IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
    Един въпрос към Съни.
    Постнала си един линк, който при мен не работи. Томов.
    Преди малко изслушах едно негово интервю по БНР, видимо пак по същата тема. Линкът беше в тема Политика.
    За същото ли става въпрос?
    Да, Начев, http://bnr.bg/post/100604426/toma-to...bejanska-kriza
    сега ще го коригирам в долния пост

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      В Русия избора е между Путин и никой друг, опозиция не съществува, или поне никъде не се обсъжда. А дали това несъществуване на опозиция е породено от факта, че Путин е толкова як, че няма алтернатива или причините са други - нека всеки сам за себе си реши, или поне нека го обсъдим в друга тема.
      Няма опозиция ли?
      А петата колона с милиардите си вързани в западни и американски банки!
      Какво са те?
      Наистина ли си въобразяваш, че пишеш на малоумници!
      А РЦБ и валутният борд?!

Че то реално руският президент, който и да е той, няма реална власт!
      Който контролира парите, той е шефа! А определено това не е Путин!

Чудя му се на този човек, откъде въпреки всичко въздигна духа на руснаците, че и на нас надеждата връща!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Нямах това предвид!!!Не искам да ти налагам никакво мнение!!!На никой!!!Дори и на червената сган!!!Да,аз съм привърженик на идеята,че насила хубост не става!!!
        Червената сган не е ли общо взето, почти цялата, в днешното управление?

Коментар

И щерка ти, като мен - има си мнение, взела си е решение и си носи последствията (хубави или не - това е само нейно възприятие). Обаче съм против путлеристиката - решението на щерка ти да ми бъде насаждано като единственото правилно. Защото, колкото и да подозираш другото, ама никак не харесвам дон Путлер и вземането на решения против желанието на мнозинството. Също така, ама никак, не харесвам *единственото* правилно мнение (било то про или анти мигранти). Напомня ми на симпатичния (всъщност, никак даже) дон от северо-изтока.

Поемането на курс срещу желанието на демоса е в противовес със самата същност на демокрацията. Демокрацията е решение на масите, за което решение, каквото и да е то - масите си сърбат каквото са надробили.

Отношението на ЕС към въпроса с бежанците - демократично взето или путлеристика? Риторичен въпрос. (За марсианците - отговора е путлеристика).

И последен въпрос - кой е за путлеристиката?
          Мислещ човек си.
          Жалко, че усещаш необходимост ...да се оправдаваш. В последните ти 2-3 поста, защитаваш тезите си ...с анти...Антитеза, анти - личности, анти-говорене...
          Срещнах на няколко места "путлер" без никаква необходимост, а само като защита -"не харесвам мултикултуризма, ама не харесвам и путлеризма" - какво общо имат двете
          Ако мислиш, че ще се харесаш на човека, с когото обменяше мнения - забрави.
          Той е анти на всичко мислещо. Нещо като наблюдател се явява на групата тролове със специални задачи.
          Ако имаш мнения, различни от техните, винаги ще намерят начин да неглижират я теб, като личност(независимо от нет-а, зад ника стои човек, още повече, когато не е с 10 ника), я тезата ти ще се сведе до най-незначителния елемент в написаното, я ще те репликират с две -три названия, спуснати еднотипно за ...групата за онлайн обработване на обществото и ...съсипване на всяка конструктивна дискусия...
          При нормален въпрос, който дискредитира "доктрината им" никога няма да получиш отговор. Никога. И да имат мнение, "централата" не им позволява ...
          Това за обикновените тролове, за тези по-горе в йерархията, нещата са малко по-различни ...но и комични, когато централата смени рязко курса и ги остави без инструкции

Коментар

• 28 Септември 2015 | 21:50
            Имам информация, че около 500 000 мигранти са готови да тръгнат насам, докато падне първия сняг. Те ще се изсипят точно в България, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в ефира на БНТ.

Чувам такива гласове, че те просто минавали през България. Еми, хайде да не минават оттук, това е нелегално влизане в страната и то се наказва от българските закони, заяви той.

Сидеров отново застана зад тезата, че не става дума за бежанци, а за нелегални имигранти. Той призова "да не бъдем толкова толерантни".

Според него Европа трябва да каже на САЩ "стига толкова", както и да преосмисли политиката си спрямо Русия - ако това не се случи, Европа е загинала.

"България също ще загине. И нищо чудно да видим колони бежанци българи - като бесарабските българи едно време", каза Сидеров.

