Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще търпим беззаконията??? - 2
Collapse
X
-
След циганската наглост следва герберастката:
Според т.нар. "министър на вътрешните работи" престъпниците трябва да бъдат НАГРАДЕНИ с жилища !!!
http://www.blitz.bg/news/article/338773
Искам някой де ми цитира тоя закон, за който всички говорят, но никой не го е показал черно на бяло, според който лица, нарушили закона, построявайки незаконни къщи, колиби, катуни на чужда земеделска земя, трябва да бъдат ОБЕЗЩЕТЯВАНИ със ЗАКОННИ жилища, вместо да бъдат вкарани в затвора ??? Как така престъпник ще бъде НАГРАЖДАВАН за деянието си, вместо да бъде НАКАЗАН ??? Защото аз подкрепям мнението си отново и отново и отново и ако трябва 100000 пъти ще го подкрепя с РЕАЛЕН ЗАКОН:
Чл. 323а. (Нов - ДВ, бр. 27 от 1973 г., изм., бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г., бр. 75 от 2006 г.) (1) Който построи сграда върху обработваема земя, земеделска земя или пасище, без да има право на това, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от хиляда до три хиляди лева.
(2) При повторно извършване на престъплението по ал. 1, както и при продължаване на строежа, след като е бил спрян от надлежните органи, наказанието е лишаване от свобода от една до три години и глоба от две до пет хиляди лева, както и обществено порицание.
Обезщетявата се само собственици на ЗАКОННИ имоти, отчуждени по някаква ОСНОВАТЕЛНА причина !!! Защото обратното би означавало, че всеки, който няма жилище, може да се самонастани някъде и после да иска от държава и община да му подари жилище наготово - вместо да плаща наеми или да изплаща кредити !!!
Само заради това свое изказване тоя парцал трябва да бъде изхвърлен от поста си още утре - и да му бъде търсена съдебна отговорност - защото заради такава политическа демагогска измет циганите са се качили на главите ни !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
То не само американците стигат далеч, виж и Австралия до къде стигна. Едно време са хвърляли затворниците там... На нас в бг все някой друг ни е виновен и все чакаме да дойде принца на белия кон да ни оправи...ама не е станало до сега и няма да стане. За това се чудя на безкрайното равнодушие и ниското самочуствие на българина..как пък маааалко не се промени. До кога верно ще търпим безаконията???? Една сган от индианци се множат, трепят и изнасилват хора, не плащат данъци и си правят кочини навсяде където им е кеф и всеки си мълчи (е има лаене по форумите, 'ма тва не го броя). От другата страна има едни 240 'оРа с тяхното обкръжение, където правят подобни неща и пак мълчание от народа. Направо съм втрещен! Което и 5-годишно хлапе да го хванеш и да го попиташ кой кой е в бг ще ти каже безпогрешно, а само нашите полицаи и подобни институции не били разбрали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИмаме нова ситуация.Всеки може да си направи кочина където реши.След това никой не може да го бутне с пръст щото нямал друго жилище.Трябвало общината или държавата да му осигури жилище и след това да му събаря кочината.Да са ви честите новите европейски ценности.Да са ви честити инцеста педерастията содомията гей браковете осиновяването на деца от гейове.Да са ви честити неплащането на данъци получаването на помощи детски телк измамите.Да са ви честити обирите на къщи и градини изнасилването и убиването на старци.Да са ви честити реалностите по пътищата убийствата на пешеходни пътеки и условните присъди.Да ви е честита безработицата и здравеопазванетоЧестита Европа
За нещастие тоя "всеки" винаги е само с мръсномургав оттенък. За останалите загробващи кредити, външен дълг, сметки, данъци, осигуровки (без надежда за човешка пенсия и адекватно здравеопазване), тормоз, терор и ранна смърт.
Едно еврогейско бъдеще, в което образованият, работещ данъкоплатец е роб на престъпникът, паразитът, двукраката вечно искаща и никога нищо недаваща човешка утайка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Само дето гейеуропата става такава за разнообразие (то секс само с жената омръзва) ние ставаме гейове за да ОЦЕЛЕЕМ в СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.
ака да станем гейове че да не ни бие(ебе) жената("""държавата""") като мъж
Възхищавам се на САЩ - онея всички са безродници и за 100 години станаха господари на света. Промиват мозъци няма друг начин - на това отгоре всички се гордеят с това че са промити мозъци. Остави ми и АЗ работя за промитомозъчна компания ( и се радвам че е така)Last edited by bota156; 25.05.2015, 19:15.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Имаме нова ситуация.Всеки може да си направи кочина където реши.След това никой не може да го бутне с пръст щото нямал друго жилище.Трябвало общината или държавата да му осигури жилище и след това да му събаря кочината.Да са ви честите новите европейски ценности.Да са ви честити инцеста педерастията содомията гей браковете осиновяването на деца от гейове.Да са ви честити неплащането на данъци получаването на помощи детски телк измамите.Да са ви честити обирите на къщи и градини изнасилването и убиването на старци.Да са ви честити реалностите по пътищата убийствата на пешеходни пътеки и условните присъди.Да ви е честита безработицата и здравеопазванетоЧестита ЕвропаLast edited by chronos; 25.05.2015, 17:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОтносно Гърмен :
Въпреки очакванията да бъде придружена от представител на инициативния комитет, който настоява за изгонване на ромите от квартала и събаряне на незаконните им къщи, г-ца Капитанова дойде сама в Благоевград.
