Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продажба на земеделска земя на чужденци., не сме обетована земя за ТКЗС-та на мутри
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекато цяло, постът ми беше ирония...ама карай, да се дообясня ))
не мисля, че и един милион от хората биха се върнали към полето - причини много
макар да ми харесва идеята ....която няма как да се случи ...не и без някакъв страшен катаклизъм
за "независимо" електрозахранване, не познавам начините, но и този линк на бургаския професор за турбинните компресори, разни източници - слънце, вятър, ...дърва, газ...
микроцентрали от биопродукти.... ако се търсят начини и се кооперират на някакъв териториален принцип ...предполагам е възможно
Но тази тема, отваря другата за Белене - аджеба, някой ще вземе ли да направи цялостна оценка на потреблението в страната и различни сценарии на бъдещи прогнози и включване на алтернативни източници ...
Коментар
-
За сирене - има хубаво биволско след с.Железница в нещо като склад....на км след края посока Самоков, точно до една механа, май е мотел с приятна градина и нелоша кухня )
има и овче и краве, харесват ми, но всичко е свежо, няма узряло
Преди намирах домашно козе сирене от една баба в Железница, но вече я няма
Липсва ми и хубавия, ароматен, жълт и твърд кашкавал ...от който се правят и принцеси за закуска ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа да отгледаш плодове и зеленчуци трябват освен земя и вода и доста умения.Гледането на обце също не е лесно.А това с тока всеки да си го правел е смешка.на теб просто не ти е ясно за какво става дума
не мисля, че и един милион от хората биха се върнали към полето - причини много
макар да ми харесва идеята ....която няма как да се случи ...не и без някакъв страшен катаклизъм
за "независимо" електрозахранване, не познавам начините, но и този линк на бургаския професор за турбинните компресори, разни източници - слънце, вятър, ...дърва, газ...
микроцентрали от биопродукти.... ако се търсят начини и се кооперират на някакъв териториален принцип ...предполагам е възможно
Но тази тема, отваря другата за Белене - аджеба, някой ще вземе ли да направи цялостна оценка на потреблението в страната и различни сценарии на бъдещи прогнози и включване на алтернативни източници ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСмешка ли?? Я виж темата за хиперинфлацията за да не станеш смешен, щото те уважавам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТака е приятелю Кев, след малко като вкарам достатъчно високооктаново гориво ще почна да слушам любимата ми музика и всичко ще ми звучи като виц
За турбовентилатори-само керосин
И преди "Любимата ви музика" се минава през "Сглобяеми къщи"
Коментар
-
Гледам пуснали сте нова тема за продажбата на земя на чужденци.
Да си кажа!!! Твърдо съм за отпадане на забраните за продажба на чужденци.
Ако някой смята, че ще се засилят и ще ни изкупят много се лъже. Има си норми на доходност, които не могат да се заобиколят. /това за потриващите ръце за високи цени/
Стига със забраните!!!
Имам земя, част от нея ще си оставя, останалата искам да продам възможно най-изгодно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа да отгледаш плодове и зеленчуци трябват освен земя и вода и доста умения.Гледането на обце също не е лесно.А това с тока всеки да си го правел е смешка.на теб просто не ти е ясно за какво става дума
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеа дано, ама надали
всеки българин да си гледа сам зеленчука и агнешкото..., ама кой ще купува от хипермаркетите тогава
ако сложим и тока сам да си генерира - отиде та се не видя ....държавата
...а за наемен труд...нещо си объркал територията, най-вече - века
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМандрата в село Ново Село, Русенско - уникално сирене на супер цена!
И стига плю по другите теми - грижата за душата е не по-маловажна от тази за тялото
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМандрата в село Ново Село, Русенско - уникално сирене на супер цена!
И стига плю по другите теми - грижата за душата е не по-маловажна от тази за тялото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАми да продължаваме тук, щото едва ли някой ще отвори тема за битово пазаруване.
Тази вечер съм простинал и няма да излизам никъде, ама и само некви гейски теми за филми, вицове и музика се котират. Сигурно само самотни двуфазни са останали във форума.
Сирене и кашкавал купувам от пазара в кв. Слатина от някакво магазинче с високопарното име млечна борса. Сиренето е страхотно и кравето е от 6,5лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеОхххх,
абсолютно, с две ръце гласувам, да казваме къде в кой град има добро качество.
Иначе последния път като ходих до бакалията ми казаха, че следващата седмица ще има, защото....не било узряло още....евала, а козете - за 5,70 лева(не евро) килото, много вкусно...
Подкрепям те за идеята за нова тема - "Тук хубаво/качествено, там лошо/некачествено"
Тази вечер съм простинал и няма да излизам никъде, ама и само некви гейски теми за филми, вицове и музика се котират. Сигурно само самотни двуфазни са останали във форума.
Сирене и кашкавал купувам от пазара в кв. Слатина от някакво магазинче с високопарното име млечна борса. Сиренето е страхотно и кравето е от 6,5лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПредлагам да направим тема за истинските продукти
и да слагаме координати на хората, които ги предлагат
не го намирам за реклама, а за ....взаимопомощ
обичам много сирене и кашкавал и все по-трудно намирам добро - узряло и с вкус и аромат
пък за сирене без СаСl2...съвсем
абсолютно, с две ръце гласувам, да казваме къде в кой град има добро качество.
Иначе последния път като ходих до бакалията ми казаха, че следващата седмица ще има, защото....не било узряло още....евала, а козете - за 5,70 лева(не евро) килото, много вкусно...
Подкрепям те за идеята за нова тема - "Тук хубаво/качествено, там лошо/некачествено"
Коментар
Коментар