IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутният резерв на Турция:
    1)
    - в края на август 2014г. беше 134,088 милиона долара
    2)
    - в края на октомври 2015г. беше 118,559 милиона долара
    Тоест благодарение на КОМУНИСТА Другаря реджеб ердоган за година и 2 месеца има спад от над 11.5% или над 15.5 МИЛИАРДА долара.

https://www.imf.org/external/np/sta/...eb/colist.aspx
    http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...Liquidity/Data

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
      Добър материал! Има много точни попадения.

"Днес може да сте добре, но утре? Разумно ли е да чакате? Болният от рак разбира, че е болен тогава, когато вече е късно или лечението ще бъде тежко и продължително. Затова не чакайте да усетите първите „болки”!

Всъщност изход има. Но за да го намерим, най-напред е нужна революция во ума, както е казал Г. Делчев.
      ......
      И така стъпка по стъпка ще се роди новото, по-висше съзнание. Съзнанието, че животът е твой и принадлежи на теб. Че той трябва да се изживее достойно и с чест, а в жалкото съществуване на унижаван и ограбван, електорален биоробот – чест и достойнство няма.

Покажете, че считате сънародника си за близък човек, защото сте родени на една земя и имате общо минало и настояще, че неговите проблеми са и ваши и някой ще ви отвърне със същото."
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Убийството на Разума
        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Даааа, Путин забавя, ама не забравя. Ще има жестоко отмъщение, ако Ердоган не престане с простотиите.
          И дори и да има, което е много под въпрос, теб какво те топли?
          The strongest stand last.

Коментар

Даааа, Путин забавя, ама не забравя. Ще има жестоко отмъщение, ако Ердоган не престане с простотиите.

Забелязал съм, че дребосъците като Марандита обикновено са отмъстителни.
            аххааххаах ПАК супер малоу..мните коментари на военен типаж закърмен с РУСКАТА ПРОПАГАНДА И ЦВЯТ ЧЕРВЕН.
            Че и сте толкова деградирали, че чак сте смешни, не виждате ли че мисленето и говоренето ви е смешно меко казано, може ли при положение, че това е казано над 1000 пъти вече ВИЕ И ТАКИВА КАТО ВАС ВОЕННИ, ФУРАЖКИ И ВСЯКАКВИ ВЪЗРАСТНИ ДЕГЕНЕРАТИ ДА ИЗЛИЗАТЕ ТУКА И ДА ПИШЕТЕ ЕДНИ И СЪЩО СУПЕР МАЛОУМИЯ?????????? ТОВА ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА, ДАЙТЕ НА СИНОВЕТЕ И ДЕЦАТА ВИ ДА ПИШАТ ДА ВИДИМ КАКВО СТЕ НАСЛЕДИЛИ ПО ДОБРЕ, ЧЕ ВИЕ НЕ СТАВАТЕ.. ТОВА Е !!!!

Сирийская война Путина — это колоссальная афера

Коментар

Ахаххаха, колко е льош Путьо, а? Щял да бъде много льош, АКО не го закачат?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ъхъ - Путьо ще си загуби най-големия клиент след ЕС. Ама много е мъдър Путьо - в Русия няма кинти за нищо, икономиката им в депресия, ама той иска съвсем да я забие - в пълна депресия да я вкара, само че да може да продължи да се прави на мъж и да се показва по цици. И онези мазохисти избирателите му, му ръкопляскат.
                За него вече няма път назад.
                Всички простотии, които прави са във вреда на руснаците, но те ще го осъзнаят, когато вече е много късно.
                Единственият начин да се задържи на власт, а съответно и да поживее още малко е да сочи външния враг, за да забравят поне за малко празните хладилници, фалиращите баМки, липсата на вносни стоки, обезценяващата се рупла и т.н.

Коментар

Путин само се репчи и дръвчи.И се бие с чалмите посредством санитарния контрол....Очакваме деиствия някакви стига перчене дръвчене и тем подобни медийни чекии.Явно копират американците приказки по телевизора колко сме велики и какви страшни оръжия и армия имаме.Като имат да ги ползват

Коментар

Ъхъ - Путьо ще си загуби най-големия клиент след ЕС. Ама много е мъдър Путьо - в Русия няма кинти за нищо, икономиката им в депресия, ама той иска съвсем да я забие - в пълна депресия да я вкара, само че да може да продължи да се прави на мъж и да се показва по цици. И онези мазохисти избирателите му, му ръкопляскат.

Коментар

• Посланието на Путин: Турция няма да се отърве само с едни домати!
                      Президентът на РФ увери, че няма да има „нервна и истерична реакция

Руският президент Владимир Путин в 58-минутното си послание пред Федералното събрание отдели една четвърт от времето си за необходимостта от създаване на мощен антитерористичен фронт. Той увери, че Русия няма да дрънка оръжие и че проблемите на Турция едва сега започват.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        На мен не ми е известно да е имало Руско Българска война.Спечелили сме една битка.Въпреки че много ми се иска да сме по силни от руснаците реалностите са други.Нашата армия се би храбро спечели много битки ама политиците помияри загубиха всичките войни.Русия обаче не губи за съжаление
                        Поразходи се из Добруджа. Ще ти стане известно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Русия е побеждавана и от България. От тази истина вече ми е много добре.
                          На мен не ми е известно да е имало Руско Българска война.Спечелили сме една битка.Въпреки че много ми се иска да сме по силни от руснаците реалностите са други.Нашата армия се би храбро спечели много битки ама политиците помияри загубиха всичките войни.Русия обаче не губи за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            МАй си забравил клетвата, това е проблема, български фурнаджийски офицере
                            Кирльо, сметка на службата ми към България ли ще ми правиш?
                            Част от клетвата е и да защитавам родината от такива продажни кратуни като теб, ватнико в Германия.
                            Е.ати наглия боклук!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              Нещастник, на 44 съм, български офицер, клел съм се естествено. Проблем ли има??
                              МАй си забравил клетвата, това е проблема, български фурнаджийски/не е свързано със сегашната ти работа/ офицере

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Яко, добре извъртяна истина.
                                А бе ти на колко си години, пишеш че си завършил долна митрополия, /най вероятно за сержант механик/ клетва за родината дава ли
                                Нещастник, на 44 съм, български офицер, клел съм се естествено. Проблем ли има??
                                И се научи да пишеш на български.
                                Last edited by Manyface God"; 03.12.2015, 15:52.

Коментар

Working...
                                X