"То се видя, че Русия ще оправи положението, защото досега САЩ всъщност воюваха срещу законния президент на Сирия Башар Асад. Сигурен съм, че те не воюваха срещу Ислямска държава, защото ако беше така, ИД нямаше да съществува вече", заяви още Сидеров.

По думите му след намесата на Русия Европа би трябвало да бъде спасена от "това нашествие на пришълци".

Той обаче изрази съмненията си, че това ще помогне, защото става дума за "насочвани вълни от мигранти и сега им е даден знак", те не бягали от войната в Сирия.

"Европа е клекнала. Тя е изключително слаба в момента като съюз. Лидерите на ЕС са много слаби. Нямаме Шарл дьо Гол, а имаме Оланд. Нямаме Аденауер, а имаме Меркел. Това са съвсем различни категории. Тези слаби лидери на Европа предават тази слабост и насам", изрази мнението си Сидеров.
            http://www.cross.bg/siderov-evropa-b...a-1482258.html
            Last edited by X_Y; 29.09.2015, 11:24.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• За алкохола - да, възползвам се, все още не е забранен. За Путин - много дълга и друга тема. Смятам, че има достатъчно теми в форума, където това е/се обсъщжа/но. Единствено ще кажа, че в момента имаме избор - Да приемаме мигранти или не? На изборите горе-долу избора беше Герб+компания или БСПиДПС+комапния. На изборите в щатите "битката" беше между Макейн и Обама.
              В Русия избора е между Путин и никой друг, опозиция не съществува, или поне никъде не се обсъжда. А дали това несъществуване на опозиция е породено от факта, че Путин е толкова як, че няма алтернатива или причините са други - нека всеки сам за себе си реши, или поне нека го обсъдим в друга тема.

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Абе ти подпийнал ли си? Рейтинга на Владимир Владимирович падна от 86% на 85%, това е избора на руския народ. Глас народен, глас Божи! А аз си мислех, че сте демократи.

Понеже на Запада не му отърва избора на народа, понеже Запада няма нужда от партнъор, а от васал Русия сме свидетели на тази атака срещу ВВП. Защо ли пиндо поклонниците, тоже Барак Хусеинич нищо не казва за демократичното управление на Саудитска Арабия?
              Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
              Отношението на ЕС към въпроса с бежанците - демократично взето или путлеристика?

Тука по точния термин май ше е меркелистика.
              #dagoduhatbednite

Коментар

Нямах това предвид!!!Не искам да ти налагам никакво мнение!!!На никой!!!Дори и на червената сган!!!Да,аз съм привърженик на идеята,че насила хубост не става!!!Но наистина пък и бежанци винаги ще има!!!Ще търсят по-доброто!!!От такава гледна точка трябва да се разсъждава според мен!!!
                Ами поднасям си извиненията, ако съм приел нещата грешно.
                Просто "Хората винаги са настроени анти!!!Големият процент не виждат по далече от носа си!!!Така,че ги разбирам!!!Визионерите са малко!!!А и информацията ,сериозната все още е оскъдна!!!Така ,че изборът си остава !!!" ми звучи много като "ако сте анти, не виждате по-далече от носа си, не сте визионери и горе-долу нямате идея от къде изгрява слънцето".
                Дори и в цитата - "насила хубост не става" - сочи, че "хубостта" е единствено (понеже двете мнения са противоположни) мнението на щерка ти. Мнението на малцинството. Хубостта е точно обратното мнение, от това на демоса, на нацията, на европейците.

Крайна путлеристика ми идва това - мнението и желанията на демоса са без значение, защото "хубостта" е мнението на малцинството. - което трябва да възтържествува, напук на 51%+++ искащи точно обратното. Е това ако е евро-атлантическо мислене - жив да не бях.

А за бежанците търсещи по-добър живот - то винаги е имало и ще има, горе-долу затова съществуват границите. Не ми изглежда 51% от демоса да се е съгласил да ги отвори за всеки решил да търси по-добър живот/бягащ от сулю и пульо.
                #dagoduhatbednite

Коментар

Абе ти подпийнал ли си? Рейтинга на Владимир Владимирович падна от 86% на 85%, това е избора на руския народ. Глас народен, глас Божи! А аз си мислех, че сте демократи.

Понеже на Запада не му отърва избора на народа, понеже Запада няма нужда от партнъор, а от васал Русия сме свидетели на тази атака срещу ВВП. Защо ли пиндо поклонниците, тоже Барак Хусеинич нищо не казва за демократичното управление на Саудитска Арабия?

