IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-гнусното от цялата работа е осъзнатото и целенасочено БЕЗХАБЕРИЕ на ВСИЧКИ държавни институции - МВР, СЪД, ПРОКУРАТУРА, КЗД, СОЦИАЛНО МИНИСТЕРСТВО и всички останали по веригата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Споко бе! Те ромите сега на тумби, тръгват към Индия!
      Мике, ромите НИКЪДЕ няма да ходят... И нови ще ни докарат...
      Тук, им е добре.
      Оставят ги да се плодят (без значение, родилките на колко са години..)
      Отглеждат ги.. (жилища, ток, вода - БЕЗ ПАРИ..)
      После, към урните...
      Колкото повече са се размножили, толкова по-добре...
      ...
      КОШМАР...
      Last edited by mibova; 09.03.2016, 13:17.
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Модераторите, не разбирате ли, че с дивашката си цензура, ставате част от проблема, вместо да сте част от решението? Вече имах спорове с неколцина от вас по повод книжовният Български език, който все още е официален в тая държава и как се наричат в него тия същества - не ромове, коняци, уискита и други напитки. Те ни избиват и колят, ние треперим да не би случайно да ги обидим !!! Цензурирате вече и другата дума: започваща с "х" - която въвеждох преди време и вече доста се използва из Интернет, за да не се обиждат нормалните и честни цигани, които също са косвени потърпевши от диващината на озверелите си съплеменници... знам, че ви е страх от разните престъпни "правозащитни" организации - но вие, журналистите трябва да се опълчите срещу тая безумна цензура, ако имате някакво човешко и професионално достойнство. Не може някой да подменя дори родния ни език в родната ни държава в угода на орди престъпници, зверове и диваци !!! Въобще не ме интересува как се наричат те помежду си - то и немците не се наричат немци например, ама не ни карат да ги наричаме "дойчланд" !!! Ако ще мътномургавите да изявят желание да ги наричат "висши благородни същества" и дебилните ни управляващи и институции пак клекнат пред капризът им, това няма да ги промени и очовечи !!!
        +1
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Митак ако не е тайна къде ще отидеш?Къде в София няма роми?
          Споко бе! Те ромите сега на тумби, тръгват към Индия!
          Last edited by mibova; 09.03.2016, 12:55.

Коментар

Трябва всички хора, които нямат собствен дом, но се свиват под наем, да поискат и на тях да им се построят социални жилища - ако не - да дадат общината под съд за расова дискриминация !!!
            Ама и софиянци, а и жителите на моя квартал носят огромна вина - абе тъпаци, районният кмет миналото лято се подигра в очите на хората от Западен парк и им каза, че трябва да свикват с ромовите безобразия, вие си го преизбрахте... фъндъкова всячески защитава ромовете, каруците им, незаконните им катуни и превръща хубавия ни град в огромно гето, вие продължавате да си я преизбирате... поне трима кандидати за кмет поставиха като основна точка в програмата си премахването на незаконните свърталища, ама вие си гласувате за ромовата подлога... протестирате после !!!!

Ако някой ден реша да се махна от кварталът ми (като гледам, ще се наложи) и ако не мога да получа за моят дом справедлива цена, близка до цената на домове в квартали и райони подобни на моя като отдалеченост от центърът, инфраструктура и т.н., но БЕЗ ромови свърталища, ще дам общината под съд !!!! Откъде-накъде с безотговорните си и закрилящи престъпността действия и поведение, ще подбиват цената на собствеността ми с 40-50% ?!?!?
            Митак ако не е тайна къде ще отидеш?Къде в София няма роми?
            Last edited by mibova; 09.03.2016, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              РОМЕЙЧЕТА разкостиха чисто новата си площадка за игра

Докато едни играят футбол, други бързо и професионално изнасят железата

https://www.youtube.com/watch?v=WpUlM-XO3aE

Скандално видео е публикувано в групата на живеещите в столичния квартал Красна поляна. На него се вижда нова детска площадка, която е разкостена със светкавична скорост от циганчета от близкия Факултет. Кадрите много приличат на тези от филма с Никълъс Кейдж „Цар на войната“, в които огромен транспортен самолет с оръжие каца аварийно в Африка и само след няколко часа от него остава да стърчи само скелетът. Клипът, озаглавен „На тия блокове искат да им строят“, е направен от участник в групата, подписал се като Go Go Si, който пише под него:

Моля всички, които са от Красна поляна и не желаят продължаване на циганизацията, нека да споделят следното съобщение, маскирано като благородно дело (социални жилища), а всъщност харчене нови пари за циганите, чрез изграждането на два нови огромни блока, които да съберат още повече цигани, включително тези от виетнамските общежития.

