IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    А защо да произвеждат като могат да си купят притежавайки пари.Ти да не би да си произвеждаш сапун или да си гледаш прасе или да си тъчеш платове в къщи.Предполагам,че си ги купуваш с пари,които печелиш.
    Имам един познат ,който нищо,ама нищо не работи и не прави.По цял ден обикаля заведенията .Обаче има в наследство златен имот,от който взема голям наем.Има пари и си позволява всичко .Без да работи ...Арабите са по същия начин.Ти чул ли си арабин да работи....Те си купуват други да им работят с пари от нефта....Просто и ясно...
    Значи малката Корея има ресурса да произведе двигатели, а не да си купи, притежавайки пари... Да давам ли примери с още двадесетина по-малки от Русия страни? Не ги изкарвайте толкова далновидни руснаците, а останалият свят по -прост... Руснаците просто не могат да са конкурентни в областта.
    А ако имаш каменна сол, мелачка и мозъка да си я смелиш, ще отидеш ли да си купиш мляна сол????? Аре стига глупости..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Истината е съвсем друга, руснаците НЕ МОГАТ да произведат съвременен конкурентен двигател. Ако можеха, нямаше да купуват чужди, а щяха са парадират с него...
      А защо да произвеждат като могат да си купят притежавайки пари.Ти да не би да си произвеждаш сапун или да си гледаш прасе или да си тъчеш платове в къщи.Предполагам,че си ги купуваш с пари,които печелиш.
      Имам един познат ,който нищо,ама нищо не работи и не прави.По цял ден обикаля заведенията .Обаче има в наследство златен имот,от който взема голям наем.Има пари и си позволява всичко .Без да работи ...Арабите са по същия начин.Ти чул ли си арабин да работи....Те си купуват други да им работят с пари от нефта....Просто и ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Все пак си само безрасъден а не глупав та си отговори сам...

пп Айде да ти помогна....По изгодно е да купиш 5 двигателя за по 100К евра, отколкото да инвестираш 5 млн Е в разработката и още няколко по 5млн за да ги произведеш....
        Истината е съвсем друга, руснаците НЕ МОГАТ да произведат съвременен конкурентен двигател. Ако можеха, нямаше да купуват чужди, а щяха са парадират с него...

Коментар

• Китайският геополитически евразийски суперпроект
          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Айде да ти помогна....По изгодно е да купиш 5 двигателя за по 100К евра, отколкото да инвестираш 5 млн Е в разработката и още няколко по 5млн за да ги произведеш....
            Правилно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/novini/444/a/...-putin-182498/

Защо "Лада" не прави? Что произходило???

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Вай вай вай колко е лош запада .Абе Пешо я да те питам тебе ,що детето ти не живее в Русия ,а е в бяла държава от ЕС?
                Ще осъэнаеш ли някога че аз и детето ми сме отделни хора ти май нямаш деца.ти като живееш тук защо плюеш държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                  За доларчета е отишал,не за рупли На Бате Пешо децата са умни и знаят къде да отидат да учат,пък и той като се ядоса пише,че ще се маха от БГ.
                  Въпреки,че това няма нищо общо с геополитиката.

Поздрави
                  Мъдурко спри лъжите

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/444/a/...-putin-182498/

Защо "Лада" не прави? Что произходило???

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Защо пък Дянков, след като се храни в Пиндостан и преподава в Харвард отиде да се храни в Москва и да преподава в Руски ВУЗ?
                      За доларчета е отишал,не за рупли На Бате Пешо децата са умни и знаят къде да отидат да учат,пък и той като се ядоса пише,че ще се маха от БГ.
                      Въпреки,че това няма нищо общо с геополитиката.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Вай вай вай колко е лош запада .Абе Пешо я да те питам тебе ,що детето ти не живее в Русия ,а е в бяла държава от ЕС?
                        Защо пък Дянков, след като се храни в Пиндостан и преподава в Харвард отиде да се храни в Москва и да преподава в Руски ВУЗ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Tвърдо на страната на Русия.Бог е с нас знам че ще ни прати тежки изпитания но накрая победа.Няма как Бог да търпи убийци агресори и насилници.Исам децата ми да живеят в свят в който народите се разбират и търгуват по между си а не се бият и бомбардират.САЩ Западна Европа в днешния си вид трябва да гушнат букета.И аз мисля че максимум до 2030-2040 това ще се случи.Русия ще победи и ще спаси света от тиранията и мракобесието на една шепа самозабравили се евреи
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Tвърдо на страната на Русия.Бог е с нас знам че ще ни прати тежки изпитания но накрая победа.Няма как Бог да търпи убийци агресори и насилници.Исам децата ми да живеят в свят в който народите се разбират и търгуват по между си а не се бият и бомбардират.САЩ Западна Европа в днешния си вид трябва да гушнат букета.И аз мисля че максимум до 2030-2040 това ще се случи.Русия ще победи и ще спаси света от тиранията и мракобесието на една шепа самозабравили се евреи

Коментар

• Проекта за бъдещето на Русия като противовес на проекта за нов световен ред
                              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Защо хората от най-голямата демокрация гледат по въздух, по земя и по вода да стигнат до Северна Корея

http://www.focus-news.net/news/2014/...na-koreya.html

Коментар

Working...
                                X