Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИмпе,
стига си се фокусирал върху ромовата ДРЕБНА престъпност. Не че не мъчи точно най-уязвимите и беззащитни пенсионери.
Най-големите крадци са на държавните постове - примери колкото искаш - КТБ, пенсионни фондове, ЧСИ. Ето преди 10 дена и Хитрино. Стана гаф заради някаква далавера. Не знам точно каква е, говори се за радиоактивни отпадъци (EРБИЙ), но със сигурност ИМА
Говориш за КТБ, стига с тая КТБ, че вече е смешно, т.е. щеше да е смешно, ако не бе трагическо !!! Колко години минаха от фалитът на КТБ? В същото време издръжката на ромовете, паразитството им, кражбите и щетите им, ни излизат колкото по една КТБ на всеки 7-8 месеца, ама дай да си траем, че не е политически коректно !!! Какво общо имат пък пенсионните фондове?Last edited by Императорът; 20.12.2016, 19:20.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе,
стига си се фокусирал върху ромовата ДРЕБНА престъпност. Не че не мъчи точно най-уязвимите и беззащитни пенсионери.
Най-големите крадци са на държавните постове - примери колкото искаш - КТБ, пенсионни фондове, ЧСИ. Ето преди 10 дена и Хитрино. Стана гаф заради някаква далавера. Не знам точно каква е, говори се за радиоактивни отпадъци (EРБИЙ), но със сигурност ИМАLast edited by bota156; 20.12.2016, 15:41.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Толерастия = гибел за България !!!!
Ромово "семейство" прави осем малки, не е отглеждало нито едно !!!!
http://www.dnes.bg/stranata/2016/12/...tglejda.326088
Ето как България бива унищожавана и убивана малко по малко, ден след ден.... абсолютно безполезни индивиди, женската - доказан олигофрен, живеят като скотове, размножават се като мишки, а отговорните, нормални хора, дето се чудят как да отгледат достойно едно дете, са принуждавани да им хрантутят потомството !!! Това ли е бъдещето на България - да бъде завладяна от хъхряци, само защото според политическите престъпници, Българският народ е длъжен да храни наготово тия, дето го затриват? Такива твари трябва да бъдат КАСТРИРАНИ - като животни, защото очевидно им липсва елементарната отговорност да контролират половите си инстинкти !!! Впрочем какви ти животни - дори животните се грижат за малките си, а тия НЕ. И най-вече - подобни "родители" трябва да бъдат ЗАСТАВЯНИ да поемат пълната издръжка на малките си, освен при осиновяване, дори ако това означава да работят по 12 часа в някоя мина под ударите на тоягата, защото който прави деца, той отговаря за тях.
Разправят, че първите седем "сигурно" били осиновени - надали - тия никой не ги иска, кой ги знае къде са !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз не мога да разбера друго - в нормален съд адвокатинът защитава обвиняемият (в Индия - родината на тия неща - има случаи всички адвокати да отказват да защитават подобни изроди), прокурорът е обвинител, т.е. той е "отсрещната страна" на законът, а садията е безпристрастен. В нашият "съд" - особено когато пред него са изправени такива индивиди от престъпното малцинство - адвокатът защтива извергът, прокурорът се СПОРАЗУМЯВА с извергът, сякаш са ортаци, оттам и садията взема решение максимално благоприятно ПАК за извергът, като много често "присъдата" е много под предвиденото в законите !!! Тоест и тримата са на страната на престъпникът, тогава КОЙ е на страната на жертвата, кой е на страната на държавата, КОЙ Е НА СТРАНАТА НА НАРОДЪТ ??? Присъдите - поне така съм чувал, се произнасят "В името на народа" - или в нашият "съд" садията вече произнася присъда: "ВИМЕТО НА РОМОВЕТЕ" ????
Неведнъж съм казвал, че в държавата няма по-голям престъпник от оня мръсен тулум, дето се води "главен прокурор" !!!
Коментар
-
Аз не мога да разбера друго - в нормален съд адвокатинът защитава обвиняемият (в Индия - родината на тия неща - има случаи всички адвокати да отказват да защитават подобни изроди), прокурорът е обвинител, т.е. той е "отсрещната страна" на законът, а садията е безпристрастен. В нашият "съд" - особено когато пред него са изправени такива индивиди от престъпното малцинство - адвокатът защтива извергът, прокурорът се СПОРАЗУМЯВА с извергът, сякаш са ортаци, оттам и садията взема решение максимално благоприятно ПАК за извергът, като много често "присъдата" е много под предвиденото в законите !!! Тоест и тримата са на страната на престъпникът, тогава КОЙ е на страната на жертвата, кой е на страната на държавата, КОЙ Е НА СТРАНАТА НА НАРОДЪТ ??? Присъдите - поне така съм чувал, се произнасят "В името на народа" - или в нашият "съд" садията вече произнася присъда: "ВИМЕТО НА РОМОВЕТЕ" ????