Ето какво пише Атанас Пенчев: То хубаво да съм там, ама как да съм на още две места едновременно? Иначе с пълно против новото гето... Още от старото не може да се отървем - ново ще правят... и що пак тука?

Виолета Цветанова допълва: Разбира се, че ще е в ден, в който всички нормални хора са на работа и няма да могат да се присъединят. Но циганите нали не работят, за тях е удобно по всяко време ! Съжалявам, че няма да присъствам! Ще им строят блокове, че Факултета малък ли им е. В България е пълно със самотни майки, които живеят под наем. И аз искам блок да ни построят, защо не!!!! Малееееееее, спасиха се, че няма да присъствам.

Go Go Si: Благодаря на всички които дойдоха и ни подкрепиха. Да се надяваме, че чуха гласа ни и блокове няма да се строят.

Дон Карило: Трябва писмено да внесете с входящ номер исканията си, иначе ще кажат че няма такова нещо. Всички пускат отделна жалба, и отделно една обща с подписи да изразите категоричното си несъгласие. За да имате успех говорете с адвокат как да я напишете и действате. Тия обществени обсъждания са махленски скандали да забаламосат народа, нямат никаква тежест.

http://www.front.bg/bulgaria/society...-za-igra-video
              Трябва всички хора, които нямат собствен дом, но се свиват под наем, да поискат и на тях да им се построят социални жилища - ако не - да дадат общината под съд за расова дискриминация !!!
              Ама и софиянци, а и жителите на моя квартал носят огромна вина - абе тъпаци, районният кмет миналото лято се подигра в очите на хората от Западен парк и им каза, че трябва да свикват с ромовите безобразия, вие си го преизбрахте... фъндъкова всячески защитава ромовете, каруците им, незаконните им катуни и превръща хубавия ни град в огромно гето, вие продължавате да си я преизбирате... поне трима кандидати за кмет поставиха като основна точка в програмата си премахването на незаконните свърталища, ама вие си гласувате за ромовата подлога... протестирате после !!!!

Ако някой ден реша да се махна от кварталът ми (като гледам, ще се наложи) и ако не мога да получа за моят дом справедлива цена, близка до цената на домове в квартали и райони подобни на моя като отдалеченост от центърът, инфраструктура и т.н., но БЕЗ ромови свърталища, ще дам общината под съд !!!! Откъде-накъде с безотговорните си и закрилящи престъпността действия и поведение, ще подбиват цената на собствеността ми с 40-50% ?!?!?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ромейска красавица разпали осмомартенска война в Разлог
                За отмъщение единият от влюбените ухажори драснал клечката на колата на конкурента си

Красавица от ромския квартал в Разлог разпали истинска осмомартенска война снощи. Двама ухажори на млада жена се засекли в местно заведение и заради нея се скарали. Скандалът прераснал в опит за сбиване, който бързо бил потушен от присъстващите. Това обаче не укротило единият от мъжете, който през нощта изчакал врага да заспи и драснал клечката на автомобила му.Сигналът за горящ автомобил бил подаден в местното полицейско управление в 04.00 часа, изгорял е автомобил "Фиат", паркиран на ул. "Занаятчийска". Щетите са огромни. Веднага полицията е задържала предполагаемия извършител на палежа. Осмомартенските тържества в Пиринско приключиха без особени неприятности за полицията, съобщава Struma.bg.

