IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще търпим беззаконията??? - 2

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eто така се развъждат и отглеждат престъпници:

БАНДА ОТ РОМОВИ МАЛКИ КРАДЕ НАРЕД В ПЛОВДИВ, НЕАДЕКВАТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ БЕЗСИЛНИ ДА ГИ СПРАТ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/432957

Те са арестувани десетки пъти. Най-малкият е на 9, най-големият: на 14. Семействата им са от закоравели престъпници и социални паразити, разбира се, все "многодетни", естествено - всички на наша издръжка. Вероятно получават помощи и за тия, същите, които от малки са станали престъпници. Полицаи, социални работници се занимават непрекъснато с тях и не зная дали разбират, че без наказания просто няма начин малките бандити да се променят - напротив, те ще стават все по-нагли и арогантни.

Всички празни дрънканици за "интеграция" и "човешки права" се разбиват в гнусната хъхряшка действителност - все по-многобройни, все по-престъпни, все по-неграмотни, все по-арогантни !!! Очевидно за всеки с поне минимален интелект е, че т.нар. "интеграция" на т.нар. "роми" тотално се провали и дори всички скъпи програми имат обратен ефект, само политическите дебили още не могат да го проумеят.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Проблемът е решим по най-прост, очевиден и законен начин - отиват булдозерите и прегазват незаконната постройка, а полицаите арестуват тоя, дето я е построил... да видиш тогава как всеки от тия същите, дето са се били, ще твърди, че катунът е на "другите".

Апропо - тия два "съседски имота" на ромовете ли са или са просто заграбени? Тия от Блиц как тълкуват терминът "имот"?

Коментар

• Интелигентни, интегрирани ... просто РОМИ

Първобитно меле с дървета, камъни и компоти в ромската махала в Петрич
        7 арестувани снощи след схватка за незаконна постройка

Нова битка от семейните войни в ромския квартал 182 на Петрич вдигна на крак полицаите в южния град. Снощи се сбиха зверски две ромски фамилии, съобщава Struma.com.Спорът тръгнал за незаконна постройка между два съседски имота, за която се карат от години, преминал в закани за убийство и се развихрил жестоко.

7 участвали в мелето, при което хвърчали буркани компоти, дървета и камъни. Незабавно над 10 полицаи се изсипали в махалата и озаптили биещите се съседи. Няколко са леко ранени, жертви няма. Побойниците са арестувани.
        Днес махалата ще се охранява, за да няма продължение на екшъна. Местните роми са популярни с няколкодневните си баталии, отмъщават си един на друг и държат органите на реда на крак непрекъснато.

http://www.blitz.bg/news/article/432095

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Ромчета с ножове и възрастни с брадви опитаха да убият млад мъж

Малки деца с ножове, възрастни с брадви преследваха колата ми, за да ме убият. Това заяви Кристиян от Роман по повод възникнало напрежение между българи и роми в града. Напрежението ескалира в нощта срещу 17 юли, когато Кристиян и Живко се спречкали заради отказана цигара.

Живко ми скъса тениската, а след това започна да ме заплашва. На другия ден ме пресрещнаха четирима негови близки, които ме бутаха и заплашваха: "В кома ще падаш!", "Ще умираш!", "Ще те пребием!", "Ще те убием!", крещели нападателите, като блъскали и удряли колата на Кристиян.

По-късно ме пресрещнаха около 90 роми, въоръжени с брадви и ножове, като се опитаха да спрат колата ми принудително, разказа младият мъж пред bTV. По думите му дори и децата били въоръжени с ножове. Те също сипели заплахи.

Той се спасил, като отишъл пред Районното управление. В петък местните ще направят мирен протест, като ще настояват органите на реда да вземат мерки и да тушират напрежението. Ромите отказаха коментар.

http://news.burgas24.bg/658539.html
          Бездействието на МВР и прокуратурата пред масовизиращия се ромски тормоз над обществото ще ни докарат до граждански сблъсъци, от които лесно може да се прехвърлим към гражданска война. Преследването на мирни граждани от хайки настървени "граждани" води направо към формиране на зони на нетърпимост и фронтови линии. Лъженационалистическите инициативи също ни подбутват натам. Нашенски и чужди агентури провеждат собствени проекти по овластяване и обогатяване чрез предизвикване на етническо и религиозно противопоставяне. Без равенство пред закона, без активно отношение на правоохранителните органи към значимите нарушения на законноста, без бързо и справедливо правораздаване отиваме в киреча. Той може да е бял, но от него се изгаря с фатални последици.
          Last edited by Trakatrak'; 27.07.2016, 17:10.