Неведнъж съм казвал, че в държавата няма по-голям престъпник от оня мръсен тулум, дето се води "главен прокурор" !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗатвор за прокурора, който се е договорил тази гавра с възрастни хора да "струва" 5 години затвор!!!
Общо 18 г. затвор получиха тримата рецидивисти, пребили жестоко възрастно семейство от село Малко Градище, след като се споразумяха с прокуратурата.
На 3 ноември 2014 г. 82-годишният Боню и 77-годишната Мавруда Добреви от хасковското село Малко Градище бяха нападнати от трима маскирани мъже. Пенсионерите бяха бити жестоко и заплашени, че ще бъдат разфасовани с моторна резачка, за да дадат на крадците спестените си пари.
След като взели мобилния телефон, моторна резачка и 2200 лева на семейството, нападателите избягали. Възрастните хора пък бяха настанени в хасковската болница и оперирани.
След множество разпити и експертизи на откритите веществени доказателства, хасковската полиция задържа трима мъже от ромската махала на Свиленград. Това са 24-годишният Стойчо Огнянов, 44-годишният Иван Георгиев и 30-годишният Васил Атанасов. И тримата са криминално проявени и осъждани за множество кражби, грабежи и хулигански прояви.
Рецидивистите обаче се признаха за виновни и се споразумяха с прокуратурата, а днес Хасковският окръжен съд одобри договорката. Така Васил Атанасов е осъден на 5 г. затвор, 6 г. ще лежи Иван Георгиев, а Стойчо Огнянов ще е зад решетките 7 г.
Лишаването от свобода е при първоначално строг режим, като решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.
Коментар
-
Затвор за прокурора, който се е договорил тази гавра с възрастни хора да "струва" 5 години затвор!!!
Общо 18 г. затвор получиха тримата рецидивисти, пребили жестоко възрастно семейство от село Малко Градище, след като се споразумяха с прокуратурата.
На 3 ноември 2014 г. 82-годишният Боню и 77-годишната Мавруда Добреви от хасковското село Малко Градище бяха нападнати от трима маскирани мъже. Пенсионерите бяха бити жестоко и заплашени, че ще бъдат разфасовани с моторна резачка, за да дадат на крадците спестените си пари.
След като взели мобилния телефон, моторна резачка и 2200 лева на семейството, нападателите избягали. Възрастните хора пък бяха настанени в хасковската болница и оперирани.
След множество разпити и експертизи на откритите веществени доказателства, хасковската полиция задържа трима мъже от ромската махала на Свиленград. Това са 24-годишният Стойчо Огнянов, 44-годишният Иван Георгиев и 30-годишният Васил Атанасов. И тримата са криминално проявени и осъждани за множество кражби, грабежи и хулигански прояви.
Рецидивистите обаче се признаха за виновни и се споразумяха с прокуратурата, а днес Хасковският окръжен съд одобри договорката. Така Васил Атанасов е осъден на 5 г. затвор, 6 г. ще лежи Иван Георгиев, а Стойчо Огнянов ще е зад решетките 7 г.
Лишаването от свобода е при първоначално строг режим, като решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Наглостта на беззаконието идва от насърчаването му чрез бездействие и несъпротива пред извращенията му. Публичното демонстриране на безнаказаност е много по-опасно от битовата престъпност и отваря пролуки за крупни престъпления срещу личността и обществото. Кога съдиите ще носят реална лична отговорност за решенията си?
Очевидно е, че възпитателната функция е за предпочитане, защото не само защитава обществото, но и променя престъпникът. Очевидно е обаче, че тя е възможна само при малка част от престъпниците - и определено не при такива отвратителни индивиди. Накратко: щом те никога няма да спазват законите доброволно и от уважение към тях, то трябва да бъдат заставени да ги спазват като бъдат държани в непрестанен ужас от ответна реакция (наказание).
Е, това постигнато ли е в конкретният случай? - очевидно: НЕ - защото извергите са разбрали само едно: "Обарахме българката, пребихме българинът, поломихме му къщата, заплашвахме него и всички българи - полицаите ни гледаха отстрани, съдията ни пусна... ЗНАЧИ НИ Е ПОЗВОЛЕНО !!!" За мен тоя мръсен садия е ПРЕСТЪПНИК не по-малък от хъхрещите зверове.
Отделно и настоящите толерантни по отношение на наказанието закони, са тотално неадекватни. Няма смъртно наказание. Няма принудителен труд. Единственото "наказание" е търкаляне в затворът и безплатно угояване отново за сметка на обществото !!! Когато един такъв изрод се излежава в затвора и ние плащаме 1000 лв на месец за издръжката му, КОЙ реално е наказан?
