If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Социално значи мизерно, общините имат функцията да разпростравняват мизерията и ето че тя се е възцарила. Социалното е много..много скъпо и някой трябва да плати за него. Социалното в Германия го плаща цяла Европа и така я докараха до разпад.
Забравяш, че живеем в социална Европа. Поне от век. Та затова я напълзяха всякакви. Днеска Боко се фалеше, че замалко Странджа да станела Бежанска република. Но той го предотвратил. Горд съм - наш Боко всичко може, дори да спре бежанската вълна. Тя затова Ангела го вика на консултации. За да й дава съвети.
Социално значи мизерно, общините имат функцията да разпростравняват мизерията и ето че тя се е възцарила. Социалното е много..много скъпо и някой трябва да плати за него. Социалното в Германия го плаща цяла Европа и така я докараха до разпад.
Няма толкова голямо значение къде земята е частна и къде е общинска. Не съм чул за изключение в законите, според което върху общинска земя всеки може да се самонастанява когато и както си поиска.
Общините имат вменени социални функции. И там почват препирните.
Пак объркваш Баталова воденица с Гърмен. В Гърмен са се самонастанили върху частни земи и трябва да бъдат извадени от там при защита на частната собственост, при което съдът и държавните органи просто трябва да си изпълнят задълженията без други съображения.
Няма толкова голямо значение къде земята е частна и къде е общинска. Не съм чул за изключение в законите, според което върху общинска земя всеки може да се самонастанява когато и както си поиска.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ СЕ НАЕМА ДА ПРОГОНИ, КАМО ЛИ ДА НАКАЖЕ ПО ЗАКОН САМОНАСТАНИЛИТЕ СЕ В НЕЗАКОННОТО СВЪРТАЛИЩЕ КРАЙ ГЪРМЕН, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАЛИ ДА СЕ МАХНАТ !!!!
Въпреки че са заграбили чужда земя, въпреки че са строили върху земя извън регулация, което по закон е престъпление - институциите са безсилни, защото т.нар. "роми" - виждаш ли - не искат да се махнат от чуждия имот ?!?!? Интересно, ако аз издебна бъчварова или цацаров да излязат и се намъкна в ТЕХНИЯ имот и после заявя, че НЕ ИСКАМ да си отида, ще ме оставят ли да си живея там, докато не благоволя да се махна по своя воля?
Писна ми да цитирам и копи-пействам законите - ако държавата ги прилагаше, всички тия т.нар. "роми" досега не просто щяха да бъдат прогонени, но съдени и осъдени, че и да са изтърпели половината си присъди !!! Само че явно държавата вече се ръководи не от собствените си закони, а от желанията и капризите на ордите престъпници !!!!!! Някакви "правозащитни" организации директно пречат на правораздаването в държавата и не и позволяват (?!?!?) да прилага законите си и всичко е на ЕТНИЧЕСКИ принцип - защото досега не съм чул БХК да се застъпи за Българи, изгонени от ЗАКОННОТО си жилище от банки и топлофикации !!!! Очевидно е, че бойкоборисов и кликата му показват тотално безсилие пред демонстративното нарушаване на законите... но са много силни, когато трябва да вземат и последната риза от гърба на данъкоплатците.
Не виждам друг изход, освен тия хорица от Гърмен да дадат държавата под съд, за нарушаване на основните им човешки права - в случая правото на неприкосновеност на частната собственост, но ПАК не вярвам, че някой ще им обърне внимание - нали според т.нар. "съд" в Страсбург, след казусът Баталова воденица, Българите вече не сме хора в собствената си държава и нямаме човешки права?
Пак объркваш Баталова воденица с Гърмен. В Гърмен са се самонастанили върху частни земи и трябва да бъдат извадени от там при защита на частната собственост, при което съдът и държавните органи просто трябва да си изпълнят задълженията без други съображения.
НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ СЕ НАЕМА ДА ПРОГОНИ, КАМО ЛИ ДА НАКАЖЕ ПО ЗАКОН САМОНАСТАНИЛИТЕ СЕ В НЕЗАКОННОТО СВЪРТАЛИЩЕ КРАЙ ГЪРМЕН, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ИСКАЛИ ДА СЕ МАХНАТ !!!!
Въпреки че са заграбили чужда земя, въпреки че са строили върху земя извън регулация, което по закон е престъпление - институциите са безсилни, защото т.нар. "роми" - виждаш ли - не искат да се махнат от чуждия имот ?!?!? Интересно, ако аз издебна бъчварова или цацаров да излязат и се намъкна в ТЕХНИЯ имот и после заявя, че НЕ ИСКАМ да си отида, ще ме оставят ли да си живея там, докато не благоволя да се махна по своя воля?
Писна ми да цитирам и копи-пействам законите - ако държавата ги прилагаше, всички тия т.нар. "роми" досега не просто щяха да бъдат прогонени, но съдени и осъдени, че и да са изтърпели половината си присъди !!! Само че явно държавата вече се ръководи не от собствените си закони, а от желанията и капризите на ордите престъпници !!!!!! Някакви "правозащитни" организации директно пречат на правораздаването в държавата и не и позволяват (?!?!?) да прилага законите си и всичко е на ЕТНИЧЕСКИ принцип - защото досега не съм чул БХК да се застъпи за Българи, изгонени от ЗАКОННОТО си жилище от банки и топлофикации !!!! Очевидно е, че бойкоборисов и кликата му показват тотално безсилие пред демонстративното нарушаване на законите... но са много силни, когато трябва да вземат и последната риза от гърба на данъкоплатците.
