IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Студен синтез, декември по магзините за 2000$

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    ...Да не се е нещо оженил за китайка?
    Не е невъзможно. Много по-вероятно ми се струва обаче санитарите с белите престилки да са го прибрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      ...............
      Истинската технология която буквално ще ги отвее е наистина реактор за студен синтез, въпрос на време е да се намери материал който да издържа на високата температура и той съществува в изобилие - вода, която от температурата само ще се разпадне на водород и кислород................
      Ти правиш ли разлика между "студен синтез" и "водороден генератор"?

И въобще цялата тая тема е една голяма глупост.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

...Да не се е нещо оженил за китайка? Щото тъщата е опасно разпространено явление
        Д-Р Кирил Чуканов http://www.chukanovenergy.com/, има негови клипове в тубата на български, баджанака се познава с него от там и аз знам за този човек, има направени действащи установки

Коментар

...Да не се е нещо оженил за китайка? Щото тъщата е опасно разпространено явление
          Човека е около 60г не вярвам

Коментар

• Pyramid

Това е само началото, те ще извадят и друга технология с още по ниска цена. Един климатик е 2000 лв, тази батерия е 7000 и не са евтини но изтеглят потребители от мрежата, свиват потреблението а това е само началото.
            Истинската технология която буквално ще ги отвее е наистина реактор за студен синтез, въпрос на време е да се намери материал който да издържа на високата температура и той съществува в изобилие - вода, която от температурата само ще се разпадне на водород и кислород.
            Технологии можем да им направим веднага но не плащат и когато хората се променят и намразят глутниците клептомани които са ни обсебили и си плащат на тези които правят нещо за тях и не защото ще ги принудят да платят, а защото така е нормално и редно ще има изобилие от енергийни технологии.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Не говоря за теб, говоря за един варненец който пробва да направи/ и направи една инсталация за производство на ел енергия от кълбовидна мълния. Но този човек замина за китай и от около 1 година е там, не се е прибирал в Бг. За това попитах дали не сте рода

Коментар

Не точно. Не, че братята китайци все някога няма да ме копират но, още не. Иначе, за бита, ако си натоваря разходната част с още 7200 лв /грубо, заради ДДС-то/ я да видим, кога, точно, ще си избия тук вложението, ако е по тертипа на мистър Мъск? С българските доходи и, разбира се, в българската инвестиционна действителност. Щото, тези американски момчета, дето така свежо пробиват там, много ми е интересно, ТУК ако бяха /с тези си финансово натоварени проекти/, как щяха да избият. МНОГО ми е интересно. Харесвам ги но, там са в благодарна среда, с традиции, доста свободен ресурс и прагматично, настроено да експериментира население. Да дойдат тук, с нашия консервативен еснафски дух, па да ги видим.
                Не говоря за теб, говоря за един варненец който пробва да направи/ и направи една инсталация за производство на ел енергия от кълбовидна мълния. Но този човек замина за китай и от около 1 година е там, не се е прибирал в Бг. За това попитах дали не сте рода

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  А бе пирамид, ти да не нещо рода на българина дето отиде в китай да си продава изобретението
                  Не точно. Не, че братята китайци все някога няма да ме копират но, още не. Иначе, за бита, ако си натоваря разходната част с още 7200 лв /грубо, заради ДДС-то/ я да видим, кога, точно, ще си избия тук вложението, ако е по тертипа на мистър Мъск? С българските доходи и, разбира се, в българската инвестиционна действителност. Щото, тези американски момчета, дето така свежо пробиват там, много ми е интересно, ТУК ако бяха /с тези си финансово натоварени проекти/, как щяха да избият. МНОГО ми е интересно. Харесвам ги но, там са в благодарна среда, с традиции, доста свободен ресурс и прагматично, настроено да експериментира население. Да дойдат тук, с нашия консервативен еснафски дух, па да ги видим.

Коментар

Дани, съвсем скоро, ще може. Като за у нас, доста под $ 200. на света може и по толкоз да го давам.
                    А бе пирамид, ти да не нещо рода на българина дето отиде в китай да си продава изобретението

Коментар

• В духа на темата
                      http://zuschuss.ew-energy-world.de/f...%20desktopfeed

Коментар

Сигурно ще може и само за долара 200 да се купи малък реактор за персонални нужди.
                        Дани, съвсем скоро, ще може. Като за у нас, доста под $ 200. на света може и по толкоз да го давам.

Коментар

...И за чий ми е да си купувам батерия за 3500 долара, ако мога просто да си съкратя потреблението, като допълнително си върна за повторна употреба по 2-5 kWh всеки ден на 1/30 от тази цена? Американското ДЕБЕЛО ЧЕРВО нито изтънява, нито се удължава. просто, един предприемчив момък става още, и още, и още по-богат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                            Тея учЕни от цял свят дето са се събрали в iter.org не четат ли форума на Инвестор? За 2000 долара студен ситнез, големи са балами, че хвърлят милиарди евра и строят първия реактор във Франция за студен синтез. Па то можело за 2000 долара... пууу...
                            Ako мерим с Бг аршин от по голямото може да се краде повече, от 2000$ какво да откраднеш
                            Тази тема найстина е за бисери и вицове

Коментар

• Eon

Сигурно ще може и само за долара 200 да се купи малък реактор за персонални нужди.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Скоро ще режем жиците както върви.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X