Коментар

• За т.нар. "ромчета" - тия дни ни проглушиха ушите покрай бандата от малолетни и пепълнолетни дришлювци, биеща тук-таме по някой в районът около Зона Б5... но никой не смее да изнесе статистика колко възрастни хора по селата не са просто бити, а са УБИТИ от банди малолетни и непълнолетни "милички ромчета" - и то често пъти по неописуемо брутален начин !!! Веднъж си поиграх около час да издирвам данни из интернет - картината бе ужасяваща - 7-8 жертви, все възрастни български старци, извършителите - 20-30 - все от един "определен етнос" със средна възраст 16 години !!!
            Поради годините си де факто остават безнаказани или дори да вкарат по-големите в някаква институция, това е за минимален срок - така че на 219-21 години да излязат още по-озверели и готови отново да убиват наред !!!
            Това е ужасяващ и все по-ескалиращ проблем, който тотално се игнорира от някаква извратена политическа коректност, но ще се стовари със страшна сила на главите ни след няколко години. Средната възраст на * - извършители на брутални престъпления пада с ужасяващи темпове - и всички институции са виновни за това с тоталната си безотговорност.

Решението е просто и очевадно - но няма кой да го приложи: брутално смазване на ГОЛЕМИТЕ бандити - което ще посее ужас в черните сърчица на малките "напитки", за да не станат бъдещи убийци. Какво се случва обаче в Роман и къде ли не? Големите нападат човек с брадвите и нищо не им се случва - малките виждат, че последствия няма и това се превръща в тях в модел за поведение !!!!
            Last edited by X_Y; 27.07.2016, 13:17.

Коментар

• С мирни протести нищо няма да се реши. Бъчварова пак ще изсипе един полк жандармерия в Роман, за да пазят "клетите роми" - и така, докато нещата утихнат... после терорът над Българите ще продължи. Гърмен, Орландовци, Раднево промениха ли нещо?

Протестът трябва да бъде тук - в София и да не спира, докато тая не бъде свалена - тя за чистачка в МВР не става, камо ли за министър. Проблемът е ужасяващ - де факто институциите, които отговарят за защитата на живота и имота на данъкоплатците, тотално са абдикирали. * терор може да бъде смазан само за 48 часа, но за целта трябват отговорни решения, взети от решителни хора, а не замазване на положението. Ако това продължава, в един момент провокацията ще стане толкова голяма, че ще стане гражданска война в това подобие на държава - защото търпението на хората вече е на ръбът.

Коментар

• Интегрирани от малки!!!

Ромчета с ножове и възрастни с брадви опитаха да убият млад мъж

Малки деца с ножове, възрастни с брадви преследваха колата ми, за да ме убият. Това заяви Кристиян от Роман по повод възникнало напрежение между българи и роми в града. Напрежението ескалира в нощта срещу 17 юли, когато Кристиян и Живко се спречкали заради отказана цигара.

Живко ми скъса тениската, а след това започна да ме заплашва. На другия ден ме пресрещнаха четирима негови близки, които ме бутаха и заплашваха: "В кома ще падаш!", "Ще умираш!", "Ще те пребием!", "Ще те убием!", крещели нападателите, като блъскали и удряли колата на Кристиян.

По-късно ме пресрещнаха около 90 роми, въоръжени с брадви и ножове, като се опитаха да спрат колата ми принудително, разказа младият мъж пред bTV. По думите му дори и децата били въоръжени с ножове. Те също сипели заплахи.

Той се спасил, като отишъл пред Районното управление. В петък местните ще направят мирен протест, като ще настояват органите на реда да вземат мерки и да тушират напрежението. Ромите отказаха коментар.

http://news.burgas24.bg/658539.html

Коментар

Напрежението ескалира: Ще стане ли Роман Катуница 2?
                  Битият от роми Кристиян избягал от града, местните стягат протест

Сбиване между българи и роми изправи на нокти жителите на Роман. Случката, разиграла се преди седмица, може да предизвика опасна ситуация в града, съобщава „Конкурент”. Напрежението толкова ескалирало, че пострадалият млад мъж Кристиян Узунски изчезнал от града. Приятелите му обаче са потресени от реакцията на представителите на малцинството и се заричат да не оставят нещата така.Затова организират протест срещу насилието в Роман. Узунски призна, че се страхува не само за себе си, но и за живота на дядо си.

„Няколко дни не бях в Роман, защото ме е страх да се прибера. Постоянно получавам заплахи за живота си от хората, които ме нападнаха. Страхувам се за дядо ми, защото част от заплахите бяха насочени към него. В Роман е страшно”, каза пред „Конкурент” Кристиян Узунски, който твърди, че е подложен на непрестанни заплахи след сбиването в местната дискотека.

