Предлагам да не се смеем на Украйна и украинците. Нещата там са много зле с "добрата" намеса на УСА и ЕУ. Местните идиоти не ги броим, и тук си имаме достатъчно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за бизнес идеи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеНа скоро четох че тази година силните сектори ще са технологиите, енергетиката и финансите.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеПреди години в нещо подобно, тука в България, бях на варене на ракия. Един селски казан. Не знам дали още съществува. Сигурно. Те и нашите селяни са жилави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМиналата година излезе някаква статистика колко НПО та има в страната. Интересувах се, защото един приятел искаше да прави такова, за да се бъркаме в политката във Варна. Бях против - на мен за политика ми е от единия крачол в другия, а и не мисля, че с подобни глупости може да се оказва трайно влияние, да се постига достатъчен ефект, да се оказва достатъчен натиск и го спрях, но от някъде бях изкопал информация, че на около 140-150 жители на България се пада по едно НПО Като му казах това, човекът също като мен взе да се смее и се отказа от тази глупава идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеНа скоро четох че тази година силните сектори ще са технологиите, енергетиката и финансите.
Има - ама наистина! - пробиви. Хайде, да видим, как би ги обозначил ти..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМалко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........
Стара, но работеща мандра в австрийските Алпи... В същия този ЕС, с който се оправдават политиците и държавата ни, всеки път, когато измислят нова дивотия, а после сочат, че уж от ЕС имали били такива изисквания, а тъпаците масово на 90% им вярват, че лошите европейци, наистина искат от нас тези глупости...
Както бе ми казала една клиентка преди време - "Любимият ми ресторант във Виена, шибаните държавни органи в България щяха да са го затворили (понеже и той е такъв старичък), като се оправдаят с ЕС"...
В България тази мандра щяха да са я налазили всички инстанции, да са метнали собствениците на клада, БТВ и НоваТВ да обясняват с ужасени гласове и кадър, от какви ужаси ни е спасила държавата. После щеше да има интервю с няколко пилешки глави подбрани по тъпотия и грозотия от улицата - нужен ли е държавен контрол, а накрая всички ще викат "Ура" че са преборили мандраджията кулак, който не иска да е европеец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеПодкрепям с две ръце. Преди година две четох едно обяснение защо Амазон не идва в България.... Този сегмент има още да се развива според мен.
Изваждането на главата от междубузието е първото условие да откриеш нещо по-добро.
Коментар
-
Многократно съм споделял но, масите са инертни /тафтология, прочее: Масата е мелио за инертност/ и, каквото са си знаели преди да река нещо, същото си продължават, губят пари, ама нали "по свой си акъл", упорито и небрежно, си карат. Едва ли едно споделяне тук ще свърши работа някому, който от дни не си е поглеждал личните съобщения.
По-здрави за питащия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениене искам да споря ,но има много възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИ те станаха доста. Конкуренция голяма, и печалбата се стопява. Остава само хамалогията.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеМалко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........
Стара, но работеща мандра в австрийските Алпи... В същия този ЕС, с който се оправдават политиците и държавата ни, всеки път, когато измислят нова дивотия, а после сочат, че уж от ЕС имали били такива изисквания, а тъпаците масово на 90% им вярват, че лошите европейци, наистина искат от нас тези глупости...
Както бе ми казала една клиентка преди време - "Любимият ми ресторант във Виена, шибаните държавни органи в България щяха да са го затворили (понеже и той е такъв старичък), като се оправдаят с ЕС"...
В България тази мандра щяха да са я налазили всички инстанции, да са метнали собствениците на клада, БТВ и НоваТВ да обясняват с ужасени гласове и кадър, от какви ужаси ни е спасила държавата. После щеше да има интервю с няколко пилешки глави подбрани по тъпотия и грозотия от улицата - нужен ли е държавен контрол, а накрая всички ще викат "Ура" че са преборили мандраджията кулак, който не иска да е европеец.
Коментар
-
Малко извън темата, но едно леко предупреждение към тези които смятат да правят бизнес в страната........
В България тази мандра щяха да са я налазили всички инстанции, да са метнали собствениците на клада, БТВ и НоваТВ да обясняват с ужасени гласове и кадър, от какви ужаси ни е спасила държавата. После щеше да има интервю с няколко пилешки глави подбрани по тъпотия и грозотия от улицата - нужен ли е държавен контрол, а накрая всички ще викат "Ура" че са преборили мандраджията кулак, който не иска да е европеец.Last edited by Jay Gould; 07.01.2015, 03:45.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаправи си НПО свали правителството и стани премиер. Мисля че по добро/доходносно/ нямаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар