Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Само аз ли си мисля, че животът на същество, способно да отнеме човешки живот за чифт чорапи и три пакета кафе, не би трябвало да струва повече от 2 метра въже?
Що за "присъда" е 12 години... за убийство? Не ви ли напомня случаят за убийството на Вероника - извършено от отвратителен, ВЕЧЕ ЛЕЖАЛ за убийство? - Ами явно следващата Вероника трябва да се готви след десетина години - да бъде убита с тесла или мотика за 20 лева !!!
Връщане на смъртното наказание - друг изход просто НЯМА.
Анди - етносът е ясен, макар в случаят да няма значение - убийците трябва да се наказват със СМЪРТ, без значение какви са.Last edited by X_Y; 26.09.2015, 12:00.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Етносът на убиеца остава загадка, няма как да се досетите ...
12 години затвор за непълнолетен, убил човек при грабеж
16-годишния апаш отнел живота на жертвата си заради дреболии на стойност 46 лева и 44 стотинки
http://www.blitz.bg/news/article/363503
Състав на Окръжния съд в Плевен присъди 12 години затвор за грабеж, при първоначален строг режим за грабеж, придружен с убийство. Съдът е приспаднал времето, през което подсъдимият е бил с мярка за неотклонение "Задържане под стража". Поради това, че 16-годишният подсъдим е непълнолетен, присъдата е намалена с една трета, съобщава Дарик.
Подсъдимият Л.А. е признат за виновен за това, че на 17 декември 2014 г в плевенско село като непълнолетен, но можейки да разбира значението на деянието си, от частен дом е откраднал три пакета по 100 грама мляно кафе, чанта, седем обикновени вафли, чифт мъжки чорапи, катинар с ключ, мобилен апарат, кухненски нож - всичко на стойност 46,44 лв., като употребил сила. Грабежът е бил придружен с убийството на човек.
Решението на съда може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок, считано от 25 септември пред Апелативен съд - Велико Търново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПичове, за съжаление беззаконията в нашата мила България продължават с пълна сила!
Вече минаха 15 месеца, а един нагъл крадец като Цветан Василев продължава да седи на свобода и дори не му се търси сметка за далаверите, които е въртял в КТБ!
А кажете ми това може ли да е държава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеПичове, за съжаление беззаконията в нашата мила България продължават с пълна сила!
Вече минаха 15 месеца, а един нагъл крадец като Цветан Василев продължава да седи на свобода и дори не му се търси сметка за далаверите, които е въртял в КТБ!
А кажете ми това може ли да е държава?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТой поне стои в чужда държава, а такива, като успелич 30 годишен шопар и сие са си тук и наглеят пред очите ни.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
А кажете ми това може ли да е държава?
Коментар
-
Това се случва, когато държавата е толерантна към зверове и изроди и не смее да приложи собствените си закони спрямо тях !!!!
Първо трябва да се УНИЩОЖАТ всички незаконни свърталища и въобще да не се обръща внимание на някакви страсбургски боклуци, според които ромите нямало къде да живеят. Много Българи също нямат собствени жилища, но въпреки това не се самонастаняват където си поискат.
Второ всякакви "правозащитни", а всъщност РОМОЗАЩИТНИ организации от родът на БХК трябва да бъдат поставени извън закона, а представителите им съдени за противодържавна дейност.
Трето - подобни прояви на масов бандитизъм трябва да бъдат смазвани без никаква милост - щом жандармерия и полиция могат да пребиват бели данъкоплатци само защото са излезли на мирен протест или са отишли на мач, то значи могат да пребиват и роми, които тероризират, а понякога и убиват невинни хора !!! Разбира се за целта начело на МВР трябва да застанат решителни хора, а не такива като пачаврата бъчварова и всичките и жалки предшественици, а в кадровият състав да се проведе масова чистка, също така и да се дадат правомощия на полицията.
Четвърто - никакво НЕприлагане на законите, особено по етнически признак - защото в момента ромите реално са безнаказани. Незабавно сваляне и съд за мръсната свиня цацаров, защото това животно демонстративно бездейства, чистка и в цялата съдебна система, която очевидно не си върши работата - щом рецидивисти с десетки извършени престъпления са на свобода.
