IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Кое начало?
    Преди да си разделят Полша или след това?
    Боооже, боже!
    През 1941 1942 кой се би с германците кои държави?

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
      С подобна и елементарна логика, няма как да си обясните Комплексите от живота Ви в тоталитарен режим.
      И затова СЛЕД ВОЙНАТА ПОЛОВИН ЕВРОПА Е СТАНАЛА КОНЦЛАГЕР, СТЕНАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН НА ФРИДРИХ ЩРАСЕ, ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМ ГРОБИЩА!!!

Все още има следи от ТОВА, СЛЕД НАД 75 ГОДИНИ.

ТИЯ ФАКТИ, няма как да ги обясни ВОЕННА И ФАШИСТКА И КОМ ИНТЕРНСКА МИСЪЛ...В 21 ВЕК СМЕ!!!!
      Ти си объркал войната с положението след войната.Източна Европа се освободи от руснаците ама Западна си е още окупирана от САЩ те това ти не проумяваш

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Кой е тоя целия свят дето се би с Германия.В началото бяха само руснаците.После като се видя че отиват на Атлантическия океан започнаха да имат много съюзници.
        Кое начало?
        Преди да си разделят Полша или след това?
        Боооже, боже!

Коментар

Няма как да се съглася с тези тълкувания.Германия е нямала колонии а прегази великите колониални сили Франция Белгия и Холандия за два дена.
          А като нямаха колониии, КОЙ ги снабдяваше до навръх 22 юни 41-ва? Не беха ли "камарадите"?

Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Французите са войници колкото аз манекенка.Грешката на Германия беше нападението над Русия.Трябваше първо да унищожи Англия и до тука.
          "Трябваше..."

Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Този път обаче ще е различно щото оръжията са други.Русия никога не е имала за съюзници Чехия Полша Унгария Румъния Словакия ГДР.Това бяха окупирани територии.А и не мисля че в днешно време ние сме съюзници на Турция...
          Опааааа. Признание за окупация ли дочувам
          А защо си изпуснал една страна там горе? Тази в която живееш.
          И как се "управляваха" тези територии, пълни с "враждебно население" и готови на "партизанска война"?
          ТЕРОРРРРРРРРРРРРРР, кървав, чевен терор!

Коментар

Кой е тоя целия свят дето се би с Германия.В началото бяха само руснаците.После като се видя че отиват на Атлантическия океан започнаха да имат много съюзници.
            С подобна и елементарна логика, няма как да си обясните Комплексите от живота Ви в тоталитарен режим.
            И затова СЛЕД ВОЙНАТА ПОЛОВИН ЕВРОПА Е СТАНАЛА КОНЦЛАГЕР, СТЕНАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН НА ФРИДРИХ ЩРАСЕ, ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМ ГРОБИЩА!!!

Все още има следи от ТОВА, СЛЕД НАД 75 ГОДИНИ.

ТИЯ ФАКТИ, няма как да ги обясни ВОЕННА И ФАШИСТКА И КОМ ИНТЕРНСКА МИСЪЛ...В 21 ВЕК СМЕ!!!!

Коментар

Германия като отиде на Атлантическия окенан, съюзник им беше именно СССР.

