ки/безнаказано демонстрират расизъм. Дори организации като "Кръв и чест" и са легални, расизъм и език на омраза се лее от парламентарната трибуна, и дори можем да се "похвалим" с двама / здравен и социален (!)/министри-откровени и ниприкрити расисти! Медиите нипълно безнаказано и безконтролно дават трибуна на изявите им, и дори им "държат исон". Отвратителния паметник на окупатора заплашително стърчи над столицата ни, образованието ни е изградено върху "патритични" митове и лъжи като "турското робство", подхранвани медийно от глупаци-божидардимитровци, а долни поръчкови фалшификации като "Време разделно" печелят симпатиите на публиката! Да се чудим ли, защо в тоя инкубатор се пръкнаха изродите националисти и расисти от Розино, Калище, Гърмен,..

А ти , след като не даваш и дума да се издума срещу циганските и поддържаш идиотии като цитираните по горе , а също и с твойта нонстоп крими хроника , как смяташ да го лекуваш това общество ?!
                  Страшното е, че това същество: коки бе само допреди няколко седмици твърдо анти* настроено, но това се промени на 180 градуса само за една нощ !!! И коки упорито отказва да признае на кого и за колко се продаде - а да се продадеш е най-долното нещо.

Само болни мозъци могат да забранят съвсем невинни сами по себе си числа като 18 и 88.... какъв е тоя параноически страх от Хитлер? Ами и на мене 18 ми е любимо число, още отпреди някой (един мой ученик) да ме "светне" каква му е символиката... очаквам следващи закони - да накарат хората, родени на 18-ий да си сменят датата на раждане в личните документи (или направо да ги разстрелят, кой знае), да заповядат на децата, които се учат да броят, да пропускат "забранените" числа, да разпоредят високите сгради да нямат 18-ий етаж и т.н. и т.н.

Вместо това да си зададат елементарните въпроси: "Защо т.нар. "неонацизъм" е в подем? Защо все повече европейци преоткриват идеите на фюрерът? КЪДЕ сгрешихме ний - управляващите съвременна Европа?"

А за т.нар. "съд" в Страсбург и престъпните му решения, съм говорил ного пъти. Пълен абсурд е един журналист да бъде наказан за това, което някой друг е написал под статията му, тоест един човек е наказан за това, което друг е извършил, при положение, че първият е нямало как да предотврати деянието. Потърпевши са и журналисти от групата на Инвесторът - няма да споменавам имена. Това е чудовищно мракобесие и унищожаване на свободата на словото. Ужасяващо е, че един * може да пребие зверски с брадва кон (например) или орда ромове да подложат на терор и грабеж цяло село и да останат напълно безнаказани, но да бъде наказан журналист, написал статия за случилото се, само защото под статията хората са изразили възмущението си !!!! Докога според вас ще оцелее България, а и цяла Европа с такова "правораздаване"?

Едва когато т.нар. "съд" бъде ИЗГОРЕН до основи, най-добре с тия, дето правораздават в него, тогава ще има бъдеще за Европа !!!!
                  Last edited by X_Y; 26.07.2015, 19:47.

Коментар

• При връзка на радиотелеграфия, когато единият оператор предаде 73, съвсем естествено другият вежливо му връща 88.
                    Забранете го и това.
                    Прекален светец и богу не е угоден. Портретите на убиеца Сталин и пияндето Димитров висят по стените. И никой не е съден, че и градове и улици има с техните имена.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• За опресняване на паметта .Наскоро голямата камара на Съда в Страсбург реши окончателно,че..... : http://www.dw.com/bg/%D0%B2%D0%B5%D1...%B8/a-18523835

Коментар

• Че у нас национализмът се ползва като "опиум за народа", да му се замъгли представата за нормалност, с което масовото организирано крадене от общото да се представя като патриотичен акт. Затова им е необходимо "турското робство" -простонароден израз за османското владичество, за да му се втълпи на обикновения човек, че е имало и по-лошо от настоящия режим на беззаконие, политически разврат, та даже содомизъм, полицейско-съдебна корумпираност и препятстване на инициативността на българите. Национализмът също се ползва като компромат за България, та да бъде притискана постоянно, а естественото чувство на родолюбие и национална гордост да бъде атрофирано. Понеже дълго съм бил в тия среди, ги знам и провокаторчетата, и използвачите, и лицемерите, и бандите им по комерсиален интерес, по прислужване на чужди интереси, по кадесарско службогонство и по циничен антибългаризъм. Много се объркаха нещата у нас и не се вижда вече оправия. На младите им изродиха представите, а на старите им изтръгнаха със страх от кадесарските гнусотии всякаква изява на конструктивно национално чувство, щото чуждите агентури ги дебнат, при това чрез родните особени служби продажнически.