НЯМА ДРУГ НАЧИН за озаптяване на чудовищната престъпност (основно етническата), освен въвеждане на реални наказания за най-тежките деяния - каторжен труд и екзекуции, плюс съществуващите в НК. Често съм казвал, че дори само прилагането на ЧЛ. 323а и 234в от НК, ще елиминират престъпността поне на 80%.
Хуманистите да вървят по дяволите - защото заради тях обикновените хора са подложени на терор, в името на "правата" на всякакви изверги.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВикове: "Смърт на Българите", публично блудство, брутален побой пред районното и... условни присъди ????
http://www.blitz.bg/kriminalni/romi-kreshcheli-smrt-na-blgarite-sled-mele-se-razminakha-s-uslovni-prisdi_news467800.html
Ето как садии и униформени с престъпното си бездействие закрилят и толерират хъхряшките зверства и безчинства - извършвани вече публично, без никакъв респект, камо ли страх от държава и закон !!!!
Дори само за блудството по НК се полагат присъди от 3 до 15 години, а за побоят - 3-10 години... а чудовищната наглост и цинизъм, а поломената къща на човекът, а заплахите за убийство, а заканите за смърт на етническа основа? Ако хора така нападнат публично хъхрячка, за да се гаврят с нея, а после зверски пребият мъжът и, крещейки "Смърт на циг...те"? Условна присъда ли ще получат?
Лично аз - ако зависи от мене, тоя мръсен садия в Белене ще го вкарам или в някоя уранова мина, а ушевите туфлеци - в някой обор - да ринат тор докато издъхнат !!!!
Коментар
-
Викове: "Смърт на Българите", публично блудство, брутален побой пред районното и... условни присъди ????
http://www.blitz.bg/kriminalni/romi-kreshcheli-smrt-na-blgarite-sled-mele-se-razminakha-s-uslovni-prisdi_news467800.html
Ето как садии и униформени с престъпното си бездействие закрилят и толерират хъхряшките зверства и безчинства - извършвани вече публично, без никакъв респект, камо ли страх от държава и закон !!!!
Дори само за блудството по НК се полагат присъди от 3 до 15 години, а за побоят - 3-10 години... а чудовищната наглост и цинизъм, а поломената къща на човекът, а заплахите за убийство, а заканите за смърт на етническа основа? Ако хора така нападнат публично хъхрячка, за да се гаврят с нея, а после зверски пребият мъжът и, крещейки "Смърт на циг...те"? Условна присъда ли ще получат?
Лично аз - ако зависи от мене, тоя мръсен садия в Белене ще го вкарам или в някоя уранова мина, а ушевите туфлеци - в някой обор - да ринат тор докато издъхнат !!!!Last edited by Императорът; 01.12.2016, 10:47.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
За брутално блудство с жертва дете - УСЛОВНА ПРИСЪДА ?!?!?
Как един мръсен садия се гаври със закона и поруганото момиче:
http://www.blitz.bg/kriminalni/uzhas...ews465790.html
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС:
Чл. 150. (1) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.
Няма ли кой да потърси сметка на уродът в тога: ЗАЩО и на какво основание дава УСЛОВНА присъда, когато в законът е предвидена ефективна - и то при жертва 14-годишно ДЕТЕ? Докато има такива продажни и престъпни отрепки в съда и прокуратурата, престъпническият терор няма да спре !!! Тоя наказателен кодекс книжка с приказки ли е, бе, че никой не му обръща внимание? Утре някоя садийска мишка може и да отсъди парична награда за някой изнасилвач !!! Да съм на бащата на девойчето, ще намеря пушка, ще издебна садията и ще го разстрелям като куче !!!
Инвесторът: моля турете свестни човечета в тоя форум.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЧетирима роми ограбиха и удушиха възрастна жена
87-годишна жена е убита в дома си в тополовградското село Устрем в понеделник през нощта, съобщиха от полицията в Хасково. Възрастната жена е живяла сама, затова сигналът за убийството е подаден ден по-късно от съсед, на когото направило впечатление, че втори ден възрастната жена не е напускала дома си. Причината за смъртта е задушаване. По данни на полицията най-вероятно става въпрос за грабеж, завършил с убийство. Крадците са влезли в дома на старицата през прозорец на входно антре, който счупили. За бруталното убийство вече има задържани четирима жители на селото, двама от които жени. Те са криминално проявени и са от ромски произход. Случаят се наблюдава от Окръжна прокуратура в Ямбол.
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/389240-%D1...%BD%D0%B0.html
Докато не бъде възстановено смъртното наказание и докато такива изроди не започнат да бъдат брутално и публично екзекутирани, тоя ужас няма да спре !!! Нищо друго не може да озапти нечовешката смрадлива чума - просто трябва да бъдат ТРЕПАНИ !!! НЕЗАБАВНО референдум за връщане на смъртното наказание, а евротолерастите да вървят по дяволите - не сме длъжни да търпим хъхрещите диваци да избиват бабите ни за техен кеф !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар