If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
благодарение е на цялата политическа сган,която ни управлива последните 25 години за цялото това време Плевен върви САМО НАЗАД!!!!!!!!
Ааа, не е вярно това! Не е за цялото време. По времето на Луканков Плевен процъфтяваше, Луканката беше водач на листа и главната улица беше банка, заведение, магазин, банка, заведение, магазин. После се спихнаха нещата и е почти така както го описва бай Пешо, с малки изключения.
Ти си неспасяем в своята омраза към този град. защо ?
Обаче, психологията и емоционалните дисонанси не са причина да хвърляш лъжливи твърдения !
Аз ти посочвам факти, а ти се опитваш да ме оборваш с общи твърдения и абсолютизации.
И да - в Кайлъка кипи строителство. Само че, не над болницата / там беше преди /, а срещу нея. Писах - местностите " Стража " !
Ма ти пак се обърка.Аз не мразя Плевен просто пиша каква е реалността.Ти обаче явно и абер си нямаш какво е било в Плевен преди години.Щом си тръгнал да ми парадираш с някакъв стиропор и да ми го представяш за строителство.А сетих се строят и един навес на Дружба над Елмирата вече трета година.Някога такива навеси ги правеха за един месец...Бах ти развитието да затвориш над 40 завода и на тяхно място два Кауфландера две Били Метро Лидъл Пени.Е това е могъщата Плевенска икономика.Не мисля да ходя в Кайлъка да проверявам глупостите дето си написал щото е доказано че лъжеш на едро.Чакам да ме заведеш в някой хипермаркет и да ми покажеш някой работник с 800 лева заплата.Повтарям не управителя на магазина.А в новия мол са принуждавали продавачките за двугодишни договори без право на напускане за 500 лева бруто.
Обаче, психологията и емоционалните дисонанси не са причина да хвърляш лъжливи твърдения !
Аз ти посочвам факти, а ти се опитваш да ме оборваш с общи твърдения и абсолютизации.
И да - в Кайлъка кипи строителство. Само че, не над болницата / там беше преди /, а срещу нея. Писах - местностите " Стража " !
+1
там какви вили се строят по на 3-4 етажа с басейни-много красиво и добре направено-лично съм ги огледал миналата година(до Авис медика в Кайлъка)
Да на барата слагат стиропор на една сграда.На площад Македония отдавна няма къде да се строи.За девети квартал незнам там не съм ходил отдавна.Единственото за което се сещам е строежа срещу Метро.Това за град който претендира да е сто хиляден.Голямо строителство голяма работа.Не съм фен на комунизма и бае Тодар ама е смешно да се сравняват нещата.При байчото не стигаше работната ръка крановете бяха из целия град строяха се жилища заводи.Сега е смях и пълен ташак.Сума ти народ е по Испания Гърция Италия Германия.Пътя Плевен Ловеч е подобие на път с асфалт от дядо Тодар..А в Кайлука такова стоителство кипи ама само в твоята глава.Над Авис Медика има две три вили дето се довършват.Я ми кажи какво се строи на Орлето Булин дол Мъртвата долина към Гривица.Там мангалите разграбиха и унищожиха всичко.Не знам тия розови очила кога ще ги свалиш или просто живееш в друг свят
В 9-ти квартал се строи, срещу пицарията. В центъра / до площад Македония / се строи. На барата се строи.
Вапцаров / и хидро и вап / има доста поръчки.
Стъкларският строи нови халета.
Алуминият си произвежда, не знам на какво дишане е
Пътя Плевен - Ловеч си е ок. Няколко човека ти писаха , че сега е ремонтиран !
За заплатите няма повече да ти отварям очите.
Отиди до областната по земеделие и провери подадените преписки за промяна на предназначение на земите в области "Стража" в Кайлъка за ниско жилищно застрояване !
Хората умират от глад , ама масово строят вили в Кайлъка ?
Платен драскачо - много си зле !
Да на барата слагат стиропор на една сграда.На площад Македония отдавна няма къде да се строи.За девети квартал незнам там не съм ходил отдавна.Единственото за което се сещам е строежа срещу Метро.Това за град който претендира да е сто хиляден.Голямо строителство голяма работа.Не съм фен на комунизма и бае Тодар ама е смешно да се сравняват нещата.При байчото не стигаше работната ръка крановете бяха из целия град строяха се жилища заводи.Сега е смях и пълен ташак.Сума ти народ е по Испания Гърция Италия Германия.Пътя Плевен Ловеч е подобие на път с асфалт от дядо Тодар..А в Кайлука такова стоителство кипи ама само в твоята глава.Над Авис Медика има две три вили дето се довършват.Я ми кажи какво се строи на Орлето Булин дол Мъртвата долина към Гривица.Там мангалите разграбиха и унищожиха всичко.Не знам тия розови очила кога ще ги свалиш или просто живееш в друг свят
Няколко ника действат с подозрително един и същ стил - запознати са пряко с проблема, независимо какъв е (Украйна, Плевен, акции на Патките), знаят най-много от всички и говорят от последна инстанция, имат страхотен житейски опит и знания и всеки ден следят процесите на място.
