IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвети за бизнес идеи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам да не се смеем на Украйна и украинците. Нещата там са много зле с "добрата" намеса на УСА и ЕУ. Местните идиоти не ги броим, и тук си имаме достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
      На скоро четох че тази година силните сектори ще са технологиите, енергетиката и финансите.
      Мода и енергетика !!!

Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• ...а маргарин от нефт?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
          Преди години в нещо подобно, тука в България, бях на варене на ракия. Един селски казан. Не знам дали още съществува. Сигурно. Те и нашите селяни са жилави.
          В момента има по-добри селски казани!!!Правят по-добър крекинг!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Миналата година излезе някаква статистика колко НПО та има в страната. Интересувах се, защото един приятел искаше да прави такова, за да се бъркаме в политката във Варна. Бях против - на мен за политика ми е от единия крачол в другия, а и не мисля, че с подобни глупости може да се оказва трайно влияние, да се постига достатъчен ефект, да се оказва достатъчен натиск и го спрях, но от някъде бях изкопал информация, че на около 140-150 жители на България се пада по едно НПО Като му казах това, човекът също като мен взе да се смее и се отказа от тази глупава идея.
            Не знам за теб и твоя приятел знам какво казва жена ми, на всеки 3 месеца по сметката на едно варненско НПО се прехвърлят около 2-2,5 млн лева. Те го играят разпределители и разпределят сумата на още няколко такива, дали са пак техни не знам. Но това е истина, приеми го както искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
              На скоро четох че тази година силните сектори ще са технологиите, енергетиката и финансите.
              И правилно си чел. Любопитно, какво точно подразбираш ти лично в "технологии и енергетика". Ей тук, под носа точно.
              Има - ама наистина! - пробиви. Хайде, да видим, как би ги обозначил ти..

Коментар

• На скоро четох че тази година силните сектори ще са технологиите, енергетиката и финансите.

Коментар

Малко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........

Стара, но работеща мандра в австрийските Алпи... В същия този ЕС, с който се оправдават политиците и държавата ни, всеки път, когато измислят нова дивотия, а после сочат, че уж от ЕС имали били такива изисквания, а тъпаците масово на 90% им вярват, че лошите европейци, наистина искат от нас тези глупости...

Както бе ми казала една клиентка преди време - "Любимият ми ресторант във Виена, шибаните държавни органи в България щяха да са го затворили (понеже и той е такъв старичък), като се оправдаят с ЕС"...

В България тази мандра щяха да са я налазили всички инстанции, да са метнали собствениците на клада, БТВ и НоваТВ да обясняват с ужасени гласове и кадър, от какви ужаси ни е спасила държавата. После щеше да има интервю с няколко пилешки глави подбрани по тъпотия и грозотия от улицата - нужен ли е държавен контрол, а накрая всички ще викат "Ура" че са преборили мандраджията кулак, който не иска да е европеец.
                  Преди години в нещо подобно, тука в България, бях на варене на ракия. Един селски казан. Не знам дали още съществува. Сигурно. Те и нашите селяни са жилави.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
                    Подкрепям с две ръце. Преди година две четох едно обяснение защо Амазон не идва в България.... Този сегмент има още да се развива според мен.
                    А, те много още от големите фирми няма и да дойдат. За чий им е на нашето опоскано подобие на пазар? Само с търговия не става, драги. както и с копиране на чужди дела. Много от тях са успешни, щото са започнали да работят в едно друго време, при други условия. Тук и сега, просто...просто, няма кой да им плати /достатъчно/, не просто да "дойдат", ами и да останат.
                    Изваждането на главата от междубузието е първото условие да откриеш нещо по-добро.

Коментар

• Многократно съм споделял но, масите са инертни /тафтология, прочее: Масата е мелио за инертност/ и, каквото са си знаели преди да река нещо, същото си продължават, губят пари, ама нали "по свой си акъл", упорито и небрежно, си карат. Едва ли едно споделяне тук ще свърши работа някому, който от дни не си е поглеждал личните съобщения.
                      По-здрави за питащия.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                        не искам да споря ,но има много възможности.
                        Подкрепям с две ръце. Преди година две четох едно обяснение защо Амазон не идва в България.... Този сегмент има още да се развива според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                          И те станаха доста. Конкуренция голяма, и печалбата се стопява. Остава само хамалогията.
                          не искам да споря ,но има много възможности.
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Малко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........

Стара, но работеща мандра в австрийските Алпи... В същия този ЕС, с който се оправдават политиците и държавата ни, всеки път, когато измислят нова дивотия, а после сочат, че уж от ЕС имали били такива изисквания, а тъпаците масово на 90% им вярват, че лошите европейци, наистина искат от нас тези глупости...

Както бе ми казала една клиентка преди време - "Любимият ми ресторант във Виена, шибаните държавни органи в България щяха да са го затворили (понеже и той е такъв старичък), като се оправдаят с ЕС"...

В България тази мандра щяха да са я налазили всички инстанции, да са метнали собствениците на клада, БТВ и НоваТВ да обясняват с ужасени гласове и кадър, от какви ужаси ни е спасила държавата. После щеше да има интервю с няколко пилешки глави подбрани по тъпотия и грозотия от улицата - нужен ли е държавен контрол, а накрая всички ще викат "Ура" че са преборили мандраджията кулак, който не иска да е европеец.
                            Единственото спасение на частни бизнес е в сиво-черния сектор !

Коментар

• Малко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........

Last edited by Jay Gould; 07.01.2015, 03:45.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Направи си НПО свали правителството и стани премиер. Мисля че по добро/доходносно/ няма
                                Миналата година излезе някаква статистика колко НПО та има в страната. Интересувах се, защото един приятел искаше да прави такова, за да се бъркаме в политката във Варна. Бях против - на мен за политика ми е от единия крачол в другия, а и не мисля, че с подобни глупости може да се оказва трайно влияние, да се постига достатъчен ефект, да се оказва достатъчен натиск и го спрях, но от някъде бях изкопал информация, че на около 140-150 жители на България се пада по едно НПО Като му казах това, човекът също като мен взе да се смее и се отказа от тази глупава идея.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X