Пето - ако се налага да се ЗАБРАНИ на ромите да се събират на групи над 3-4 броя, както и редовни обиски отстрана на полицията. Ако някой се разкарва с нож или брадва из града, незабавно арест и съд по бързата процедура.
Но за да се вземат тия мерки - КАКВИТО И ДА Е МЕРКИ - трябва властта да бъде в ръцете на решителни и отговорни хора, а не на такива като бойкоборисов, който вчера без никакъв срам заяви, че държавата харчи милиарди от нашия джоб, за да храни ромите.... ами ЕТО ТЯХНАТА БЛАГОДАРНОСТ - и в тоя и в още хиляди и хиляди случаи - нападат и пребиват без причина, само от злоба хората, които ги хранят !!!!Last edited by Andi11; 24.09.2015, 14:28.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Посред бял ден: Циганска банда пребила бургазлия и майка му!
Мургавите направили засадата на пешеходна пътека, за нула време се събрали 20-30
http://www.blitz.bg/news/article/363132
Циганска банда пребила бургазлия и майка му посред бял ден. Нападението станало до пешеходна пътека в Бургас, а логичен мотив за агресията липсва. Пред TV7 Тони Георгиева разказа как пътували с автомобила си, но когато достигнали до пешеходна пътека в ромската махала, мургав хулиган застанал демонстративно на пешеходната пътека и отказал да се отмести. Докато шофьорът чака пресичащите да продължат пътя си, е нападнат без причина.
„Под мишницата му има охлузване от ударите, които му са нанесени, както и синина в областта на носа. За секунди се събраха 20-30 цигани. Изведнъж в ръцете на нападателя се оказа тухла. Явно това е било предварително обмислено“, добавя Тони. Тя не разбира какво е отключило такава агресия. Жената е отворила вратата с намерението да помогне на детето си. „Просто изпаднах в шок. Само виках „Помощ, помощ, обадете се на полицията!“, но в един момент видях до себе си една яка циганка“, разказва майката на бития шофьор.
Тя споделила пред разследващите, че е била е налагана с юмруци от непознатата ромка, не помни как са се качили в колата и как са избягали. От ударите е получила леко мозъчно сътресение. Пострадал е и автомобилът, който е с огъната ламарина. Дълго време никой не се е притекъл на помощ на битите българи. Нямало е и кой да позвъни на тел. 112.
„Единствено един мъж и жена слязоха от колата си и дойдоха да ни помогнат. Всички останали бяха зрители на случващото се“, добавя битата жена.
Разследващите работят по случая. По непотвърдена информация има и друг случай, при който нападнат мъж не е подал сигнал в полицията от срам, че е бит от цигани. По непотвърдени източници, той е нападнат, защото е нарекъл циганите цигани. /БЛИЦ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА кога КЗД ще си свърши работата дори в ЕДИН случай на дискриминация срещу Българи или "език на омразата" срещу Българи? Значи хората нямат право да казват истината за циганите, но циганите имат право да крещят "Българите на сапун" или "Българите под ножа", въпреки че същите тия Българи ги хранят и им плащат сметките?
Председателят е специалист по МОРСКО право ...
Заместници са и Баки, Кемал, Лало и Сабри ...
Какво очакваш от тях ми кажи?!
Поклон пред момчето, което е помогнало на жената. Жалко, че не ги е помляло гнусните мамуни.
Коментар
-
Озверели изроди от "познатият" етнос нападат майка с дете в Бургас, командос ги спасява !!!
ВСЕ ПАК СА ОСТАНАЛИ РЕШИТЕЛНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА, КОИТО ДА ОКАЖАТ СЪПРОТИВА НА ГАДНОТО ПЛЕМЕ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/362792
Големи герои са ромовете - да нападнат млада жена с детенце, но когато насреща им излезе един решителен мъж, бягат като мишки !!!! Ама така ще е, докато сме "толерантни" към сган, лишена генетически от човешки морал !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Кога законите и полицията и в България ще стане такава – знам е много обичат да карат в насрещното в България! Само така може да се сложи ред
http://www.latimes.com/local/lanow/l...918-story.html
Коментар
Коментар