IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Грешиш...пука ми от много малко работи , а правя почти всичко което ми дойде на ум !
    За разлика от тебе .
    Мдааа и бедното въображение помага за здравословен начин на живот

P.S. искай им повишение на заплатата - и без това скоро ще спрат да дават кинти поне ги изстискай колкото можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Сигурно ако си 18 годишен, не караш кола, ядеш само прас и хляб, не ходиш по жени и не пиеш алкохол
      Грешиш...пука ми от много малко работи , а правя почти всичко което ми дойде на ум !
      За разлика от тебе .

Коментар

Ти не ме мисли мене...ше те надживея и тебе !
        Сигурно ако си 18 годишен, не караш кола, ядеш само прас и хляб, не ходиш по жени и не пиеш алкохол

Коментар

Е това беше вица на деня - в какво ще инвестираш - първо си купи нещо различно от цървули че ще си докараш ревматизъм
          Ти не ме мисли мене...ше те надживея и тебе !

Коментар

Като кога ще се случи това ...да знам как да Инвестирам !!!
            Е това беше вица на деня - в какво ще инвестираш - първо си купи нещо различно от цървули че ще си докараш ревматизъм

Коментар

Ти пари за бензин и без това нямаш - кво ти пука. Спестявай упорито за качествени обувки

Коментар

Да, от Лукойл. Ама споко - като фалират в Русия и Нефтохим ще си намери нов собственик.
                Като кога ще се случи това ...да знам как да Инвестирам !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  Те затова ли са такива цените на бензиностанциите? Явно в бг-то сме страгеческа заплаха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Те затова ли са такива цените на бензиностанциите? Явно в бг-то сме страгеческа заплаха.....
                    Да, от Лукойл. Ама споко - като фалират в Русия и Нефтохим ще си намери нов собственик.

Коментар

Чекай чекай мало Цената на петрола е стратегическо оръжие. Стратегическите оръжия се използват при стратегически заплахи
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Та според тебе , кога ше е края на филма ...Марандито каза октомври...Аврора ала бала...ти кво казваш ?
                        Нямам идея - колкото време отнеме толкова. Петрола може да стои и десетилетие на цени които обезкървяват Русия. Все пак себестойността в близкия изток е под 20 долара

Коментар

Та наслаждавайте са на последните траншове от Мадър Рашъ. Скоро кинти в Мадър Рашъ йок. И на тези дето имат кинти и са ги изнесли на запад ще им ги вземат. А тези дето са ги изнесли на изток - е те китайците няма нужда да им се казва как частното става общо
                          Та според тебе , кога ше е края на филма ...Марандито каза октомври...Аврора ала бала...ти кво казваш ?

Коментар

• Та наслаждавайте са на последните траншове от Мадър Рашъ. Скоро кинти в Мадър Рашъ йок. И на тези дето имат кинти и са ги изнесли на запад ще им ги вземат. А тези дето са ги изнесли на изток - е те китайците няма нужда да им се казва как частното става общо

Коментар

Еми нали Саддам имаше ядрено оръжие та го нападнаха ...Саудитите са по миролюбиви , налЕ...ебаси и педерастията дето ви тресе всичките пиндозомбита , нямате достойнство за пет стотинки !
                              Чекай чекай мало Цената на петрола е стратегическо оръжие. Стратегическите оръжия се използват при стратегически заплахи - ама трябва да се подържат. 10 години саудитците се радваха на високи цени сега 10 години ще плащат сметката. Само където саудитците нямат проблем да взимат пари от чужбина ама путин има проблем. След 10 години саудитците пак ще са си същите - ама Русия ще е съвсем различна - ако изобщо съществува.

Коментар

Саудитска арабия е острието което ще пререже гърлото на Путин за острие няма нужда от нищо друго

Пък ако не се съгласи няма дълго да съществува
                                Еми нали Саддам имаше ядрено оръжие та го нападнаха ...Саудитите са по миролюбиви , налЕ...ебаси и педерастията дето ви тресе всичките пиндозомбита , нямате достойнство за пет стотинки !

Коментар

Working...
                                X