Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Геополитика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеС подобна и елементарна логика, няма как да си обясните Комплексите от живота Ви в тоталитарен режим.
И затова СЛЕД ВОЙНАТА ПОЛОВИН ЕВРОПА Е СТАНАЛА КОНЦЛАГЕР, СТЕНАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН НА ФРИДРИХ ЩРАСЕ, ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМ ГРОБИЩА!!!
Все още има следи от ТОВА, СЛЕД НАД 75 ГОДИНИ.
ТИЯ ФАКТИ, няма как да ги обясни ВОЕННА И ФАШИСТКА И КОМ ИНТЕРНСКА МИСЪЛ...В 21 ВЕК СМЕ!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКой е тоя целия свят дето се би с Германия.В началото бяха само руснаците.После като се видя че отиват на Атлантическия океан започнаха да имат много съюзници.
Преди да си разделят Полша или след това?
Боооже, боже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНяма как да се съглася с тези тълкувания.Германия е нямала колонии а прегази великите колониални сили Франция Белгия и Холандия за два дена.
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеФранцузите са войници колкото аз манекенка.Грешката на Германия беше нападението над Русия.Трябваше първо да унищожи Англия и до тука.
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТози път обаче ще е различно щото оръжията са други.Русия никога не е имала за съюзници Чехия Полша Унгария Румъния Словакия ГДР.Това бяха окупирани територии.А и не мисля че в днешно време ние сме съюзници на Турция...
А защо си изпуснал една страна там горе? Тази в която живееш.
И как се "управляваха" тези територии, пълни с "враждебно население" и готови на "партизанска война"?
ТЕРОРРРРРРРРРРРРРР, кървав, чевен терор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКой е тоя целия свят дето се би с Германия.В началото бяха само руснаците.После като се видя че отиват на Атлантическия океан започнаха да имат много съюзници.
И затова СЛЕД ВОЙНАТА ПОЛОВИН ЕВРОПА Е СТАНАЛА КОНЦЛАГЕР, СТЕНАТА Е МИНАВАЛА ПРЕЗ ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН НА ФРИДРИХ ЩРАСЕ, ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНИТЕ ИМ ГРОБИЩА!!!
Все още има следи от ТОВА, СЛЕД НАД 75 ГОДИНИ.
ТИЯ ФАКТИ, няма как да ги обясни ВОЕННА И ФАШИСТКА И КОМ ИНТЕРНСКА МИСЪЛ...В 21 ВЕК СМЕ!!!!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКой е тоя целия свят дето се би с Германия.В началото бяха само руснаците.После като се видя че отиват на Атлантическия океан започнаха да имат много съюзници.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЦелия свят се би с Германия, не СССР. Вашингтон също се би с Германия.
Вашингтон храни СССР по всички възможни начини. Историята май не ти е сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПогледни го от друга страна.
През 2СВ, Германия се бие сама (щото италианците са войници, колкото аз космонавт, а Япония е тотално аут от европейския театър на войната) с почти целия свят, който по това време, владее колонии и има ресурси на всички континенти. И пак е на кантар работата, докато англичаните не успяват да вкарат САЩ във войната.
Като бройка на оръжие и хора, съюзниците значително превишават тези на Германия.
Сега няма сесесере, а руслямистан е в тотална изолация и от враговете си и от бившите си съюзници. Икономическото положение там тепърва ще се вговнясва още повече, а хората ще осъзнават, че с само с държавен телевизор не се бори празен хладилник.
Та не сравнявай несравними неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБи се с Германия и всички знаем как свърши войната.Преди да започне приказките са били същите.Германското оръжие е непобедимо отиваме на екскурзия до Москва за три месеца унищожаваме Русия.Резултата беше Червената армия влезе в Берлин.Преди това царската армия влезе в Париж.Сега е ред на Вашингтон..Историята е велика учителка но никой не иска да се учи
През 2СВ, Германия се бие сама (щото италианците са войници, колкото аз космонавт, а Япония е тотално аут от европейския театър на войната) с почти целия свят, който по това време, владее колонии и има ресурси на всички континенти. И пак е на кантар работата, докато англичаните не успяват да вкарат САЩ във войната.
Като бройка на оръжие и хора, съюзниците значително превишават тези на Германия.
Сега няма сесесере, а руслямистан е в тотална изолация и от враговете си и от бившите си съюзници. Икономическото положение там тепърва ще се вговнясва още повече, а хората ще осъзнават, че с само с държавен телевизор не се бори празен хладилник.
Та не сравнявай несравними неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеБи се с Германия и всички знаем как свърши войната.Преди да започне приказките са били същите.Германското оръжие е непобедимо отиваме на екскурзия до Москва за три месеца унищожаваме Русия.Резултата беше Червената армия влезе в Берлин.Преди това царската армия влезе в Париж.Сега е ред на Вашингтон..Историята е велика учителка но никой не иска да се учи
Вашингтон храни СССР по всички възможни начини. Историята май не ти е сила.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеБила се е Царска Русия. След опустошителния комунизъм и двадесетте години постокомунистическо шоково състояние била ли се е с Турция?
На мен лично не ми пука нито за единия бивш поробител, нито за другия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе превъзнасяме никаква мощ на Русия.Досега колкото пъти се е била с Турция все е побеждавала.
На мен лично не ми пука нито за единия бивш поробител, нито за другия.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПърво - превъзнасяте мощта на Русия.
Второ - подценявате Турция.
Трето - защо трябва да се случва нещо с България????
Вкарвате България във филми, ама много стари филми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз не прогнозирам не съм пророк но положението не е никак розово.Мисля си че най малката провокация в момента може да донесе много беди.Когато има война между две страни то няма много за мислене.Печели или единия или другия.И не знам какво ще се случи с България затова попитах
Второ - подценявате Турция.
Трето - защо трябва да се случва нещо с България????
Вкарвате България във филми, ама много стари филми.The strongest stand last.
Коментар
Коментар