Коментар

МОЛЯ???????
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Целия свят се би с Германия, не СССР. Вашингтон също се би с Германия.
                  Вашингтон храни СССР по всички възможни начини. Историята май не ти е сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Погледни го от друга страна.
                    През 2СВ, Германия се бие сама (щото италианците са войници, колкото аз космонавт, а Япония е тотално аут от европейския театър на войната) с почти целия свят, който по това време, владее колонии и има ресурси на всички континенти. И пак е на кантар работата, докато англичаните не успяват да вкарат САЩ във войната.
                    Като бройка на оръжие и хора, съюзниците значително превишават тези на Германия.
                    Сега няма сесесере, а руслямистан е в тотална изолация и от враговете си и от бившите си съюзници. Икономическото положение там тепърва ще се вговнясва още повече, а хората ще осъзнават, че с само с държавен телевизор не се бори празен хладилник.
                    Та не сравнявай несравними неща
                    Няма как да се съглася с тези тълкувания.Германия е нямала колонии а прегази великите колониални сили Франция Белгия и Холандия за два дена.Французите са войници колкото аз манекенка.Грешката на Германия беше нападението над Русия.Трябваше първо да унищожи Англия и до тука.Но едно е да победиш армията а друго е да управляваш после територия с враждебен народ.почва терор партизански банди и те така.А Щатите не ми ги хвали там са тарикати.Влязоха във войната когато беше ясно кой ще победи.Там са такива насъскват глупаците едни срещу други и после взимат страната на по силния.Този път обаче ще е различно щото оръжията са други.Русия никога не е имала за съюзници Чехия Полша Унгария Румъния Словакия ГДР.Това бяха окупирани територии.А и не мисля че в днешно време ние сме съюзници на Турция...

Коментар

Би се с Германия и всички знаем как свърши войната.Преди да започне приказките са били същите.Германското оръжие е непобедимо отиваме на екскурзия до Москва за три месеца унищожаваме Русия.Резултата беше Червената армия влезе в Берлин.Преди това царската армия влезе в Париж.Сега е ред на Вашингтон..Историята е велика учителка но никой не иска да се учи
                      Погледни го от друга страна.
                      През 2СВ, Германия се бие сама (щото италианците са войници, колкото аз космонавт, а Япония е тотално аут от европейския театър на войната) с почти целия свят, който по това време, владее колонии и има ресурси на всички континенти. И пак е на кантар работата, докато англичаните не успяват да вкарат САЩ във войната.
                      Като бройка на оръжие и хора, съюзниците значително превишават тези на Германия.
                      Сега няма сесесере, а руслямистан е в тотална изолация и от враговете си и от бившите си съюзници. Икономическото положение там тепърва ще се вговнясва още повече, а хората ще осъзнават, че с само с държавен телевизор не се бори празен хладилник.
                      Та не сравнявай несравними неща

Коментар

Би се с Германия и всички знаем как свърши войната.Преди да започне приказките са били същите.Германското оръжие е непобедимо отиваме на екскурзия до Москва за три месеца унищожаваме Русия.Резултата беше Червената армия влезе в Берлин.Преди това царската армия влезе в Париж.Сега е ред на Вашингтон..Историята е велика учителка но никой не иска да се учи
                        Целия свят се би с Германия, не СССР. Вашингтон също се би с Германия.
                        Вашингтон храни СССР по всички възможни начини. Историята май не ти е сила.

Коментар

Била се е Царска Русия. След опустошителния комунизъм и двадесетте години постокомунистическо шоково състояние била ли се е с Турция?

На мен лично не ми пука нито за единия бивш поробител, нито за другия.

Коментар

Не превъзнасяме никаква мощ на Русия.Досега колкото пъти се е била с Турция все е побеждавала.
                            Била се е Царска Русия. След опустошителния комунизъм и двадесетте години постокомунистическо шоково състояние била ли се е с Турция?

На мен лично не ми пука нито за единия бивш поробител, нито за другия.

Коментар

Първо - превъзнасяте мощта на Русия.
                              Второ - подценявате Турция.
                              Трето - защо трябва да се случва нещо с България????

Вкарвате България във филми, ама много стари филми.
                              Не превъзнасяме никаква мощ на Русия.Досега колкото пъти се е била с Турция все е побеждавала.

Коментар

Аз не прогнозирам не съм пророк но положението не е никак розово.Мисля си че най малката провокация в момента може да донесе много беди.Когато има война между две страни то няма много за мислене.Печели или единия или другия.И не знам какво ще се случи с България затова попитах
                                Първо - превъзнасяте мощта на Русия.
                                Второ - подценявате Турция.
                                Трето - защо трябва да се случва нещо с България????

Вкарвате България във филми, ама много стари филми.

Коментар

Working...
                                X