В Спешно отделение на МБАЛ Благоевград снощи са потърсили помощ 2 млади жени и мъж, който проследил едната, опитал се да крещи в двора на спешното, но бързо бил прокуден от охраната. Няма данни за сериозни скандали и пострадали след употребата на алкохол в деня на жената. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/397953

Коментар

• Интелигентни, интегрирани ... просто РОМИ

РОМЕЙЧЕТА разкостиха чисто новата си площадка за игра

Докато едни играят футбол, други бързо и професионално изнасят железата

https://www.youtube.com/watch?v=WpUlM-XO3aE

Скандално видео е публикувано в групата на живеещите в столичния квартал Красна поляна. На него се вижда нова детска площадка, която е разкостена със светкавична скорост от циганчета от близкия Факултет. Кадрите много приличат на тези от филма с Никълъс Кейдж „Цар на войната“, в които огромен транспортен самолет с оръжие каца аварийно в Африка и само след няколко часа от него остава да стърчи само скелетът. Клипът, озаглавен „На тия блокове искат да им строят“, е направен от участник в групата, подписал се като Go Go Si, който пише под него:

Моля всички, които са от Красна поляна и не желаят продължаване на циганизацията, нека да споделят следното съобщение, маскирано като благородно дело (социални жилища), а всъщност харчене нови пари за циганите, чрез изграждането на два нови огромни блока, които да съберат още повече цигани, включително тези от виетнамските общежития.

Ето какво пише Атанас Пенчев: То хубаво да съм там, ама как да съм на още две места едновременно? Иначе с пълно против новото гето... Още от старото не може да се отървем - ново ще правят... и що пак тука?

Виолета Цветанова допълва: Разбира се, че ще е в ден, в който всички нормални хора са на работа и няма да могат да се присъединят. Но циганите нали не работят, за тях е удобно по всяко време ! Съжалявам, че няма да присъствам! Ще им строят блокове, че Факултета малък ли им е. В България е пълно със самотни майки, които живеят под наем. И аз искам блок да ни построят, защо не!!!! Малееееееее, спасиха се, че няма да присъствам.

Go Go Si: Благодаря на всички които дойдоха и ни подкрепиха. Да се надяваме, че чуха гласа ни и блокове няма да се строят.

Дон Карило: Трябва писмено да внесете с входящ номер исканията си, иначе ще кажат че няма такова нещо. Всички пускат отделна жалба, и отделно една обща с подписи да изразите категоричното си несъгласие. За да имате успех говорете с адвокат как да я напишете и действате. Тия обществени обсъждания са махленски скандали да забаламосат народа, нямат никаква тежест.

http://www.front.bg/bulgaria/society...-za-igra-video

Коментар

• Онази вечер по Нова ТВ обясниха в 8 изречения с около 12-14 споменавания на думата българин, как някакъв българин убил италиански пенсионер и как българинът, че италианците арестували българин... Понеже видях снимка на индивида, трябва да ти кажа, че това журналистите са извратени да харесват такива, ама като се обичат - да се вземат... То любив.. Някои сигурно обичат пъпки, мръсен и да мирише. Аз се зачудих ако Индия наистина обяви циганите за индийци, както се закани, как ще ги наричат медиите ни? Българи, ромове (да не се бърка с Хавана клуб, Бакарди, Капитан Морган или стария социалистически Златна котва), индийци, индобългари, индоромове или по друг начин?
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Задържаха 9 "българи" в Испания за убийство на 90-годишна жена
                      Бандитите наръгали с нож и брата на жертвата, но той оцелял

Испанската полиция арестува 9 българи във връзка с жестоко убийство на 90-годишна жена в село Иенделаенсина на север от Мадрид, съобщава агенция ЕФЕ. Нападението е извършено през ноември, но едва сега органите на реда успяват да съберат достатъчно доказателства, за да задържат нашенците. При атаката е пострадал и 86-годишния брат на жертвата. Той получава тежки травми с нож, но оживява. Глухонямата му сестра е заклана, а предполагаемият мотив за убийството е обир на пенсионерите. Подробности около престъплението не се съобщават.

