Куесте още се подвизават в тези среди, макар и без лиценз да го правят...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телефонни обаждания от Инвесторс ЕООД
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Преди седмица и нещо, една кифла от +447452371791 упорито ми обясняваше, как, видите ли, съм трябвало да вляза с поне $1000, пък те също щели били да влязат с още толкоз и, като й казвам, че пари за тях нямам и няма да им дам, взе да ми разправя, как съм лъжел, докато й теглих, след десеткратния предупреждения, една груба майна, че време и нерви не ми остави с глупостите си...как не се сетих да записвам, още се чудя.
Наглостта не знае умора.
Коментар
-
Днес преди обяд ми се обаждаха от не разбрах коя фирма (качеството на звука беше много зле, вероятно ползват някаква евтина VoIP услуга). Този път не ме питаха в коя сфера се развивам, започнаха да ми говорят за някакво първично публично предлагане (не разбрах на коя фирма). Бях току що станал и не ми се занимаваше и ги отрязах.
Телефонът, от който се обаждаха беше 0882020744.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vlad777 Разгледай мнениеДнес ми се обадиха от КУЕСТЕ ЕООД, което е дружество, регистрирано със 100 лв капитал с едноличен собственик и управител РОН ШАКЕД.
Проверка в регистъра показва, че същия РОН ШАКЕД е и собственик и управител на ИНВЕСТОРС ЕООД.
КФН предупреждава: Инвесторс ЕООД и 24 Трейд ЕООД не са лицензирани!
Имам и запис на обаждането от +442038682294
Записът от разговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vlad777 Разгледай мнениеДнес ми се обадиха от КУЕСТЕ ЕООД, което е дружество, регистрирано със 100 лв капитал с едноличен собственик и управител РОН ШАКЕД.
Проверка в регистъра показва, че същия РОН ШАКЕД е и собственик и управител на ИНВЕСТОРС ЕООД.
Записът от разговора
Браво!!
Коментар
-
Записът от разговора
Коментар
-
Записът от разговора“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Искам да поздравя Vlad777 за записа и неговото държане по време на разговора. /смял съм се от сърце/
На мен също ми се обаждаха (може би от този номер или подобен) и предполагам същия младеж. Успях да ги "откажа" по някакъв начин (или така си мислех). След известно време почнаха да ми се обаждат сутрин 6:30 или към 9:30 по 12-13 пъти в една минута (беше ми изключен телефона и не можах да "осъществя контакт").
Коментар
-
Днес ми се обадиха от КУЕСТЕ ЕООД, което е дружество, регистрирано със 100 лв капитал с едноличен собственик и управител РОН ШАКЕД.
Записът от разговора
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениевдигни и ако е млада брокерка/трейдърка я покани да те заведе на кафе да обсъдите колко и как ще вложиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениевдигни и ако е млада брокерка/трейдърка я покани да те заведе на кафе да обсъдите колко и как ще вложиш
Коментар
-
запитай се дали не прекаляваш?
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеВчера някой ми се обажда от +442038682294 (не съм вдигал). Номерът подозрително прилича на другите - само последната цифра се различава.
#слочаеност? #немисля
Предишните номера бяха:
+442038682295
+442038682293
никой не ти опонира, мине се немине и ти с още един пост с променена една цифра...
след още няколко поста последните 2 цифри ли ще сменяш за да може да 'рекламираш' линка от подписа си?
Коментар
Коментар