Въпреки известната информираност по темите при навлизане в детайли неизбежно се излагат като кифладжии. Това не само не ги трогва, ами се изправят със самочувствието на Кончита Вурст и заявяват, че никой освен тях не разбира нищо и грешката е вярна, но те не са споменавали и нямат нищо общо с грешката и темата е друга. Наивно, но в Интернет работи.
Ако за това им дават пари (както е вероятно) - ОК, но ако действително има такива реални типажи, то това си е една реална трагедия, достойна да я разнищи Наталия Симеонова или някой подобен гуру.
Пенчоооо, вземаш ли пари ил не?
Дичо попитах нещо не получих отговор.Безсмиалено е да ме заливаш с помия.Ако искаш комуникация отговори ми на въпросите.
Няколко ника действат с подозрително един и същ стил - запознати са пряко с проблема, независимо какъв е (Украйна, Плевен, акции на Патките), знаят най-много от всички и говорят от последна инстанция, имат страхотен житейски опит и знания и всеки ден следят процесите на място.
Въпреки известната информираност по темите при навлизане в детайли неизбежно се излагат като кифладжии. Това не само не ги трогва, ами се изправят със самочувствието на Кончита Вурст и заявяват, че никой освен тях не разбира нищо и грешката е вярна, но те не са споменавали и нямат нищо общо с грешката и темата е друга. Наивно, но в Интернет работи.
Ако за това им дават пари (както е вероятно) - ОК, но ако действително има такива реални типажи, то това си е една реална трагедия, достойна да я разнищи Наталия Симеонова или някой подобен гуру.
В 9-ти квартал се строи, срещу пицарията. В центъра / до площад Македония / се строи. На барата се строи.
Вапцаров / и хидро и вап / има доста поръчки.
Стъкларският строи нови халета.
Алуминият си произвежда, не знам на какво дишане е
Пътя Плевен - Ловеч си е ок. Няколко човека ти писаха , че сега е ремонтиран !
За заплатите няма повече да ти отварям очите.
Отиди до областната по земеделие и провери подадените преписки за промяна на предназначение на земите в области "Стража" в Кайлъка за ниско жилищно застрояване !
Хората умират от глад , ама масово строят вили в Кайлъка ?
О ти пак ли си тука?Нали преди време разправяше че западните кирливи търговски вериги раздавали по 800 лева заплати.Лично проверих и се оказа че такава заплата взима управителя.Това дето е по касите и щандовете е на 400 кинта,Говоря чиста сума.Ти или не си стъпвал в Плевен или живееш в някакъв друг свят.
1.Вапцаров произвежда .....дали има и една десета от това което е произвеждал. 2.Стъкларския ПИБ го фалира едвам крета.Сградите са му съборетини
3.Алуминия и той е на командно дишане
4.На мястото на чугунолеярния нищо няма да построят.Циганите го опоскаха като марокански скакалци.Камък върху камък не остана.Нали Иван Костов им е учителя
5.А това с две допотопни маслобойни и три семейни фирми дето сглабят спални направо ме разсмива.
6.Мелницата не работи
7.Пътя Плевен Ловеч е ужасен.По точно от Брестовец нататък.Асфалта е от бае Тодар.
8.Ма то връзка с Румъния и през Париж имам, големи глупости си написал тука.Да не говорим че 10 години нямаше път между Плевен и Враца.
9.Аз съм в Плевен всеки ден,Та мое ли ми кажеш къде точно се строи нова сграда.Обещавам да си взема и очила и лупа за да я намеря
10.Младите хора избягаха от този град особено интелигентните.Няма случай на деца завършили в София и Варна или в чужбина да са се върнали в Плевен.Тук кадрите са от Свищов
11.Това със заплатите е за вициве не е за тука.И примери за високи заплати няма да ми даваш в МВР и Съдебната система.Преподавател по физика на английски в Медицинския университет взема 300 лева.Е това са ти високите заплати.Народа е оскотял.Дънки по 15 лева и те това е няма един магазин в който мое си купиш нещо свястно.Сега отвориха един смешен мол и предполагам до септември ще хлопне кепенци щото няма кой да купува.Ако не са няколкото шивашки фирми Плевен да е не повече от 30000 жители.
