Първоначално изпратено от Avalaon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Област Плевен
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи аз ходих бе миналата седмица.Пътя е пълна скръб след Брестовец.А ти нали раздаваше по 800 кинта на бачкерите преди време.Я вземи да ми кажеш на колко си години първо щото имам усещането че си мъничък още
На 33 съм. И да , давам от 500 до 800 лв заплати в зависимост от доста фактори, както писах. И откривам нови търговски обекти. А ти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениекакво за заплатите? писал съм и не се отмятам !
какво за пътя ? няколко човека ти потвърдиха ! вземи, отиди до Ловеч и виж сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа заплатите.И очаквам да ми кажеш защо излъга за пътя Плевен Ловеч
какво за пътя ? няколко човека ти потвърдиха ! вземи, отиди до Ловеч и виж сам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениепо-точно ?
позицията не съм я променял..........
очевидно, интерпретираш всичко в своя полза, а което не можеш просто игнорираш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти май запя друга песен
позицията не съм я променял..........
очевидно, интерпретираш всичко в своя полза, а което не можеш просто игнорираш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНе е местен патриотизъм. През еди кво си ми е за този град. Аз си вадя парите тук и те ми стигат предоволно. Имам поглед както върху икономиката по сектори в този град , така и в областта / с доста неща се занимавам /. Не ми пука изобщо за мнението на някой, защото не завися от никого, дори обратното - давам препитание за мнозина. За това и знам колко е заплатата в града, по сектори ! Аз не съм идиот да дам много повече от средната, не мога падна и под нея. Давам справедлива такава обвързана с много фактори !
НО............когато някой плюе голословни твърдения и лъжи ..............е не мога да търпя. Независимо дали е във форум, на маса или на улицата.
Между другото, умните и интелигентните не се връщат , защото не искат да работят и заради такива форумни търтеи като теб .
Посочвате данни от НСИ , но ако вземем средна стойност за годините едва ли показателите за Плевен ще са по-различни от тези на представителите на цяла Северна България, пък и голяма част от южна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНезнам колко хора трябва да им го кажат на Дидко Пича и Авалончо за да спрат да се пънат.Тоя местен патриотизъм ми идва в повече.За съжаление реалността е много много тъжна.Изключително неприятно е че умните и интелигентните деца не се връщат в Плевен.
НО............когато някой плюе голословни твърдения и лъжи ..............е не мога да търпя. Независимо дали е във форум, на маса или на улицата.
Между другото, умните и интелигентните не се връщат , защото не искат да работят и заради такива форумни търтеи като теб .
Посочвате данни от НСИ , но ако вземем средна стойност за годините едва ли показателите за Плевен ще са по-различни от тези на представителите на цяла Северна България, пък и голяма част от южна !Last edited by Avalaon; 13.05.2014, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНаздраве дъгета!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБезсмислен спор за една мъртва зона - за съжаление една от многото в България:
http://www.nsi.bg/bg/content/11419/%...B2%D0%B5%D0%BD
Коментар
-
Безсмислен спор за една мъртва зона - за съжаление една от многото в България:
http://www.nsi.bg/bg/content/11419/%...B2%D0%B5%D0%BDДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
[QUOTE=DidoDinev;1059629079]Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
Колко ти плащат на пост, че си разбиваш отговорите на няколко части?
А с Груйката имате доста общи неща
Коментар
-
[QUOTE=Бате Пешо;1059629076]Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
Пич виж сайта на НСИ.Там е казано всичко.Ти явно си някое мамино синче дето тати е назначил на работа и света му изглежда розов.
А с Груйката имате доста общи неща
Коментар
Коментар