По нейни данни в квартала има 129 незаконни цигански постройки, 769 е броят на регистрираните роми, но най-вероятно живеещите там са много повече.
Дирекцията за национален строителен контрол е издала заповеди за събарянето на незаконните постройки, те обаче са единствени жилища на ромите и по тази причина за да се пристъпи към бутането им, общината трябва да им подсигури общински жилища, а Гърмен не разполага с такива, обясни кметицата.
Какво ни интересува това?! Аз мога ли да си вдигна катун пред Народното събрание и с оправданието, че ми е единственото да смърдя и да правя зулуми по цял ден ???????
Цитирал съм ногократно Наказателния кодекс - където е написано много точно къде трябва да отидат тези лица - в определените места за принудително настаняване !!!
По същата логика, както казваш ти, всеки човек (например някой дошъл от провинцията в София да търси работа) вместо да се загробва с кредит за цял живот, просто трябва да вдигне един катун някъде из междублоковите пространства и градинките и да иска от Софийска община да му построи апартамент, за да го настани !!! Щом ДНСК е издала разпореждане, то следва катуните да бъдат унищожени, а прокуратурата да се погрижи самонастанилите се да получат предвидените от закона санкции !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Зрънкови 2: Кланът Чанчеви подлуди и Крумово
http://www.blitz.bg/news/article/338668
Хахаха, абе, някой толераст би ли обяснил защо има по 20 новини на ден, които разказват за цигани, които извършват тежки криминални престъпления?
Характерна традиция за етноса или какво ?
Коментар
-
Относно Гърмен :
Въпреки очакванията да бъде придружена от представител на инициативния комитет, който настоява за изгонване на ромите от квартала и събаряне на незаконните им къщи, г-ца Капитанова дойде сама в Благоевград.
По нейни данни в квартала има 129 незаконни цигански постройки, 769 е броят на регистрираните роми, но най-вероятно живеещите там са много повече.
Дирекцията за национален строителен контрол е издала заповеди за събарянето на незаконните постройки, те обаче са единствени жилища на ромите и по тази причина за да се пристъпи към бутането им, общината трябва да им подсигури общински жилища, а Гърмен не разполага с такива, обясни кметицата.
Какво ни интересува това?! Аз мога ли да си вдигна катун пред Народното събрание и с оправданието, че ми е единственото да смърдя и да правя зулуми по цял ден ???????
Коментар
-
"Западен парк" въстана срещу ромските набези от "Факултета"
http://www.blitz.bg/news/article/338625
Абе, тия какво си мислят бе?
Цяла България пропищя!!! Какво е това чудо??? мевере защо продължава да спи?
Този кмет малоумен ли е ????
„Какво искате, да ги пратим в концлагер ромските деца ли? Да забраним на децата да играят? Трябва да се научим да живеем с тях"Last edited by X_Y; 25.05.2015, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНедей да говориш за "такива елементи". Това са си български граждани, точно като нас. Част са от нашата нация и няма как това право да им се отнеме. Ако на теб не ти харесва нацията ни, прав ти път както се казва, може да емигрираш където си искаш, никой не те държи затворен тук, както беше при комунизма.
Моля да не ме поправяте това нито са хора нито са български граждани.Тая паплач трябва да се набута в концлагери и да се налага с лопати от сутрин до вечер.Ще носят камъни по цял ден а е отказал лопата в главата.Тия боклуци спокойно могат да гледат животни в концлагери.Ако трябва армията ще се намеси трябва да бъдат смазани.На всеки опит за посягане на полицай трябва да се отговаря с откос от калашник.Мангала като види българин трябва да се насере от страх.Само бой оправя тая изметLast edited by Бате Пешо; 25.05.2015, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trademan Разгледай мнениеТи питал ли си тези същества дали се определят като българи? Ходят ли в български училища? Могат ли да ли говорят български както трябва? Спазват ли законите на РБ? Плащат ли някакви данъци, осигуровки, имат ли някакъв принос към България? Къде точно колегата andy2000 написа, че не хареса нацията ни? Имаш ли имот който е разбиван и ограбен от ма***?
Трябва да погледнем истината в очите и да признаем, че без циганите България щеше да е просперираща страна - да не говорим, че хиляди Българи нямаше да бъдат убити, пребивани, насилвани !!!!
Толерирането на престъпници е равно на противодържавна дейност !!!!Last edited by X_Y; 25.05.2015, 12:23.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНедей да говориш за "такива елементи". Това са си български граждани, точно като нас. Част са от нашата нация и няма как това право да им се отнеме. Ако на теб не ти харесва нацията ни, прав ти път както се казва, може да емигрираш където си искаш, никой не те държи затворен тук, както беше при комунизма.Last edited by X_Y; 25.05.2015, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеНедей да говориш за "такива елементи". Това са си български граждани, точно като нас. Част са от нашата нация и няма как това право да им се отнеме. Ако на теб не ти харесва нацията ни, прав ти път както се казва, може да емигрираш където си искаш, никой не те държи затворен тук, както беше при комунизма.
това важи за всеки, принципно.
Искам друго да ми обясните , господин грамотен циганин и форумен трол, а именно :
Защо циганите не са желани в нито една държава ?
Защо , където и да са се настанили / град, държава , област и т.н. / не спазват законите и не желаят да се социализират или приобщят ?Last edited by X_Y; 25.05.2015, 11:28.
Коментар
Коментар