Известно е само, че предполагаемите убийци пребивават постоянно в Испания, но живеели разпръснати в околните села. Арестите са извършени в техните домове. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/397589

Е, ЕТНОСЪТ НА ТИЯ ПЪК НЕ Е ЗАГАДКА:

Тумба т.нар. "роми" окупираха съд:

http://www.blitz.bg/news/article/397580

Коментар

Модераторите, не разбирате ли, че с дивашката си цензура, ставате част от проблема, вместо да сте част от решението? Вече имах спорове с неколцина от вас по повод книжовният Български език, който все още е официален в тая държава и как се наричат в него тия същества - не ромове, коняци, уискита и други напитки. Те ни избиват и колят, ние треперим да не би случайно да ги обидим !!! Цензурирате вече и другата дума: започваща с "х" - която въвеждох преди време и вече доста се използва из Интернет, за да не се обиждат нормалните и честни цигани, които също са косвени потърпевши от диващината на озверелите си съплеменници... знам, че ви е страх от разните престъпни "правозащитни" организации - но вие, журналистите трябва да се опълчите срещу тая безумна цензура, ако имате някакво човешко и професионално достойнство. Не може някой да подменя дори родния ни език в родната ни държава в угода на орди престъпници, зверове и диваци !!! Въобще не ме интересува как се наричат те помежду си - то и немците не се наричат немци например, ама не ни карат да ги наричаме "дойчланд" !!! Ако ще мътномургавите да изявят желание да ги наричат "висши благородни същества" и дебилните ни управляващи и институции пак клекнат пред капризът им, това няма да ги промени и очовечи !!!
                        +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Етносът на убийците "българи" остава загадка ....

Задържаха 9 българи в Испания за убийство на 90-годишна жена
                          Бандитите наръгали с нож и брата на жертвата, но той оцелял

Испанската полиция арестува 9 българи във връзка с жестоко убийство на 90-годишна жена в село Иенделаенсина на север от Мадрид, съобщава агенция ЕФЕ. Нападението е извършено през ноември, но едва сега органите на реда успяват да съберат достатъчно доказателства, за да задържат нашенците. При атаката е пострадал и 86-годишния брат на жертвата. Той получава тежки травми с нож, но оживява. Глухонямата му сестра е заклана, а предполагаемият мотив за убийството е обир на пенсионерите. Подробности около престъплението не се съобщават.

Известно е само, че предполагаемите убийци пребивават постоянно в Испания, но живеели разпръснати в околните села. Арестите са извършени в техните домове. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/397589

Коментар

• Много добре разбирам, както мисля се вижда и в долния ми пост. Знам, че сте под натиск и ви съчувствам, но това не значи, че одобрявам търпението ви.

А ти, надявам се - си разбрала, че е крайно унизително за десетки хиляди Българи да мачкате (не вие конкретно, но ваши "политически коректни" колеги) нашата чест и национално достойнство по този начин: приравнявайки с нас същества, изостанали с десет и повече хилядолетия в еволюционното си развитие?

Коментар

• Потребителю, а ти не разбираш ли, че модераторите не цензурират, защото им е скучно?

Коментар

• Модераторите, не разбирате ли, че с дивашката си цензура, ставате част от проблема, вместо да сте част от решението? Вече имах спорове с неколцина от вас по повод книжовният Български език, който все още е официален в тая държава и как се наричат в него тия същества - не ромове, коняци, уискита и други напитки. Те ни избиват и колят, ние треперим да не би случайно да ги обидим !!! Цензурирате вече и другата дума: започваща с "х" - която въвеждох преди време и вече доста се използва из Интернет, за да не се обиждат нормалните и честни цигани, които също са косвени потърпевши от диващината на озверелите си съплеменници... знам, че ви е страх от разните престъпни "правозащитни" организации - но вие, журналистите трябва да се опълчите срещу тая безумна цензура, ако имате някакво човешко и професионално достойнство. Не може някой да подменя дори родния ни език в родната ни държава в угода на орди престъпници, зверове и диваци !!! Въобще не ме интересува как се наричат те помежду си - то и немците не се наричат немци например, ама не ни карат да ги наричаме "дойчланд" !!! Ако ще мътномургавите да изявят желание да ги наричат "висши благородни същества" и дебилните ни управляващи и институции пак клекнат пред капризът им, това няма да ги промени и очовечи !!!
                                Last edited by Императорът; 06.03.2016, 21:34.

Коментар

Working...
                                X