IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сопровождение Су-30СМ ракетоносцев Ту-160, выполнивших пуск крылатых ракет над Средиземным морем
    https://www.youtube.com/watch?v=Ja_kvsngEFI#t=45

За наших и за Париж!

https://www.youtube.com/watch?v=KeA_QZOBRSg

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Май няма да има полиграфи ...ще се действа хард
      "Jihadists who return to Belgium from Syria will be jailed, he announced, while extremist preachers will be banned and unregistered places of worship closed down."
      http://www.cnbc.com/2015/11/19/paris...urce=ft&par=ft
      Ами аз съм на мнение, че са прави. Интересно ми е само как ще разбират кои са джихадисти и кои не са. Или всички, които са ходили в Сирия влизат в този списък.

Коментар

• Тема, напред, ходом марш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Предлагам компромисно решение - емигрантите и завръщащите се от Сирия (и други райони на локални конфликти) западни граждани да минават през полиграф. В случай, че се провалят на първите да им се отказва достъп до ЕС а на вторите да им се отнема гражданството.
          Разбира се, че ще има едни 2% които ще бъдат несправедливо набедени , ... но при всяка животоспасяваща операция има рискове.
          Не мога да си обясня какво отговарят африканците с френски паспорт на въпроса :
          - С какво се занимавахте и с какво се препитавахте последните няколко месеца в страна в която бушува гражданска война ?
          Подозирам, че никой не ги пита (и не по подходящия начин) и резултатите се виждат по новините
          Май няма да има полиграфи ...ще се действа хард
          "Jihadists who return to Belgium from Syria will be jailed, he announced, while extremist preachers will be banned and unregistered places of worship closed down."
          http://www.cnbc.com/2015/11/19/paris...urce=ft&par=ft
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Гигов, а сега си написал с грешка че не си парижанката

Махни члена пред парижанин и би трябвало да го докараш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
              Днес да очакваме ли и руското знаме на профилни снимки, след като стана ясно кой стои зад атентата на руския самолет??? Съмнявам се.
              Че сложи си, кой те спира.

Коментар

• Днес да очакваме ли и руското знаме на профилни снимки, след като стана ясно кой стои зад атентата на руския самолет??? Съмнявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Факт - факт е също е,че бяха напълно некачествени! Нашите 7.62 бяха с маркировка на капака на рамата 10 в кръгче,а съветските - с триъгълник със заоблени върхове.С осем патрона на мек спусък със съветски свалях картечна мишена,а БГ-то бягаше настрани..
                  Не съм съгласен. Важно е задкормилното устройство. Свалил си картечната мишена по слочаенос. Общо взето, ако думнеш един пълнител от единия и един от другия, не ставаш корифей в стрелбата. Обикновени соц войничета няма как да изстрелят нужното количество патрони, за да дават мнение за даден вид оръжие. Бил си просто една бройка солдат.
                  The strongest stand last.

Коментар

Факт - факт е също е,че бяха напълно некачествени! Нашите 7.62 бяха с маркировка на капака на рамата 10 в кръгче,а съветските - с триъгълник със заоблени върхове.С осем патрона на мек спусък със съветски свалях картечна мишена,а БГ-то бягаше настрани..
                    Давам ти пример с предаване от Дискавъри, където взимат на търг изоставени гаражи. В единия гараж имаше калашник, което за САЩ не е странно , и човекът отиде да го продава в оръжеен магазин. Магазинерът го разгледа и каза, че е скъп, защото е произведен в Сопот, а там се произвеждали най-добрите калашници в света.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Гигов не че се заяждам ама подписа ти е леко странен - малко съм позабравил френския ама ми се струва че казваш "Аз не съм от парижанин"
                      Възможно е. И аз съм го позабравил. Не си падам по чужди езици.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Абе завод 10 Казанлък бълваше бая продукция, която се изнасяше основно в Близкия изток и Африка. Така че не е ясно нито кога са произведени калашниците, нито кога са изнесени...
                        Складовете на доста страни са пълни с български калашници.
                        А тезата на някои идиоти форумни, че щом терористите имали И калашници, то атентатите са дело на руските спецслужби, си е теза на идиоти.
                        Ми в Холивудските бичкии лошите стрелят с калашници и те така и те тава.НПО простетс балалайшън от там се обучават

Коментар

• Гигов не че се заяждам ама подписа ти е леко странен - малко съм позабравил френския ама ми се струва че казваш "Аз не съм от парижанин"

Коментар

Не съм сигурен в правотата на твоите наблюдения. Ако нашите калашници не бяха добри, то нямаше да се продават. Калашник произвеждаха и други държави освен СССР и България. Румъния, Китай и май всички страни от Варшавския договор също.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              завод 10 Казанлък бълваше бая продукция
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Здрасти, "патриоте"!

Очаквай влючване от Подполковника по повод:

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...garski-6045717
                                Абе завод 10 Казанлък бълваше бая продукция, която се изнасяше основно в Близкия изток и Африка. Така че не е ясно нито кога са произведени калашниците, нито кога са изнесени...
                                Складовете на доста страни са пълни с български калашници.
                                А тезата на някои идиоти форумни, че щом терористите имали И калашници, то атентатите са дело на руските спецслужби, си е теза на идиоти.

Коментар

Working...
                                X