Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
Ами хъхрю се интегрира... към бъдещето на Европа. Хъхрю гледа телевизия - знае, че за талибанската гнус в Европа това е обичайно забавление - и нищо не им се случва, защото имат "права".... затова Хъхрю подражава. И тава ще продължава точно до момента, в който приемем очевидната истина, че подчовеци не могат да имат човешки права.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ето ги, ИНТЕГРИРАНИ !!!
Момиче призна: Ром ме опипа по гърдите в градския транспорт
Пред камерата на БНТ жени и млади момичета от столицата споделиха, че често им се случва някой смърдящ на какво ли не натрапник да ги пипа по дупето в автобуса. По данни на европейско изследване, всяка четвърта жена в България е жертва на сексуално насилие.„Когато се прибирам от училище, ме заговарят разни мъже с въпроса „Колко е часът“, докосват ме. Възрастни хора са закачали и съученичките ми“, споделя момиче пред камерата на БНТ. „Един ром ме опипа по гърдите. Друг път се е случвало да си търка някой тялото в моето. Аз съм ги бутала. Първият път бях по-малка и се стреснах, но ми мина бързо“, добавя нейна приятелка.
Важното е жертвите на този вид посегателство да споделят с близките си за преживяното в градския транспорт, както и да разберат, че няма от какво да се срамуват.
„Ако една жена мълчи, когато мъж я опипва, има сложни изживявания. Не бих могъл да обясня тази буря от емоции, но ако тя не му покаже, че това не е желано, тогава нямаме никакво престъпление. Този, който посяга, трябва ясно да разбере, че контактът е нежелан. Това може да стане под различни форми. В психологията на блудника се съдържа елементът на вълнението, на изживяването и на притеснението“, обяснява адвокат Марковски помолен д акоментира тези сручаи на нерегламентиран физически конкат. Ако жената се обърне и демонстративно пред всички каже, че това, което натрапникът прави, е грозно и недопустимо, той ще се притесни и ще се скрие, добавя юристът. Тези хора не са толкова опасни, подчерта Марковски.
Ако насилникът продължи действията си след ясен отказ, жертвата може да пусне жалба в полицията. Необходими са един или повече свидетели. Бездействието, срамът и мълчаливото възмущение са най-доброто алиби за нахалника. Липсата на реакция превръща нежелания контакт в допустим. Само, когато реагирате, тази грубост се превръща в престъпление, допълни юристът. /БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/391073Last edited by Andi11; 05.02.2016, 14:30.
Коментар
-
Чааве прегазено на паркинг на КАТ.
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КЪДЕ ПРОСИ ХЪХРЕЩОТО - ПОД НОСА НА Т.НАР. "ПОЛИЦИЯ" !!!
http://www.blitz.bg/news/article/390522
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС:
Чл. 189. (1) Който системно използува за вършене на просия лице, намиращо се под негови грижи, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) Ако деецът е родител или настойник на пострадалия, наказанието е лишаване от свобода до две години или пробация, както и обществено порицание.
Тоест ПРЕД ОЧИТЕ на катаджиите (които все пак се водят полицаи) ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕЧАСНО се нарушава законът (да не говорим че хъхрячетата очевидно не ходят и на училище, щом по цял ден просят), но тези "полицаи" по никакъв начин НЕ РЕАГИРАТ !!!
Е, не 60 000, а 600 000 да стане "полицията", ползата ще е НУЛЕВА, докато тия мърлювци не си мърдат пръста за нищо !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Борисов освободи Кастрева от днес
http://www.dnes.bg/obrazovanie/2016/...ot-dnes.291682
Тя сама подаде оставка като зам.-министър на образованието
Другият вариант беше, да не подава оставка и да чака хората да идат с камъни, да я питат "КАКВО СТАВА"???
Коментар
-
Ето ги продажниците продали България
http://bultimes.com/dokoga-narode-pr...-vladichestvo/
Ето това са имената и титлите на продалите ни в историческо робство учeни;
Проф. дин. Надя Данова – Институт по Балканистика и център по тракология, БАН
Проф. дфн Николай Аретов – Институт за литература, БАН
Доц. д-р Светлана Иванова – Исторически факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”
Доц. д-р Олга Тодорова – Институт за исторически изследвания, БАН
Доц. д-р Стефка Първева – Институт за исторически изследвания, БАН
Доц. д-р Росица Градева – Институт по Балканистика и център по тракология, БАН и АУБ
Доц. д-р Пламен Божинов – Институт за исторически изследвания, БАН
Кета Мирчева – историк на свободна практикa.