Не знам кой ти плаща да пишеш глупости за Плевен, ама, край нямат !
Ти , въобще, стъпвал ли си последните 5 г. в този град или и ти пишеш отдалече ?
За малко твое инфо / и преди ти бях писал много други неща , ама не вдяваш ! / :
1. Вапцаров и сега произвежда.
2.Стъкларският и сега произвежда
3. Алуминий и сега леят
4. на мястото на чугунолеярният ще строят ново заводче.
5. Пълно е с маслобойни , шивашки и мебелни производители. Дребни, ама има.
6. Мелницата си работи и хлебният също.
7. Ремонтът на пътя Ловеч - Плевен е завършен преди дни. Изцяло подменена настилка на голяма част от пътя.
8. Връзка с В.Търново и Румъния имаш по не лош път.
9. нови сгради се строят в Плевен, ама, трябва да дойдеш до Плевен за да видиш !
10 Млади хора - пълно. Поразходи се през почивните дни- Ама , отново, ще трябва да дойдеш на Плевен.
11. Заплати - над 400 лв / дори ти давах множество примери , преди / !
Аман от некомпетентни и платени глупости !
О ти пак ли си тука?Нали преди време разправяше че западните кирливи търговски вериги раздавали по 800 лева заплати.Лично проверих и се оказа че такава заплата взима управителя.Това дето е по касите и щандовете е на 400 кинта,Говоря чиста сума.Ти или не си стъпвал в Плевен или живееш в някакъв друг свят.
1.Вапцаров произвежда .....дали има и една десета от това което е произвеждал. 2.Стъкларския ПИБ го фалира едвам крета.Сградите са му съборетини
3.Алуминия и той е на командно дишане
4.На мястото на чугунолеярния нищо няма да построят.Циганите го опоскаха като марокански скакалци.Камък върху камък не остана.Нали Иван Костов им е учителя
5.А това с две допотопни маслобойни и три семейни фирми дето сглабят спални направо ме разсмива.
6.Мелницата не работи
7.Пътя Плевен Ловеч е ужасен.По точно от Брестовец нататък.Асфалта е от бае Тодар.
8.Ма то връзка с Румъния и през Париж имам, големи глупости си написал тука.Да не говорим че 10 години нямаше път между Плевен и Враца.
9.Аз съм в Плевен всеки ден,Та мое ли ми кажеш къде точно се строи нова сграда.Обещавам да си взема и очила и лупа за да я намеря
10.Младите хора избягаха от този град особено интелигентните.Няма случай на деца завършили в София и Варна или в чужбина да са се върнали в Плевен.Тук кадрите са от Свищов
11.Това със заплатите е за вициве не е за тука.И примери за високи заплати няма да ми даваш в МВР и Съдебната система.Преподавател по физика на английски в Медицинския университет взема 300 лева.Е това са ти високите заплати.Народа е оскотял.Дънки по 15 лева и те това е няма един магазин в който мое си купиш нещо свястно.Сега отвориха един смешен мол и предполагам до септември ще хлопне кепенци щото няма кой да купува.Ако не са няколкото шивашки фирми Плевен да е не повече от 30000 жители.
Новината е, че се откриват два нови завода. Работа и заплати. Добър пример за други западни компании, които оглеждат района. Надежда за жителите там (свестни хора като цяло)
А човек като чете бай се Печо, ще остане с впечатление, че новината е закриване на последните 2 завода и масова епидемия, но само сред българите в областта (ПАЗИ БОЖЕ!).
Бай Печо, това че ти въздишаш по бай Тошо не значи, че хората в областта нямат право да се развиват, да се надяват и да мечтаят. Стига си тия дърташки вайкания, новината е добра и дано това да е само едно добро начало за града, а всичко хубаво да предстои!
Дидо ти изобщо знаеш ли Плевен къде е?И изобщо някога живял ли си в този град или ги говориш без устата да има връзка с главния мозък.Я вземи да ни осветлиш как се развиват хората в Плевен къде работят каква е безработицата какви заводи има?И понеже трудно схващаш вземи та отвори имот бг и виж колко жилища се продават и на каква цена.А през 1980г в Плевен не можеше човек квартира да си намери камо ли собствено жилище да има.Плевен е умрял град.Град на цигани и пенсионери
[B]В тази връзка може ли някой да даде повече инфо точно къде ще мине трасето на Хемус между Плевен и Ловеч, по медиите само схематично се пуска по нещо като нищо...важно е да се знае от всички, а не само от близките до т.нар. управляващи...
Коментар