В петък Кристиян решил да се върне, в събота отново отсъствал от града, а в неделя цял ден си останал вкъщи. В понеделник обаче колата му „Мазда 6” осъмнала с потрошено стъкло и 3 нарязани гуми.

„Ето, че заплахите започват да се изпълняват. Колата беше паркирана пред дома ми. Подадох сигнал в полицията, разпитаха ме и започват работа по случая”, каза Кристиян Узунски.

Всичко започнало на 16 юли. Кристиян бил с приятелката си в местната дискотека, където избухнал скандал между него и друг местен жител.

„Той беше видимо пиян, вдигаше врява и ме нападна словесно. Приятелката ми предотврати скандала. Когато се прибирах, отново ме нападна и ме удари. Аз също отвърнах, но веднага ни разделиха и така до другата вечер. Тогава отивах към магазина, когато ме пресрещна един от братята на момчето, с което имах разправия. Прикани ме да се бием, но му отвърнах, че не искам разправии. Когато излязох от магазина ромите вече бяха 4-ма. Един от тях ме нападна с юмруци. Приятелката ми извика помощ. Дойдоха мои приятели, които бяха подгонени със саби. В суматохата успях да се кача в колата си и да отида до районното. Разбрах се с полицаите да отида на другия ден и да пусна жалба. Тръгнах си, а на кръговото имаше над 100 роми, въоръжени с всякакви първобитни материали. Като видяха колата, се затичаха към мен. Аз обърнах и отново влязох в полицията. Те обаче дойдоха и започнаха да се катерят по прозорците и да опитват да влизат.

Полицаите ги спряха, но един успя да влезе и да ме удари. След около час ромите се преместиха отново на кръговото да ме чакат. Гонили и млади момчета в града. След това напуснах Роман”, разказа Кристиян. Той е категоричен, че никога не е имал конфликт с местни жители, но подобни неща не се случват за първи път.

„Те обаче са свикнали всеки да им се подчинява. Аз се опълчих и ето какво стана. Имам заведение в града, отделно съм технически ръководител във врачанска фирма и хората ме уважават. Постоянно ми пишат и подкрепят. Всички в Роман ги е страх да излизат нощно време. Нищо чудно напрежението да ескалира на максимум”, категоричен е Кристиян. Десетки жители на града вече са потвърдили участие в протеста, който ще бъде в петък от 19 ч. в Роман.

„Това ще бъде мирен протест”, подчерта Кристиян Узунски.

http://www.blitz.bg/news/article/431484
                  Смях! Роми нападат полицейско управление и отвътре съпротивата хич я няма, та бият охраняваното лице пред полицайчетата. Никой не е арестуван. Прокуратурата клати крачоли. Докато я изклатят и нея. Смях!

Коментар

• Какво трябва да стане,
                    ТА ПОЛИЦАИТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ ОРЪЖИЕТО СИ???

ПИЯНИ ОТРЕПКИ НАПАДАТ ПОЛИЦАИ С МОТОРНА РЕЗАЧКА, ЗАСТРЕЛЯНИ ОТНОВО НЯМА !!!

http://www.dnes.bg/stranata/2016/07/...lingrad.310240

Коментар

• Ха на бас, че на тоя мирен протест ще се изсипе цял полк жандармерия... иначе когато мътномургавите бандити тероризират хората, само местните полицаи (сигурно едноцифрен брой) са оставени да се оправят както могат, без да смеят да използват дори оръжие !!!

Коментар

• Отново българи пребити от РОМЕИ

Напрежението ескалира: Ще стане ли Роман Катуница 2?
                        Битият от роми Кристиян избягал от града, местните стягат протест

Сбиване между българи и роми изправи на нокти жителите на Роман. Случката, разиграла се преди седмица, може да предизвика опасна ситуация в града, съобщава „Конкурент”. Напрежението толкова ескалирало, че пострадалият млад мъж Кристиян Узунски изчезнал от града. Приятелите му обаче са потресени от реакцията на представителите на малцинството и се заричат да не оставят нещата така.Затова организират протест срещу насилието в Роман. Узунски призна, че се страхува не само за себе си, но и за живота на дядо си.

„Няколко дни не бях в Роман, защото ме е страх да се прибера. Постоянно получавам заплахи за живота си от хората, които ме нападнаха. Страхувам се за дядо ми, защото част от заплахите бяха насочени към него. В Роман е страшно”, каза пред „Конкурент” Кристиян Узунски, който твърди, че е подложен на непрестанни заплахи след сбиването в местната дискотека.