Не виждам друг изход, освен тия хорица от Гърмен да дадат държавата под съд, за нарушаване на основните им човешки права - в случая правото на неприкосновеност на частната собственост, но ПАК не вярвам, че някой ще им обърне внимание - нали според т.нар. "съд" в Страсбург, след казусът Баталова воденица, Българите вече не сме хора в собствената си държава и нямаме човешки права?
Алекс, това че питам ЗАЩО институциите или отказват да си вършат работата, или ДИРЕКТНО ПОДЛАГАТ НА ДИСКРИМИНАЦИЯ българите в България, прави изказването ми неприемливо ли?
Анди, страшното е, че досега няма осъден нито ушев, нито прокурор за престъпно бездействие !!! НИТО ЕДИН !!! А именно това МАСОВО престъпно бездействие е една от основните причини за тая ужасяваща етническа престъпност !!!!
Задължително е вече служители на ме ве ре и ПРБ да започнат да носят отговорност и да получават ЕФЕКТИВНИ присъди затова, че умишлено или заради небрежност оставят уроди да се разхождат по улиците и да избиват като кучета и изнасилват хора на по 80-90 години. Въпросният урод има 23 присъди за извършени престъпления против собствеността - кражби и грабежи.
Говорим за РЕЦИДИВИСТ. Какво търси на улицата?
Алекс, това че питам ЗАЩО институциите или отказват да си вършат работата, или ДИРЕКТНО ПОДЛАГАТ НА ДИСКРИМИНАЦИЯ българите в България, прави изказването ми неприемливо ли?
Анди, страшното е, че досега няма осъден нито ушев, нито прокурор за престъпно бездействие !!! НИТО ЕДИН !!! А именно това МАСОВО престъпно бездействие е една от основните причини за тая ужасяваща етническа престъпност !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
22 години затвор за рецидивист, пребил до смърт 94-годишна бивша учителка от Видин
Петчленен състав на Видинския окръжен съд присъди днес 22 години затвор за 43-годишният Петър Ангелов Петров, извършил грабеж с последвало убийство на 94-годишната бивша учителка Емилия Бузова. Прокурорът по делото Пролетка Велкова поиска Петров да бъде осъден на доживотен затвор, информира БТА. Наказанието, което бе наложено от съда днес, ще трябва бъде изтърпяно при първоначален строг режим в затвора във Враца. Петър Петров ще трябва да плати и 50 000 лева за причинени неимуществени вреди на дъщерята на починалата. Петров е обвинен, че за времето от края на септември до 11 октомври 2015 г. е обирал три пъти жилището на Емилия Бузова, като й нанесъл побой, от който по-късно жената починала. Обвиняемият е от Белоградчик и има 23 присъди за извършени престъпления против собствеността - кражби и грабежи. За последен път е освободен от затвора на 3 септември 2015 г. условно предсрочно, с остатък от пет месеца, след което заживял във Видин. Днешната присъда може да бъде обжалвана в 7-дневен срок пред Софийския апелативен съд. Окръжният съд във Видин потвърди мярката "задържане под стража" на подсъдимия Петров.
Това нямаше да се случи, ако първия път МЕ ве Ре си беше свършило работата ...
Ужас в Тутракан! Откриха двама старци заклани в дома им
83-годишният мъж бил трудно подвижен, а жена му страдала от тежко заболяване
Окръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за умишлено убийство – престъпление по член 116, ал. 1, т. 4, във връзка с член 115 от Наказателния кодекс, след като днес, 16 май 2016 г., в дома им в Тутракан са открити мъртви съпрузите К.К. на 83 години и 82-годишната В.К.
По телата на възрастните хора са установени прободно-порезни наранявания, причинени от режещ предмет. На мястото на произшествието е открит нож, с който се предполага, че е извършено престъплението.
Извършени са всички необходими първоначални процесуално-следствени действия под ръководството на Окръжна прокуратура в Силистра. Работи се по всички възможни версии, включително и за причинена смърт с последвало самоубийство.
83-годишният съпруг е бил трудно подвижен, а съпругата му е страдала от тежко заболяване. Разследването по случая продължава. /БЛИЦ
Чудовищно издевателство и етническа дискриминация !!!
ДНСК СЪБАРЯ КЪЩАТА НА БЕЗПОМОЩНИ СТАРЦИ, ОТГЛЕЖДАЩИ САМИ МАЛКОТО СИ ВНУЧЕНЦЕ !!!!
Къщата била незаконна, макар и построена в собствения им двор, на мястото на изгорялата им стара къща. Никой не се интересува, че тия стари хора няма къде да отидат - довод, който обикновено се използва за оправдание за НЕпремахването на незаконните хъхряшки развъдници, които т.нар. "роми" строят на чужда земя извън регулация, за да тероризират хората наоколо !!!
Забележете, че в същото време никой дори дума не отваря за унищожаване на незаконното свърталище край Раднево... както и не унищожиха свърталището край Гърмен - впрочем никое хъхряшко свърталище !!! За кой ли път се оказва, че в това гнусно подобие на държава, само т.нар. "роми" имат "права", а българите кучета ги яли !!! Разбира се - БХК, Амнести и другите правозащитни изроди МЪЛЧАТ !!! За тях Българите в България са по-долу от кучета !!!!
Намерил се съсед да ги изпържи и наковлади. Що за народ сме?
Коментар