IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Не само в полунощ, аз в София гледам да не стъпвам изобщо. Последният път като минах покрай джамията беше тъпкано с мюслита.
    В Шумен не можеш да ги различиш по външен вид, освен онези от селата, ама в София се открояваха отвсякъде.
    Е ти покрай джамията какви очакваш - бели протестанти ли В момента в който истгнеш до жълтите павета и демографията тотално се променя. Пиротска е като вододел - на север от нея и българи и чужденци изглеждат доста окаяно. На юг от нея и българи и чужденци изглеждат доста по-добре.

между другото най-окаяно изглеждащите хора покрай джамията са българи. И то не българи мохамедани а българи българи, събират се там някакви алкохолици и откровено луди, защото на близо им е минералната вода и женския пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Може. Знаеш ли ги като процент от населението? Цели семейства или само деца?
      Еееее, това и Господ го не знай. Има документи, има оценки, има статистики, но всичко е горе-долу. Но значителен дял от българите се разселват по света. Лошото е, че бързо се асимилират, за разлика от гърците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Гигов, ти май скоро не си стъпвал в нощна софия. Мога да те уверя че в центъра на София в полунощ ама нищо сташно няма. Полуголи пияни мацки даже се разкарват и дори и те не се притесняват
        Не само в полунощ, аз в София гледам да не стъпвам изобщо. Последният път като минах покрай джамията беше тъпкано с мюслита.
        В Шумен не можеш да ги различиш по външен вид, освен онези от селата, ама в София се открояваха отвсякъде.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Ами, голяма емиграция ХІV-ХV век при османската инвазия. ХVІІ век бягство след Чипровско и Карпошово въстание. ХVІІІ-ХІХ век бягство с руски войски след войни. ХХ век бягство към САЩ и други страни в Америка. След 1944 бягство. След 1990 бягство. Кво да ти разправям.
          Може. Знаеш ли ги като процент от населението? Цели семейства или само деца?

Коментар

Може ти да си прав, а аз не - дай примери.
            единият ми пра дядо в САЩ, другия ми прадядо в Аржентина - в аржентина даже сигурно имам бая роднини

Коментар

Ами, голяма емиграция ХІV-ХV век при османската инвазия. ХVІІ век бягство след Чипровско и Карпошово въстание. ХVІІІ-ХІХ век бягство с руски войски след войни. ХХ век бягство към САЩ и други страни в Америка. След 1944 бягство. След 1990 бягство. Кво да ти разправям.

Коментар

Не разбрах имаш ли дупе да минеш в полунощ през центъра на София? Май не?
                Прекалено гледаш новините на Нова ТВ.
                Но пък зависи и от дупето на един мъж.... аз нямам проблем с моето. А ти?

П.П. Честно казано - нямам работа по тези райони, освен след пиянски изпълнения. Нищо лошо не се е случвало.

Коментар

Гигов, ти май скоро не си стъпвал в нощна софия. Мога да те уверя че в центъра на София в полунощ ама нищо сташно няма. Полуголи пияни мацки даже се разкарват и дори и те не се притесняват

Коментар

Около 1300 години не е бягало население от нашите земи, дори напротив - отстоявало ги е, дори с живота си. За 60 години управление вие изгонихте толкова народ от държавата ни, че и Османската империя не може да ви стъпи на малкия пръст.

Така че, не ми се застъпвай за бегълци, които уж били политически, но са толкова политически емигранти, колкото ние бяхме за САЩ през 90-те години. Сигурно помниш прословутите полети до Хавана, но без пристигане в Хавана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Ааааааа, бая българи са бягали от българските земи за последните илядо години. Това че ти не знаеш за тях, не ги коси. Те са си избегали.

Коментар

Около 1300 години не е бягало население от нашите земи, дори напротив - отстоявало ги е, дори с живота си. За 60 години управление вие изгонихте толкова народ от държавата ни, че и Османската империя не може да ви стъпи на малкия пръст.

Така че, не ми се застъпвай за бегълци, които уж били политически, но са толкова политически емигранти, колкото ние бяхме за САЩ през 90-те години. Сигурно помниш прословутите полети до Хавана, но без пристигане в Хавана.
                        Ааааааа, бая българи са бягали от българските земи за последните илядо години. Това че ти не знаеш за тях, не ги коси. Те са си избегали.

Коментар

А случайно имаш ли дупе да се разходиш около полунощ в центъра на София по Пиротска или около джамията?

Коментар

Някакви песнопойки ли ви раздават, че такива сълзливи ги пишете?!

Не бях плакал от години, но този момент дойде отново след твоя пост.
                            А случайно имаш ли дупе да се разходиш около полунощ в центъра на София по Пиротска или около джамията?

Коментар

Някакви песнопойки ли ви раздават, че такива сълзливи ги пишете?!

Не бях плакал от години, но този момент дойде отново след твоя пост.
                              На съседът му се счупи колата и сега децата му нямат какво да ядат следващия месец.
                              Вероятно виновни са САЩ. Това, че е решил, да има кола, не е важно...
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                И Путин, разбира се!
                                Ами,Путин не е от високите хора!!!

Коментар

Working...
                                X