Първоначално изпратено от Дон Карлос
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Ако имаме държава, това гето трябва да бъде обградено от войска и жандармерия. Всички мангали трябва да бъдат заловени и обезвредени, след което на всички трябва да бъде направена промивка на стомаха, за да бъдат освободени от погълнатата открадната храна, а след това и клизма. После втора промивка и пак клизма.
И да ги пуснат.
Според Ярослав Хашек така се лекуват всякакви нечисти помисли.
А иначе не е смешно, че сме стигнали до такова дъно на беззаконието.
Ама така ще е докато идиота-премиер си драпа макарите и ни засипва с разни небивалици от екраните.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Не моа разбера как така един футболен отбор пише стихотворения? И откъде е отборът, от Враца или Пловдив? Единадесет футболиста требва поне една поема да сътворят. Футболна. А не некви си стиховце.
Импе, разрушим ли гетата, тези неподготвени за градския цивилизован живот, нале ще плъзнат сред нас. Гетата трябва да бъдат узаконени, регулирани, хигиенизирани с усилията на държавната и общинска админишстрация и..... НПО-та с мисия (ако има такива). Общините трябва да предложат застроената вече земя да се изкупи. Ако има частни земи, заети от навлеци, те да се преместят, в краен случай да се изкупят по пазарни цени със съгласието на собствениците. Незаконните постройки да преминат през процедура на регистрация и оценка дали могат да се запазят като пригодни за живеене. Да се изгради инфраструктура на гетата, подходяща за тамошните условия. Чакаме еленергията да почне се предава по въздуха, че медта иначе нема стигне. Олио с вода се смесва само с яко бъркане. Така постнепенно от гетата ше излизат тези, които са готови да се омешат в градските квартали. Ала за да не нарастват гетата прекомерно, първото що трябва се направи е да се намерят подходящите подходи ромите да възприемат разумно семейно планиране, да възпитават и образоват децата си според съвременните изисквания.
Коментар
-
Грешиш!
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз ако съм на собствениците на супермаркета, ще накарам кмета на Казанлък сам да си тегли куршума, ще го разкарвам по съдилищата докато предпочете да не беше се пръквал на света !!! Каква е тая "махала", бе? Законна ли е? Законна - ама колкото другите "ромски махали" !!! КОЙ тогава отговаря, че някакви бандити са се самонастанили на чужда земя, за да безчинстват и тероризират данъкоплатците? За какво е тоя кмет, защо е кмета на Самоков, кмета на Пазарджик, фъндъкова и всичките други отрепки, дето само се излежават и най-много да асфалтират някоя улица, за да замажат очите на хората?
В Наказателният кодекс е написано черно на бяло: при незаконно строителство наказателна отговорност носят не само нарушителите, но и длъжностните лица, които са допуснали незаконното строителство - реално по закон поне 90% от кметовете трябва да влязат в затвора !!!
Иначе случилото се доказва за 68 431-ви път това, което постоянно повтарям - че единственият начин за възстановяване на законността в тая държава е унищожаването на незаконните катуни - поголовно, масово, до последната мръсна колиба !!! ПРОСТО ДРУГ НАЧИН НЯМА !!!
Обяснявам защо.
Единствения начин е да се забрани ДПС. Защото докато има ДПС, циганите, техен кадър, ще бъдат недосегаеми. Не забелязваш ли, че неграмотни цигани с по 7 присъди и висящи дела ги слагат на избираеми места в изборните си листи?
А ето защо докато има ДПС циганите ще бъдат абсолютно недосегаеми:
Защото цялата съдебна система е на 100% подвластна на ДПС. Не случайно наричат дори Конституционния съд "частната адвокатска кантора на ДПС."
Така че по-добре да не бълнуваме за Наказателен кодекс, закони и прилагането им.
Вече 10 години апелирам млади и енергични хора да инициират Референдум за забрана на ДПС като етническа партия. Аз за съжаление съм прекалено стар за такава работа. Но нищо, продължавайте да се ослушвате, пък скоро ще започнат да ви колят като добитък по улиците. И не се осланяйте на КС, той вече обяви ДПС за "законна партия". Преди 24 години. Втори път същия казус не може да бъде разглеждан.
Ей, хора, осъзнайте се - надминахме Сомалия! Срамота!
Що се касае до това "До кога ще им търпим беззаконията", отдавна съм казал, че щом я има темата, значи ги търпим, а тук само си разчесваме езиците.
Ех, пусти български манталитет. Народ - мърша.../П. Славейков/
Още преди много повече от един век Ботев с няколко думи е обрисувал българина и този портрет, за съжаление е особено актуален и днес:
Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"
Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!