Преди идеологически нашите скъпоплатени учени ни продаваха на Съветския съюз и на съседна Гърция на която продадоха тракийската ни култура и я обявиха за гръцка. После ни продаваха на Соросовата фондация Отворено общество, която ни обяви за мултикултурни същества. Днес обаче вече родните предатели учени ни продадоха в робство на неосманистите Давутоглу и Ердоган, като ни обявиха просто за сган.Докога бе братя българи ще търпим това турците да ни считат за рая, а нашите тяхни мекерета за овце ,на които всеки по своему историята иска да ни чете.
Докога Народеее…
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАбе, какъв е този съд и прокуратура? Що за идиоти са? Говорим за ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ !!!
Маскиран разби къщата на пенсионери, нападна ги и им взе 8 лева
Апашът получи условна присъда за нахлуването
Маскиран нападна в дома им семейство от котелското село Кипилово, заплашил ги с нож и взел единствените им пари - 8 лева, съобщи bTV.Веднага след вечерята за именния ден на Андоничка Стефанова от двора се чул силен трясък. След миг маскиран мъж разбил прозореца на стаята и нахлул вътре. По думите на Андоничка мъжът поискал 200 лева и заплашил, че в противен случай ще ги заколи. „Взе дядо Стефан и го тръшна на стола, извади от ботуша си нож и го насочи, искаше да го коли", разказа потърпевшата.
След половинчасов тормоз мъжът взел последните им 8 лева.
Двамата са заедно от 60 години. Тя е с проходилка, а той е единствената й опора.
"Обидно ми е, защото, с извинение, едни келеши да дойдат и да те плашат, не е лесно за такива възрастни хора като нас”, каза Стефан Стефанов.
Нападателят живее на съседна улица - на 22 години, безработен. В селото се страхуват да говорят.
Екип на bTV намери нападателя, за нахлуването е осъден условно. И твърди, че е невинен, а си признал, защото го пребили.
"За мен това не е никаква присъда, условна присъда, пуснали са го пак да прави бели", коментира Стефан Стефанов.
В селото няма полицай. Възрастните се въоръжават с вили и дървета, а по тъмно селото опустява./БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/390369
Коментар
-
ДЪРЖАВАТА НА БЕЗУМИЯТА !!!
Абе, какъв е този съд и прокуратура? Що за идиоти са? Говорим за ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ !!!
Маскиран разби къщата на пенсионери, нападна ги и им взе 8 лева
Апашът получи условна присъда за нахлуването
Маскиран нападна в дома им семейство от котелското село Кипилово, заплашил ги с нож и взел единствените им пари - 8 лева, съобщи bTV.Веднага след вечерята за именния ден на Андоничка Стефанова от двора се чул силен трясък. След миг маскиран мъж разбил прозореца на стаята и нахлул вътре. По думите на Андоничка мъжът поискал 200 лева и заплашил, че в противен случай ще ги заколи. „Взе дядо Стефан и го тръшна на стола, извади от ботуша си нож и го насочи, искаше да го коли", разказа потърпевшата.
След половинчасов тормоз мъжът взел последните им 8 лева.
Двамата са заедно от 60 години. Тя е с проходилка, а той е единствената й опора.
"Обидно ми е, защото, с извинение, едни келеши да дойдат и да те плашат, не е лесно за такива възрастни хора като нас”, каза Стефан Стефанов.
Нападателят живее на съседна улица - на 22 години, безработен. В селото се страхуват да говорят.
Екип на bTV намери нападателя, за нахлуването е осъден условно. И твърди, че е невинен, а си признал, защото го пребили.
"За мен това не е никаква присъда, условна присъда, пуснали са го пак да прави бели", коментира Стефан Стефанов.
В селото няма полицай. Възрастните се въоръжават с вили и дървета, а по тъмно селото опустява./БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/390369
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТи как разрешаваш проблема? С писане по форуми ли ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОги няма да ти продаде фалшиви лекарства.
У нас трудно се прави бизнес, защото ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЛАГАТ, затуй няма и инвеститори. КОЙ луд ще инвестира в "държава" където орда диваци могат да ти ограбят имота 100 пъти и да те пребият 10 пъти като куче, а т.нар. "полиция" отказва да си мръдне пръста, дори когато ти сам си извършваш следствената работа по събиране на улики и им посочваш директно извършителите? Хората в Северозападнала българия (неслучайно с малка буква) един кокошляк не могат да отгледат, наскоро БДЖ затвори цяла ЖП линия заради дивашки атентати с камъни срещу влаковете - защото "полиция" и "прокуратура" тотално отказват да си вършат работата - какъв бизнес, какви пет лева? На практика орда диваци, които полиция, жандармерия, при нужда и армия би трябвало да смажат максимум за 48 часа, са поставили "държавата" на колене, само защото политиците нямат топки за защитят реда и закона, тъй като изродите от брйксел им заповядват да бъдат "толерантни" !!!!Last edited by Andi11; 30.01.2016, 17:33.