Коментар

И щерка ти, като мен - има си мнение, взела си е решение и си носи последствията (хубави или не - това е само нейно възприятие). Обаче съм против путлеристиката - решението на щерка ти да ми бъде насаждано като единственото правилно. Защото, колкото и да подозираш другото, ама никак не харесвам дон Путлер и вземането на решения против желанието на мнозинството. Също така, ама никак, не харесвам *единственото* правилно мнение (било то про или анти мигранти). Напомня ми на симпатичния (всъщност, никак даже) дон от северо-изтока.

Поемането на курс срещу желанието на демоса е в противовес със самата същност на демокрацията. Демокрацията е решение на масите, за което решение, каквото и да е то - масите си сърбат каквото са надробили.

Отношението на ЕС към въпроса с бежанците - демократично взето или путлеристика? Риторичен въпрос. (За марсианците - отговора е путлеристика).

Нямах това предвид!!!Не искам да ти налагам никакво мнение!!!На никой!!!Дори и на червената сган!!!Да,аз съм привърженик на идеята,че насила хубост не става!!!Но наистина пък и бежанци винаги ще има!!!Ще търсят по-доброто!!!От такава гледна точка трябва да се разсъждава според мен!!!

Коментар

Отношението на ЕС към въпроса с бежанците - демократично взето или путлеристика?

Тука по точния термин май ше е меркелистика.

Коментар

Къш!!!Щерка ми изкара четири месеца с такива!!!Ще ти пусна нейният коментар след една седмица!!!Въпреки,че ми се връща от теб и себеподобните ти!!!

#dagoduhatbednite

Коментар

Не си прав,но за съжаление наистина много хора мислят така!!!Религиите не са интересни!!!Те са проблем на всеки отделен индивид!!!Проблемите са социални!!!Там е въпроса от кой бряг на реката си!!!Когато всички религии го разберат това,нещата ще се уталожат!!Да,ще мине доста време,но това ще стане!!!Въпреки червената сган~!!!
                          "Не си прав" не го приемам. Очите казват друго, а на тях повече вярвам. И ушите и те друго чуват от околните индивиди.
                          "Като станем повече от вас, ще видим кои са педерасите". Така и с мюслите - като станат повече от нас - ще видим свинско и винско на куково лято.

Но за моя радост - няма да дочакаме да станат повече от нас. Бързо, бързо ще ги изпъдим, само както ние си знаем. За 70 години много неща са променени, но човешката същност (за добро или зло) си е останала същата.

пс. Допускам аз и масите европейци да сме в грешка - но смятам, че имам право на избор, за който ще си нося последствията. От отговорност не бяга. Досега каквото съм си надробил - изсърбал съм си го. А за ситуацията с мигрантите - не е по различна. Имам си мнение, взел съм решение, последствията *каквито и да са* - ще си ги понеса.
                          Last edited by vankata23; 28.09.2015, 22:56.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            А ако щерка ти доведе некой зет негър, мюсюлманин, който забрани на трапезата ти да има свинско... Ще му обясняваш за евротолерантност! Божкей, Божкей
                            Къш!!!Щерка ми изкара четири месеца с такива!!!Ще ти пусна нейният коментар след една седмица!!!Въпреки,че ми се връща от теб и себеподобните ти!!!

Коментар

• Merkel verplappert sich und bringt Bulgarien an den Rand einer Regierungs-Krise
                              Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 27.09.15 01:18 Uhr | 32 Kommentare
                              Angela Merkel hat in Bulgarien für schwere Irritationen gesorgt: Sie sagte, dass auch in Bulgarien Hotspots für Flüchtlinge errichtet werden sollen. Der bulgarische Premier Borissov erklärte darauf, dass dies nicht stimme. Der Vorfall zeigt, dass hinter den Kulissen eine Agenda läuft, wie die Flüchtlinge auf Nicht-Schengen-Länder und Staaten außerhalb der EU verteilt werden sollen.

Никакви коментари , а...евротолерасти , моля коментар !

Коментар

Не си прав,но за съжаление наистина много хора мислят така!!!Религиите не са интересни!!!Те са проблем на всеки отделен индивид!!!Проблемите са социални!!!Там е въпроса от кой бряг на реката си!!!Когато всички религии го разберат това,нещата ще се уталожат!!Да,ще мине доста време,но това ще стане!!!Въпреки червената сган~!!!
                                А ако щерка ти доведе некой зет негър, мюсюлманин, който забрани на трапезата ти да има свинско... Ще му обясняваш за евротолерантност! Божкей, Божкей

Коментар

Working...
                                X