ПП. Сега никак няма да се учудя, ако някой полуграмотен младок запита като как така един футболен отбор пише стихотворения...
Ех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТумба роми ограби супермаркет в Казанлък
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/309439-%D0...%8A%D0%BA.html
Тия вече съвсем като в джунглата действат. Ме ве ре, спим ли?Last edited by Amsterdamm; 08.10.2015, 12:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТумба роми ограби супермаркет в Казанлък
Тия вече съвсем като в джунглата действат. Ме ве ре, спим ли?
В Наказателният кодекс е написано черно на бяло: при незаконно строителство наказателна отговорност носят не само нарушителите, но и длъжностните лица, които са допуснали незаконното строителство - реално по закон поне 90% от кметовете трябва да влязат в затвора !!!
Иначе случилото се доказва за 68 431-ви път това, което постоянно повтарям - че единственият начин за възстановяване на законността в тая държава е унищожаването на незаконните катуни - поголовно, масово, до последната мръсна колиба !!! ПРОСТО ДРУГ НАЧИН НЯМА !!!Last edited by Amsterdamm; 08.10.2015, 12:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тумба роми ограби супермаркет в Казанлък
Тия вече съвсем като в джунглата действат. Ме ве ре, спим ли?Last edited by Amsterdamm; 08.10.2015, 12:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДумата "циганин" е напълно коректна, допустима, достойна. Много от ромите се самоназовават цигани, както албанците се именуват шиптари. Не разбирам каква е тая странна цензура тука с разни точки??? Добре че няма тирета, щото щях да сметна, че ми се праща съобщение с морзова азбука от типа "Трай, трай си, недей засяга бандитчетата когато са от "Етноса".
Инвестори, нямате ли юристи, които да покажат на КЗЦ само с един пръст къде да отидат?
Коментар
-
Думата "циганин" е напълно коректна, допустима, достойна. Много от ромите се самоназовават цигани, както албанците се именуват шиптари. Не разбирам каква е тая странна цензура тука с разни точки??? Добре че няма тирета, щото щях да сметна, че ми се праща съобщение с морзова азбука от типа "Трай, трай си, недей засяга бандитчетата когато са от "Етноса".Last edited by Trakatrak'; 07.10.2015, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеДокато има НПО-та като БХК, ще е така. Тези не мога да ги понасям и честно казано не знам кой повече ненавиждам БХК или ц***. Отделно, пак се наливат май бяха 2 млн. лв. за интеграция на ц***, а истината е, че тези пари по-хубаво да се изгорят отколкото да отидат за това. Те просто не искат да се интегрират, защото ако се интегрират означава, че освен права ще имат и задължения, а това тях не ги устройва. Нали си строят незаконни катуни, които БХК ги защитава със зъби и нокти, нали крадат ток и никой не им казва нищо, нали могат да бият журналисти и учители. Докато са електорат на някои партии ще бъдат защитавани от държавата и от НПО-тата до последно.Last edited by mibova; 07.10.2015, 14:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДА ЦИТИРАМЕ ЦЯЛОТО:
„Аз съм ц***, позволено ми е да лъжа. Вие сте българка, не трябва да лъжете", обърна се Пиже към пострадалата журналистка.
Ето до какво води толерастията към тая гадна сган. Ако бяхме държава, а не катун това животно сега щеше да лежи смазано от бой в някое тъмно мазе на местното районно, а не да се зъби пред журналистите !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДА ЦИТИРАМЕ ЦЯЛОТО:
„Аз съм ц***, позволено ми е да лъжа. Вие сте българка, не трябва да лъжете", обърна се Пиже към пострадалата журналистка.
Ето до какво води толерастията към тая гадна сган. Ако бяхме държава, а не катун това животно сега щеше да лежи смазано от бой в някое тъмно мазе на местното районно, а не да се зъби пред журналистите !!!!
Коментар
-
ДА ЦИТИРАМЕ ЦЯЛОТО:
Ето до какво води толерастията към тая гадна сган. Ако бяхме държава, а не катун това животно сега щеше да лежи смазано от бой в някое тъмно мазе на местното районно, а не да се зъби пред журналистите !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Някой от КЗД / БЕ ХЕ КА би ли обяснил защо се нарича циганин, а ние не можем?
Петима задържани за нападението на журналисти
Петима са задържани за нападението на екипа на Нова телевизия вчера в Самоков. Инициаторът Трайчо Василев пък заяви: "Аз съм ц****, позволено ми е да лъжа".
http://dnes.dir.bg/news/nova-televiz...-20218123?nt=4Last edited by mibova; 07.10.2015, 12:33.
Коментар
Коментар