В петък Кристиян решил да се върне, в събота отново отсъствал от града, а в неделя цял ден си останал вкъщи. В понеделник обаче колата му „Мазда 6” осъмнала с потрошено стъкло и 3 нарязани гуми.

„Ето, че заплахите започват да се изпълняват. Колата беше паркирана пред дома ми. Подадох сигнал в полицията, разпитаха ме и започват работа по случая”, каза Кристиян Узунски.

Всичко започнало на 16 юли. Кристиян бил с приятелката си в местната дискотека, където избухнал скандал между него и друг местен жител.

„Той беше видимо пиян, вдигаше врява и ме нападна словесно. Приятелката ми предотврати скандала. Когато се прибирах, отново ме нападна и ме удари. Аз също отвърнах, но веднага ни разделиха и така до другата вечер. Тогава отивах към магазина, когато ме пресрещна един от братята на момчето, с което имах разправия. Прикани ме да се бием, но му отвърнах, че не искам разправии. Когато излязох от магазина ромите вече бяха 4-ма. Един от тях ме нападна с юмруци. Приятелката ми извика помощ. Дойдоха мои приятели, които бяха подгонени със саби. В суматохата успях да се кача в колата си и да отида до районното. Разбрах се с полицаите да отида на другия ден и да пусна жалба. Тръгнах си, а на кръговото имаше над 100 роми, въоръжени с всякакви първобитни материали. Като видяха колата, се затичаха към мен. Аз обърнах и отново влязох в полицията. Те обаче дойдоха и започнаха да се катерят по прозорците и да опитват да влизат.

Полицаите ги спряха, но един успя да влезе и да ме удари. След около час ромите се преместиха отново на кръговото да ме чакат. Гонили и млади момчета в града. След това напуснах Роман”, разказа Кристиян. Той е категоричен, че никога не е имал конфликт с местни жители, но подобни неща не се случват за първи път.

„Те обаче са свикнали всеки да им се подчинява. Аз се опълчих и ето какво стана. Имам заведение в града, отделно съм технически ръководител във врачанска фирма и хората ме уважават. Постоянно ми пишат и подкрепят. Всички в Роман ги е страх да излизат нощно време. Нищо чудно напрежението да ескалира на максимум”, категоричен е Кристиян. Десетки жители на града вече са потвърдили участие в протеста, който ще бъде в петък от 19 ч. в Роман.

„Това ще бъде мирен протест”, подчерта Кристиян Узунски.

http://www.blitz.bg/news/article/431484

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Правосъдие-пародия и пълна безнаказаност:

УНИФОРМЕНИ ЧАКАТ 25-ГОДИШНА КРАДЛА С 21 ПРИСЪДИ (?!?!?!?) ДА СНЕСЕ ПОРЕДНОТО, ПРЕДИ ДА Я АРЕСТУВАТ - САДИЙКАТА Я ПУСКА !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/431457

Интересно - що за "присъди" са били тия? За 7 години от пълнолетие, това означава по 4 "присъди" на година - и явно съществото не е стояло постоянно в панделата, щом не е спряло да се размножава !!! Разбира се, поколението и живее на наша издръжка - и цялата рода.
                          Уроди ...
                          Забележи наглата усмивка.

Коментар

• Правосъдие-пародия и пълна безнаказаност:

УНИФОРМЕНИ ЧАКАТ 25-ГОДИШНА КРАДЛА С 21 ПРИСЪДИ (?!?!?!?) ДА СНЕСЕ ПОРЕДНОТО, ПРЕДИ ДА Я АРЕСТУВАТ - САДИЙКАТА Я ПУСКА !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/431457

Интересно - що за "присъди" са били тия? За 7 години от пълнолетие, това означава по 4 "присъди" на година - и явно съществото не е стояло постоянно в панделата, щом не е спряло да се размножава !!! Разбира се, поколението и живее на наша издръжка - и цялата рода.

Коментар

Как що? Щото "На място пристигнал и началникът на управлението, който посред нощ успял да убеди ромите да се разотидат." ...
                              Началникът на полицията им се е МОЛИЛ да се разотидат и да не правят зулуми.
                              нЕма такава държава!!!
                              У нас с блага дума стават нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                А защо отново няма арестувани бандити?
                                Как що? Щото "На място пристигнал и началникът на управлението, който посред нощ успял да убеди ромите да се разотидат." ...
                                Началникът на полицията им се е МОЛИЛ да се разотидат и да не правят зулуми.
                                нЕма такава държава!!!

Коментар

Working...
                                X