Коментар

• [QUOTE=коки;1059849978]Чрез [B]Рафаил-Росен Стефанов:
                          ''А у нас всякакви националистически, "патриотични" комунистически, путинистки, фашизоидни, нацистки, расистки и пр. отвратителни групички и гадната им символика, се ширят и вихрят безнаказано, под благосклонния поглед и закрилата на "държавата" и Главния прокурор. Полицаи/ки/безнаказано демонстрират расизъм. Дори организации като "Кръв и чест" и са легални, расизъм и език на омраза се лее от парламентарната трибуна, и дори можем да се "похвалим" с двама / здравен и социален (!)/министри-откровени и ниприкрити расисти! Медиите нипълно безнаказано и безконтролно дават трибуна на изявите им, и дори им "държат исон". Отвратителния паметник на окупатора заплашително стърчи над столицата ни, образованието ни е изградено върху "патритични" митове и лъжи като "турското робство", подхранвани медийно от глупаци-божидардимитровци, а долни поръчкови фалшификации като "Време разделно" печелят симпатиите на публиката! Да се чудим ли, защо в тоя инкубатор се пръкнаха изродите националисти и расисти от Розино, Калище, Гърмен,..

А ти , след като не даваш и дума да се издума срещу циганските паразити и поддържаш идиотии като цитираните по горе , а също и с твойта нонстоп крими хроника , как смяташ да го лекуваш това общество ?!
                          Last edited by ing5rov; 26.07.2015, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            [B][SIZE="4"]В Австрия забраниха 88 и 18 в номерата на колите.
                            Чшшшш, егати новината. Какво точно беззаконие има тук? Или помпаме безсмислени новини с цел да замазваме темата?

Коментар

• Чрез Рафаил-Росен Стефанов:
                              ''А у нас всякакви националистически, "патриотични" комунистически, путинистки, фашизоидни, нацистки, расистки и пр. отвратителни групички и гадната им символика, се ширят и вихрят безнаказано, под благосклонния поглед и закрилата на "държавата" и Главния прокурор. Полицаи/ки/безнаказано демонстрират расизъм. Дори организации като "Кръв и чест" и са легални, расизъм и език на омраза се лее от парламентарната трибуна, и дори можем да се "похвалим" с двама / здравен и социален (!)/министри-откровени и ниприкрити расисти! Медиите нипълно безнаказано и безконтролно дават трибуна на изявите им, и дори им "държат исон". Отвратителния паметник на окупатора заплашително стърчи над столицата ни, образованието ни е изградено върху "патритични" митове и лъжи като "турското робство", подхранвани медийно от глупаци-божидардимитровци, а долни поръчкови фалшификации като "Време разделно" печелят симпатиите на публиката! Да се чудим ли, защо в тоя инкубатор се пръкнаха изродите националисти и расисти от Розино, Калище, Гърмен,........ , идиотите от Борисовата градина, побойниците на детето,........ ?!!

В Австрия забраниха 88 и 18 в номерата на колите.Нов допълнен списък, който се бори с неонацизма, влезе в сила в четвъртъкПовече на : http://www.clubz.bg/23791-v_avstriq_...rata_na_kolite

Коментар

Пореден ромов садизъм срещу животно !!!!

ХЪХРЯШКИ ЗВЕРОВЕ САДИСТИЧЕСКИ ПРЕБИВАТ КОН, "ПОЛИЦАИТЕ" НЕ СЕ ОСМЕЛЯВАТ ДА ГИ АРЕСТУВАТ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/350997

Въпреки че съответните текстове в Наказателния кодекс съществуват черно на бяло, ползата е никаква, докато униформените не се осмеляват да си изпълнят задълженията и да се изправят така, както подобава на бюстители на законът срещу циганските изверги и сатрапи... оправдават се, че нямало къде да заведат нещастното животно... а арест, в който да затворят престъпниците нямат ли?
                                Ваше Величество, сатрап не е задължително некъф изверг. Това си е малък император в Близкия и Средния изток преди около 2.5 хилядолетия, който управлява самоволно без никакъф контрол за разлика от царчетата в Европа, подложени на ограничения и дори избор и мандатност. Добре че нашите мургави съотечественици нямат все още сатрап, който да ни управлява с произвол и насилие, макар че Тодора Жывков почти се бе домогнал до такова положение. Само кримският циганин Николае Чауш се беше устроил с тая чест, според мен.
                                Last edited by Trakatrak'; 25.07.2015, 16:05.

Коментар

Working...
                                X