Коментар
-
Оги няма да ти продаде фалшиви лекарства.
У нас трудно се прави бизнес, защото ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ ПРИЛАГАТ, затуй няма и инвеститори. КОЙ луд ще инвестира в "държава" където орда диваци могат да ти ограбят имота 100 пъти и да те пребият 10 пъти като куче, а т.нар. "полиция" отказва да си мръдне пръста, дори когато ти сам си извършваш следствената работа по събиране на улики и им посочваш директно извършителите? Хората в Северозападнала българия (неслучайно с малка буква) един кокошляк не могат да отгледат, наскоро БДЖ затвори цяла ЖП линия заради дивашки атентати с камъни срещу влаковете - защото "полиция" и "прокуратура" тотално отказват да си вършат работата - какъв бизнес, какви пет лева? На практика орда диваци, които полиция, жандармерия, при нужда и армия би трябвало да смажат максимум за 48 часа, са поставили "държавата" на колене, само защото политиците нямат топки за защитят реда и закона, тъй като изродите от брйксел им заповядват да бъдат "толерантни" !!!!Last edited by Andi11; 30.01.2016, 17:32.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТрагедията на българския земеделец! Работлив, грижовен, беззащитен, обезоръжен. Сегашните партизани с нищо не могат да му помогнат. Те само се пънат.
Няма конкретна политика, която да се спазва и да подкрепя земеделците у нас! Да не говорим, че у нас бизнес трудно се прави, защото например някой с името Боко ще ти поиска подкуп, друг с инициали Цвъ. Василев ще ти отпусне кредит от пирамида, трети с име Оги пък ще ти продаде фалшиви лекарства и дори не можеш да се излекуваш в нашата бедна родина!
Коментар
-
Ако нещастният човечец оживее, най-добре да бяга тайно в чужбина, докато г-жа министърката бъчварова не го е обвинила в подкопаване на националната сигурност, защото тоя селски негодник непрекъснато обвинява МВР в престъпно бездействие... тоест цялото му битие е доказателство за това !!!!
Анди, аз ще попитам и къде е т.нар. "съд по човешките права" в Страсбург, които иначе скачат наежени при всеки плах опит за прилагане на законите срещу циганските диваци и престъпници !!! Явно обаче Българите в България не са хора и нямат човешки права !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
БХК, КЗД ????????????
Роми с колове размазаха от бой фермер!
Мургавата банда счупила черепа и няколко ребра на животновъда Николай МилковРоми помляха фермер, след като го ограбиха над 100 пъти. Животновъдът Николай Милков от видинското село Воднянзи е бил буквално размазан с колове от мургавата банда снощи, научи БЛИЦ.Милков е човекът, който през последните две години е подал в полицията повече от сто сигнала за кражбата на животни от кравефермата му. И по нито един от тези сигнали не е работено. Млекопроизводителят е пропищял от циганските набези в стопанството му. Преди време циганите са му откраднали 41 крави, няколко телета, тровили са биволиците му, няколко от тях са застреляли. Въпреки, че има подадени 100 жалби в полицията, досега никой не е тръгнал по следите на крадците, макар че Милков е събрал веществените доказателства, останали след кражбите.
Нещо повече, цялото село знае кой стои зад тези набези, самият Николай е хващал крадците и е викал полицията, но резултат няма. Впрочем има – преди време пак е ял бой от циганите след поредната кражба, но съдът решил, че битият е виновен. Няколко пъти фермерът е бил публично заплашван от циганина Ментето на обществени места, но кой да обърне внимание. Въпреки това мъжът е писал десетки жалби до различни инстанции, поискал е лична среща с министър Бъчварова, за да й разкаже за безобразията, които върши циганската мафия във Видинско, но министърката се оказала твърде заета, за да приеме един обикновен фермер. И след като никой не обърна внимание на стотиците жалби на фермера, циганите си развързаха ръцете.
Снощи към 19, 30 часа, докато се прибирал от фермата си, е бил нападнат от група цигани с колове в ръцете. Случаен човек е видял кървавата вакханалия, но не е посмял да се намеси, тъй като бандата биячи била побесняла. Човекът поне се обадил за линейката, която пристигнала един час след побоя. Николай буквално е смлян от бой, каза за БЛИЦ, ст.н.с. Йордан Малджански, който същата вечер му е гостувал. Настанен е в реанимацията с избити зъби, разбит череп и няколко счупени ребра. Хората от селото са скептични. Те са убедени, че и този път циганите ще останат ненаказани. А докато фермерът лежи в болницата биячите най-вероятно ще отнесат и последните крави и биволици от фермата му.
Тодорка НИКОЛОВА, БЛИЦ
Коментар
Коментар